rekisteriseloste


Vastaa

Varoitus - sillä aikaa kun luit aihetta, 4 uutta viestiä lähetettiin siihen. Haluat varmaan lukea nekin tuolta alempaa.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Liite:
(Poista liite)
(lisää liitteitä)
Sallitut tiedostomuodot: gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, pdf, png, odf, kmz, gz, ov2, bmp, ods, zip
Rajoitukset: korkeintaan 10 liitettä, yhteiskoko korkeintaan 2000KB, yksittäisen liitteen koko korkeintaan 500KB
Huomaa, että liitetiedostot vaativat valvojan hyväksynnän.
Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Suomen pressan (Sale) sukunimi:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Lähettämällä viestin hyväksyt kirjoitussäännöt


Yhteenveto

Kirjoittanut: kimi
« : 26.01.2020 kello on 22:29 »

Onko akkujen liitännät mennyt ristiin laturissa ja tuo olettaa ajoakun olevan hupi? Latautuuko hupiakku ajossa? Minulle tuo laturi on vieras ja toivottavasti saat sen sielunelämää tuntevilta tarkempia neuvoja/ diagnooseja
Kirjoittanut: Camper
« : 26.01.2020 kello on 20:21 »

Tulee ajoakulta virtaa ja moottorin käydessä myös. Mitään virityksiä ei ole näkyvissä eli kaikki näyttää alkuperäiseltä. Ollaan mietitty että käyttääkö tuo järjestelmä ollenkaan hupiakkua,kun monesti virrankulutuksen myötä esim. puskaparkissa ilman verkkovirtaa ajoakussa vähemmän virtaa,kun mitä hupiakussa..?
Kirjoittanut: kimi
« : 26.01.2020 kello on 19:58 »

Tuleeko ajoakulta virtaa vaikkei moottori käy? Eikö tuossa pitäisi olla rele joka katkaisee ajopuolelta tulevan virran kun kone ei käy. Rele hitsautunut kiinni tai sitten tehty joku viritys, ei ajoakulta pitäisi purkautua mitään kun moottori ei käy.
Kirjoittanut: Camper
« : 26.01.2020 kello on 19:10 »

Pitkästä aikaan tätäkin tullut tutkittua. Asuintilan laturi oli viallinen. Latasi vain yhtä akkua,mutta saatiin korjattu tilalle.Viallinen meni siis vaihdossa. Ajoakun purkautumista havaittavissa. Tuossa kun ottaa hupiakun piuhat irti tulee silti virtaa ajoakulta asuintilan sähköihin..? Itselläni detskussa ei tule virtaa ajoakulta asuintilan,kun hupiakulta irroittaa virta piuhat,joten onko tuo adrian ominaisuus vaiko jotain vikaa jossakin..?
Kirjoittanut: Camper
« : 10.10.2019 kello on 18:18 »

Jep. Laturia ja sen sulakkeita ollaankin jo tutkittu. Pitää tutkia lisää kun käyn isäni luona,kun on sen auto. Omassa detskussa kun ottaa hupiakulta +kengän irti ei asuintilaan tule virtaa edes valaistukseen ajoakulta vaikka onkin virrat päälle kytkettynä katkaisin paneelista.
Kirjoittanut: mjo33400
« : 10.10.2019 kello on 18:08 »

Selvitä, että onko laturi EBL, on usein pelkääjän penkin alla tai istuinryhmän alla. EBL:ssä on akut yhdistävä rele sen takakannessa sisäpuolella juuri sen ison ruuviliitinriman yläpuolella ja se ei ole EBL:n kanssa muuten tekemisissä. EBL:n takana olevaan ruuviliitinrimaan tulee maa ja molempien akkujen plus.
Kirjoittanut: kimi
« : 10.10.2019 kello on 11:55 »

Irroita toinen akkukenkä ja seuraa sen jännitettä. Kuten jo todettu, akku on nykyään kulutustavaraa ja on täysin ponnesta kiinni kauanko kestää.
Kirjoittanut: 88k5
« : 10.10.2019 kello on 11:29 »

Voihan olla, että jos starttiakku on 90Ah (100% ajon jälkeen)ja hupiakku vaikka 180Ah (25%)... ne kun majailee "hitsattuna yhteen".. aikansa kuluttua molemmat 50%. Startti noi kuullostaa laiskalta, ja pahimmillaa hörppää osan starttivirroista hupipuolelta, mikä on myrkkyä sillepuolen.

Onhan tuossa EBL:n skemassa vielä jääkaapin rele, ettei se ole kolvautunut? Onhan jk ollut poissa päältä, AEShan priorisoi 1. 230V, 2. 12V ja 3.gas ?
Kirjoittanut: Rölli
« : 10.10.2019 kello on 11:22 »

monessa on ohjauspaneelissa akun valintakytkin, miten tässä ja missä asennossa jos on?
Kirjoittanut: mike
« : 10.10.2019 kello on 11:07 »

Eikös tuota jos irroittaa ajoakun plussan niin siihenkin pitäs tulla virtaa jos kärjet hitsaantunut? Eli molempien akkujen pitäisi tyhjentyä?
Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux