rekisteriseloste

Vastaa

Varoitus - sillä aikaa kun luit aihetta, 92 uutta viestiä lähetettiin siihen. Haluat varmaan lukea nekin tuolta alempaa.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Liite:
(Poista liite)
(lisää liitteitä)
Sallitut tiedostomuodot: gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, pdf, png, odf, kmz, gz, ov2, bmp, zip
Rajoitukset: korkeintaan 10 liitettä, yhteiskoko korkeintaan 2000KB, yksittäisen liitteen koko korkeintaan 400KB
Huomaa, että liitetiedostot vaativat valvojan hyväksynnän.
Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Suomen pressan (Sale) sukunimi:
Saunassa käytetty vasta on toiselta nimeltään?:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Lähettämällä viestin hyväksyt kirjoitussäännöt


Yhteenveto

Kirjoittanut: ohcejohka
« : tänään kello 06:41 »

Kulkine poistettu liikennekäytöstä. Jos ennen talvea vielä ruskareissu ja sitte talviunille. Noin kymppitonni tuli mittariin kuin muinakin kesinä.
Kirjoittanut: Haapaniemen Paroni
« : tänään kello 05:54 »

Herätty koulu aamuun.
Kirjoittanut: Aakku
« : eilen kello 22:53 »

Lirutin vedet pois retkuiluautosta...

Kumminkin unohdan ne säiliöihin, kun pakkaset saapuvat. Saahan ne takaisin jos tulee vielä lähdettyä ajoon.
Kirjoittanut: Turhan Höpöttäjä
« : eilen kello 22:01 »

Tänään laittelin vielä takatallia kuntoon. Monta reissua olen tehnyt ilman vararengasta, mutta huomenna saan senkin talliin agrin vierelle. Ompahan sekin sitten puuhasteltu. Perjantai aamuna sitten taas reissuun. :D
Kirjoittanut: Haoltu
« : eilen kello 21:55 »Harrastus-,ajanviete askareessa  vesikatto hienosäätöä (harja, +otsapellit) vaille valmis. Tuulensuojalevyt myös asennettu. Pääsee kevyempään askarteluun... Thumb

Kirjoittanut: K.E.V
« : eilen kello 19:16 »

Käsitin että teillä on uusi yhteinen kuljin, koska vastasi sinun asiasta. Loppu on sitten normaaleja käsittämättömyyksiä keviltä.
En näe mitään tarvetta moteroida kirjoituksiani.

No tuo on täysin käsittämätön idea johon vastasin samalla mitalla ja tyylillä. Sitten rupesit jo lääkäriksi ja määräsit lääkkeitä.  Ettei totuus unohtuisi.
Kirjoittanut: Turhan Höpöttäjä
« : eilen kello 18:33 »

Höpö: Ihan itse tällä kertaa kyllä ainakin aloitit. Voisit ehkä moderoida omia kirjoituksiasi niin ei valvojien tartte sitä tehdä.

Kysyin sinulta, eikos sinulla ole solifieteri. Johon kevi hyppäs vastaamaan. Käsitin että teillä on uusi yhteinen kuljin, koska vastasi sinun asiasta. Loppu on sitten normaaleja käsittämättömyyksiä keviltä.
En näe mitään tarvetta moteroida kirjoituksiani.
Kirjoittanut: 0yxxy0
« : eilen kello 18:26 »

Johto tehtävissä meni päivä, laitettiin sen verta paksu syöttö että voi vaikka kaksi Teslan pikalaturia talliin laittaa ;)

(Kuva piiloitettu, klikkaa tätä niin näet kuvan.)

Kuin myös 3*11kW latauspisteet tulee jahka kerkiää kytkemään ja tekeen muutostyöitä syöttöpäähän. Syötöksi MCMK 3*16+16.


Kirjoittanut: Antza0
« : eilen kello 17:34 »

Kyllä siellä toisella puolella on ihan samat ittuilut muutamilla , ei paljon innosta kirjoittaa kun tulee heti kuitit , eikö joka saitilla ole omat KUNKUT.

Ongelma taitaa olla joillakin siinä, että vaikka peilissä näyttäisi olevan kunkku, muut näkevät runkun. Toimii aika ikävän moneen suuntaan, noin yleisesti.  :-X
Kirjoittanut: Antza0
« : eilen kello 17:31 »

Nyt ehkä reagoit yli. Ei anneta 5% asiattoman keskustelun häiritä 95% asiallista löpöttämistä.

Tarkoitatko, että 5% vs. 95% osuudet kirjoittajista vai viesteistä? Eipä tässä sen kummempaa, nämä vain ovat suhteellisen mielenkiintoisia juttuja.  ::)

Muutamilla kirjoittajilla likimain 95% viesteistä kolahtaa asiattomiksi laskettaviin. Eikä se vielä mitään, mutta kun niistä suurin osa on asiakeskusteluissa. Mun puolesta ylläpito voisi vetää tiukempaakin linjaa, kunhan on tasapuolinen. Huomautus asiattomuuksista, viestien poisto ja toistuvista rötöstelyistä sitten lopulta määräaikainen banni. Toistetaan tarvittaessa, alenevalla kynnyksellä. Normi meininki. Mitä tasapuolisuuteen tulee, se on sitten jokaisen adminin ja moderaattorin homma parhaansa mukaan erotella omat intressit ja saitin intressit. Jos niitä ei osaa tai jaksa pitää erillään, niin sitten voisi pohtia josko vastuuta siirtäisi muille.

Juu, en jaksa ymmärtää miksi jotkut oksentavat pahaa oloaan somessa toisten niskaan. Apua kannattaisi etsiä ihan toisesta suunnasta.  Thumb
Eikä tuo tarkoittanut Palokurjen avautumista. Ittekin tulee rajoitettua kirjoittelua, kun ei vaan aina jaksa selvittää, varsinkaan em. 5% porukalle. Ja toisaalta myös sen varmistamiseksi ettei kaikkea tarpeetonta vahingossakaan tuuppaa väärään paikkaan. Ensin aivot vaihteelle ja vasta sitten sormet näppikselle.
Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux


anything