rekisteriseloste


Vastaa

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 365 päivään.
Jollet ole varma että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Liite:
(Poista liite)
(lisää liitteitä)
Sallitut tiedostomuodot: gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, pdf, png, odf, kmz, gz, ov2, bmp, zip
Rajoitukset: korkeintaan 10 liitettä, yhteiskoko korkeintaan 2000KB, yksittäisen liitteen koko korkeintaan 500KB
Huomaa, että liitetiedostot vaativat valvojan hyväksynnän.
Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Suomen pressan (Sale) sukunimi:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Lähettämällä viestin hyväksyt kirjoitussäännöt


Yhteenveto

Kirjoittanut: El Maco
« : 14.07.2019 kello on 14:03 »

Onko kuvassa näkyvä antennikin vielä mukana?
Luultavasti kyllä. Oli ainakin tankatessa.
Kirjoittanut: Hymer B 654
« : 14.07.2019 kello on 13:51 »

Onko kuvassa näkyvä antennikin vielä mukana?
Kirjoittanut: El Maco
« : 14.07.2019 kello on 12:48 »

Homma selvä ja vielä kiitos vinkeistä. Sprite alpine on nyt perässä. Ei vakavia vikoja ja mielestämme hinta oli kohdallaan.
Kirjoittanut: El Maco
« : 7.07.2019 kello on 17:06 »

Tattista. Spriteä ja pallasta katseltu nettikaravaanista ja tuo pohjahan sopisi hyvin kahden eläkeläisen reissuille, joissa vaunua käytetään pääosin nukkumiseen ja ruoanlaittoon. Pitää seurailla tarjontaa.
Kirjoittanut: Muumuupapa
« : 7.07.2019 kello on 06:10 »

Jos hakee vähän vanhempaa alle 3000 euron hintaluokassa, niin vaihtoehtoja on lähinnä Piccolo, Sprite Alpine, Pallas 5000 ja Kip. Varustukseltaan nuo ovat aika riisuttuja. Esimerkiksi kasettiverhoja ei tuossa kokoluokassa juurikaan ole. Useimmissa on Trumatic pistelämmitin.

Tiloiltaan ehkä paras on Spriten Alpine. Siinä on erillinen wc ja makuupaikat 3+1. Pallas on suunnilleen samalla pohjaratkaisulla. Alpinessa aukeaa kaikki ikkunat, Pallaksessa vain pari. Alpinessa on yleensä kokoluokkaa suuremman vaunun alusta, jossa teknistä kantavuutta saattaa löytyä jopa 1300 kg asti. Tämä näkyy siinä, ettei 30 vuotta vanhassa Alpinessa ole jouset välttämättä vielä pohjassa.

Kosteusvaurioita tuon ikäisissä on jo kaikissa; joko vanhoja, uusia tai kohta tuloillaan olevia. Pitkä edeltänyt latosäilytyskään ei muuta tilannetta kuin siihen asti, kun vaunua vedetään seuraavan ukkoskuuron läpi tai vaunu seisoo ensimmäisen talven ilman suojaa.
Kirjoittanut: El Maco
« : 6.07.2019 kello on 23:36 »

Vanhempani on pikku yrityksen ja kylmässä teltassa huonosti nukutun yön jälkeen alkaneet kiinnostua edullisesta, pienestä, katsastusvapaasta vaunusta.

Jotain edukkaita piccoloja on ollut kaupan, mutta mimmoisia nuo lopulta on. Poksit lienee samaa luokkaa. Mimmoinen noiden rakenne on. Osa kaiketi muovista puristeltu ja saumoja varsin vähän ja eristettä vielä vähemmän, niin ei liene vuoto alttiita? Vanhemmissa ei vissiin ole edes lämmitystä, mutta hieman uudemmissa niitä näyttäisi olevan. Onko tuo ollut varustetasosta kiinni vai onko se kiinni enemmän vuosimallista? Kuvitelmani mukaan nyt etsitään erittäin halpaa vaunua, jossa olisi lämmitys, liesi ja jääkaappi. Wc kaiketi plussaa.

Ja vielä, aukeaako noissa ikkunat, että saa illalla kopin viilenemään ja mieluusti niin, että ötökät pysyy pääosin ulkona?

Toki pitää katsella muutkin merkit, nettikaravaaniin mobiiliversio vaan suodatti alle 750 kiloiset pois jos yritti painorajausta käyttää, niin oli hieman hankalaa tutkia tarjontaa.
Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux