rekisteriseloste

Vastaa

Varoitus - sillä aikaa kun luit aihetta, 380 uutta viestiä lähetettiin siihen. Haluat varmaan lukea nekin tuolta alempaa.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Liite:
(Poista liite)
(lisää liitteitä)
Sallitut tiedostomuodot: gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, pdf, png, odf, kmz, gz, ov2, bmp, zip
Rajoitukset: korkeintaan 10 liitettä, yhteiskoko korkeintaan 2000KB, yksittäisen liitteen koko korkeintaan 500KB
Huomaa, että liitetiedostot vaativat valvojan hyväksynnän.
Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Suomen pressan (Sale) sukunimi:
Saunassa käytetty vasta on toiselta nimeltään?:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Lähettämällä viestin hyväksyt kirjoitussäännöt


Yhteenveto

Kirjoittanut: kookaburra
« : tänään kello 08:03 »

Keskiviikon morot!

Luvataan sadetta,  vaikuttaa ihan sote-hommilta nuo sääennusteet.  Tyytyisivät vaan siihen aina toimivaan ennusteeseen;  paikallisia sadekuuroja ajoittaisesti.

Vanhat jutut tulevat julkisuuteen,  esimerkiksi monitoimitaiteilija Loiri on ollut väkivaltainen nuorena ja vetänyt pikkuhousu Kung Fu miestä pataan. 
Samainen Sysimetsän akan poika oli kaahannut poliisin tutkaan yli 150 km nopeudella.  Kyllä julkisuutta voi hankkia vaikka millä keinoin nykyään...

Uudet kauppakeskukset ovat pistäneet Hesan keskustan liikkeisiin tutinaa.  Suunnittelevat uusia keinoja saada keskusta kiintoisaksi.  Pelkäävät,  että maksavat asiakkaat suunnistavat Rediin ja Triplaan.
Lisää vaan autoilun rajoituksia ja vähemmän parkkipaikkoja niin tulee tilaa ja väljyyttä keskustan liikkeisiin!

Joukkoliikennettä pitäisi suosia joidenkin mielestä ja kuitenkin uutisissa kerrottiin,  että bussiliput kallistuvat reilusti vuodenvaihteessa.  "Tehkää niinkuin minä sanon,  mutta ei niin kuin itse teen". 
Tyypillistä holhousyhteiskunnan mantraa ja ilmastohorinaa.

Kataloniassa liekehtii sillä Espanjan sivistyneimmän ja työteliäimmän alueen kansalaiset eivät hyväksy Madridin juristien näkemyksiä mielipiderikoksista. 
Sarjamurhaajat saavat pitkiä vankeusrangaistuksia sivistysvaltioissa mutta mielipiteistä ei ihmisiä suljeta vankiloihin vuosikausiksi.  Vieläkö pikkumies Francon henki elää?  Poliisien hattumalli on muuttunut El Caudillon ajoista mutta "peltipipojen" henkinen perintö jatkuu...

Törkin örveltävä Ärripurri uhoaa ympäröivälle maailmalle.
Sönkkäävän pressan sotilaat ovat murhanneet siviili-ihmisiä ja siten muodostetaan muka turvavyöhykettä.
Tuollaista valtiota joku oli maanittelemassa EU:n jäseneksi taannoin.  Mukana taisi olla joku tunnettu Stasin agentin kaveri,  joku säästöpossu pohatta.

Ranskalaiset osaavat mielenosoitusten taidon ja keinot.
Tuhannet palomiehet lakkoilevat Pariisissa ja poliisi on vesitykeillä jäähdytellyt kuumia palomiehiä.  Muutama henkilö loukkaantunut ja muutamia pidätetty.

Eteläisessä Ruotsissa poliisit ja palomiehet  ovat hyvää pataa ja kavereita keskenään,  koska joutuvat turvautumaan toisiinsa kun menevät tietyille asuinalueille.

Löytyyköhän mitään niksiä,  jolla avitetaan  brexittiä ja saataisiin tuo huvittava justeerin liike loppumaan? 
Tullit ja puomit rajoille ja Boris parturiin.  Se on siinä!

Britanniasta tulikin mieleen ne maineikkaat voimavalolyhdyt Tilleyt. 
Ovat niin yleisiä ja tunnettuja värkkejä,  että eri mallit ovat saaneet tuttavallisia lempinimiä:
"Hörökorva" ,  "Pöllö",  "Ruuvijalka länkisääri" ja "Belfastin länkisääri". 
Käytettäessä  noita nimiä vaikka puhelinkeskustelyissa niin  petroveljet tietävät heti mistä mallista on kysymys.

Kuvassa Belfastin länkisääri.

Kirjoittanut: kookaburra
« : eilen kello 07:36 »

Tiistain morot!

Nyt on välipäivä,  sanoi radion ääni.  Mikä ihmeen välipäivä?
Tietysti sateiden...

Lorvipaikkahakija juippi oli raiskannut 14 -vuotiaan tytön ja sai siitä tuomion.  Viisi vuotta tuli ketkulle kakkua,  mutta ensikertaisena tuomittuna,  mutta ei välttämättä rikollisena, pääsee ehkä puolella.  Ellei sitten juttua käsitellä ylemmissä
arvonta-asteissa.
Haloo,  haloo päättäjät ja paapohyssyt!

Poliisi alkanut Helsingissä sakottamaan jalankulkijoita ja pyöräilijöitä liikennerikoksista.  Varmaan on aihetta siihen sillä sen verran röyhkeätä on siellä "sukkahousu-rakettien" kurvailu jalankulkijoiden ja muun liikenteen seassa.
Kuvittelevat juipit,  että kireät housut ja vilkkuvalo persauksissa antaa erivapauksia säännöistä.

Barcelonassa on 37 ihmistä loukkaantunut mielenosoituksissa.  Espanjan korkeinoikeus ei hyssyttele jakaessaan tuomioita.  Tuomitut olivat rauhanomaisesti vaatineet Katalonialle vapautta ja siitä lätkittiin vuosien tuomioita.  Sitä kansalaiset eivät sulattaneet ja lähtivät katujen lisäksi lentokentälle.

Sale lähtenyt Afrikkaan vierailulle.  Ensimmäinen vierailu siihen maanosaan.  Toivottavasti muistaa sanoa,  että ei meillä ministerit jaa asuntoja noin vain...

Ameriikan Tollo uhkaa pistää Törkin talouden kuralle jos eivät pysy omalla tontillaan.  "Sen konkurssi homman Tollo osaa kun se tehnyt jo kuusi omaa" , kirjoitti eräs kansalainen.

Britannian isoäiti,  se Lissu,  piipitti jotakin brexit- sanomaa uutisissa.  Hyvä,  että kruunupää ottaa kantaa vakavaan asiaan.  Jotenkin jäi mielikuva siitä,  että mummeli ei oikein ymmärtänyt mistä on kysymys...
Ei kai yli yhdeksänkymppisen tarvitse kaikkea tietää ja ymmärtää.  Riittää kun muistaa teenjuonnin etiketit ja lemmikkihauvelien nimet.  Niin ja tietysti välillä vilkuttaa kuninkaallisilla ranneliikkeillä...

Pelottelua,  sitä riittää.  Muutakin kuin ilmastojuttuja.  Niitä enempi maanläheisiäkin aiheita on kuten se kuuluisa paskalaki joka astuu kohta voimaan...
Mikähän on ilmapiiri ja tunnelma siellä Junttilan kuuluisassa tuvassa...?

Liekeissä on eroa.  Kuuppa hehkuu punaisena kun palaminen on oikean mallista.
Kyseessä uusien silent-kupujen testaus.


 

Kirjoittanut: kookaburra
« : 14.10.2019 kello on 08:19 »

Maanantain morot!

Hyvä se on toimittajien radiossa soitella jotain renkutusta jossa väitetään,  että Kaliforniassa ei koskaan sada.
Täällä ei kukaan nykyiskelmien laulajista tai piipittäjistä uskalla laulaa,  että Juupajoella ei koskaan sada!
Ei edes kukaan rappari voisi niin laulaa,  sillä eihän laasti kunnolla kuivu,  sateella.

Vanha mustan oriin ratsumies,  se Raikka Kilasivi,  on arvostellut nykyisiä politiikan päättäjiä. 
Toinen joka iskee piikkejä ja lihapuheita on se turhautunut trasupaattimies,  se radiomiehen kaveri,  joka on perustanut oman liikkeen.  Sillähän on kokemusta jopa rakennusliikkeistä. 
Tukia,  tukia, tukis ja kaikenlaisia tukia hallitus haluaa jakaa sinne sun tänne.  Iso kysymys on se kuka maksaa tuet?  Eli mistä rahat?  " Velka on maksettava,  eikös juu.."   sanoo vanha laulu renkutuskin.
Joissakin yhteyksissä päättäjät ovat niin huolestuneita tulevien sukupolvien elinmahdollisuuksista kun puhutaan nykyisistä eläkkeistä.

Janutskin ja pösilö dosentti vastaavat hovioikeudessa tekemisistään.  Toivottavasti kätyri-dosentti saa ehdottoman tuomion sillä juippi on varsin raskaasti punavärillä mustamaalannut  rohkeaa toimittaja Aroa,    joka on joutunut uhkailujen kohteeksi ja muuttamaan asuinpaikkaansa.

Näköradion hupiohjelmissa on omituisen paljon samat tyypit esillä.  Onko hyviä ja ammattitaitoisia näyttelijöitä niin vähän,  että samat naamat tekonauravat niin monissa ohjelmissa.
Eikä ne kaikki ole näyttelijöitä vaan "julkimoita" ties mistä syystä.  Koskahan Rintin Anne menee johonkin tikkatauluksi tai ehkä tuulettimen eteen junttilan tuvan tuotoksien kera?
Vai riittikö vieraan kestitys,  sen joka paikkaan änkeävän yövieraan...

Menivät sitten ostamaan isot siivut saksalaisesta energiayhtiöstä joka huseeraa hiilikasoillaan.  Ne Fortumin bisnesgurut.  Aika näyttänee mitä omistamallemme firmalle tuosta hankkeesta seuraa.  Pätäkkää, hikeä vaiko vain veroja?

On se uutinen sekin,  että matkustaja-alus meni Korintin kanavasta läpi reunoja hipoen.  Onneksi matkustajilla ei ollut sunnuntain hesaria jolla olisi saanut stopin aikaiseksi...

Ameriikan Tollon toimien seuraukset kuuluvat ja näkyvät uutisissa Syyriasta.  On se monitoimi liikemies joka menestyisi myös monosen liikeidealla.
Kurdit pyytäneet sen roiston  apua,  joka on koko sodan avainhenkilö.  Tuosta se soppa kiehuu ja kutsuu köökkiin lisää kokkeja. Teheranin kokki- ja koraanikoulussa ollaan tarkkana tapahtumien suhteen. 
Törkin Ärripurri huitoo palatsissaan käyrää miekkaansa ja unelmoi,  että sillä voisi sivaltaa myös Irakin suuntaan kun siellä on maan alla sitä ruostesuoja-ainetta.

Oli miten oli,  niin perkolaattorikaffet petroenergialla ovat äijämäistä luxusta petroveljille.
Vuosikymmeniä vanha kolmijalka Primus on nopea ja tehokas keitin.

Kirjoittanut: kookaburra
« : 13.10.2019 kello on 08:28 »

Sunnuntain morot!

Eipä tarvitse raaputtaa auton ikkunoita,  on sen verran lämmintä.  Lehtimyyjillekin voi hyvin sanoa;  kiitos ei tilata. Piha on täynnä niitä ja haravointia riittää.

Yritteliäs ja outo pariskunta on hääräillyt Turussa.  Åbo Akademin pääkirjaston kuprikaiteita oli irroittamassa parivaljakko,  mies 59v ja nainen 26v ,  kun vartija yllätti touhukkaat varkaat.
No tuomiohan hommasta tuli.  Nainen sai 40 päivää ja mies 10 kuukautta ja 15 päivää.  Juippi oli vähän ennen päässyt  vapaaksi edellisten rötösten sovittamisesta.

Helsingissä oli pari muslimimiestä  hakannut vaimojaan jotka halusivat eroon väkivaltaisista miehistään.
Karvakädet olivat vedonneet sharia-lakiin ja perheen kunniaan.  Olivat kuristaneet, raiskanneet ja uhanneet tappamisella. 

Alavuden kaupunginhallitus oli ostanut Arabian maitokannuja 1230 kpl ja maksanut niistä 180,000 euroa!
Siitäkin huolimatta,  että kaupungin talous oli säästökuurilla.
On siinä tullut kannuille hintaa.  Mikä sen järjestelmän nimi olikaan?   Sen jossa puhutaan veljestä?

Aika monella kirpputorilla on nähty ihan miehen näköisiä tyyppejä jotka ovat hihkuneet;  "hei täällä on Arabian kannuja". 
Etteivät vaan olisi olleet kunnallispoliitikkoja...

Uutinen kertoi,  että kannabis ei olekaan niin paha asia liikenteessä ja sen käytön rangaistavuudesta on uusia tulkintoja.  Ei mikään yllättävä asia nykyisen hallituksen aikana.

Ameriikan Tollon hallinnosta on taas eronnut yksi tärkeä virkamies.  Sisäisestä turvallisuudesta vastaava tyyppi.

Törkin Ärtipurrin sotarosvot ovat murhanneet siviilejä.  Ei kuitenkaan mikään yllättävä uutinen.
Lännen asekauppiaitten "omatunto" on aktivoitunut ja maailmalle on julistettu,  että enää ei myydä törkkiläisille aseita.  "Ne on myyty jo,  ja rahat saatu",  sanoi puosu ystäväni ja nauroi raakaa merimiesnaurua.

Japanissa ei nyt sitten pölise.  On siellä sen verran märkää.
Jälleen esimerkki siitä,  että kun valtiovalta uhraa aikaa ja varoja luonnonvoimien vahinkojen minimoimiseksi niin henkilövahingot ja aineelliset jäävät vähäiseksi.                    On useita  valtioita joissa myrskyt ja muut luonnonilmiöt tulevat toistuvasti  aina uutena yllätyksenä.   
Ja Punaisella Ristillä puuhaa riittää...

Ruotsalainen lamppukaunotar Optimus 200 P oli aikoinaan Punaisen Ristin katastrofiapu pakkauksien varuste.

Kirjoittanut: kookaburra
« : 12.10.2019 kello on 08:18 »

Lauantain morot!

Sadekausi on alkanut vaikka Esteriä ei ole näkynyt mailla halmeilla. 
Hurjia lupauksia antavat sääpovarit.  Lapissa räjähtää ja etelässä myräköi...

Ilmasto muuttuu ja Nasse-setä suuttuu jos nyt ei tehdä jotakin. "Lopetetaan lihan syönti ja ruvetaan viljelemään banskuja.  Ollaan sitten niin deekuja ja ruvetaan paukuttamaan bensakanistereita" , sanoi ystäväni puosu puhelimessa ja päästi kunnon latinohöröt.

Mitenkähän ne törkkiläiset huolehtivat siitä,  että ilmaan ei joudu pienhiukkasia ja savua?  Ehkeivät ne syö lihaa,  ne vaan poltttaa sitä. 
Nyt pitäisi eeuun ottaa vellit pois housuistaan ja lyödä sellaiset sanktiot pöytään,  että Tollo ja Ärripurri siirretään
osastolle.  Suljetulle sellaiselle!

Täällä poliittiset broileritiput pohtivat mitä Al Holin Isiksen rikollisille tulisi tehdä...
Ei valtio muitakaan roistoja maailmalta käy hakemassa tänne koska suomen kansalaisilla on aina oikeus saapua maahan.
Tiettävästi härmäläisiä konnia on Thaimaassa,  Brasiliassa,  Espanjassa ja Venäjällä.

Täällä kotimaassa roistot toimivat räikeän näkyvästi.  Ovat perustaneet kaikenkarvaisia yrityksiä.  Kuten esimerkiksi parkkifirmoja,  pikavippikassoja ja remonttiryhmiä etenkin vanhusten iloksi.
Ne lehtikauppiaat jotka räpläävät kännyköitään kansalaisten piristämiseksi ovat sentään pulmusia.  Antavat vieläpä kaikenlaisia erikoislahjoja pikaisille tilaajille.
Laskettakoon samaan lievästi häiriköivien firmojen ryhmään aikataulutettuun melusaasteen tuottajiin jäätelökauppiaat.
Siis ne meluavat kaappiautot.  Eivät ne moottoripyörillä liikkuvat poliisit joita myös jätskikauppiaiksi on kutsuttu.

Kyllä kehitys kehittyy mutta joskus huonoon suuntaan.  Esimerkiksi tulitikut ovat ihan talikkotavaraa nykyään.  Ihme,  että Tukes tai joku muu ei ole puuttunut epäkäytännöllisiin ja jopa vaarallisiin tulentekovälineisiin. 
Niin ja se Brysselin nihilistien arkielämän valvojien joukko.
Kurkut eivät saaneet kipristellä mutta tulitikut saavat katkeilla ja  ruutipäät sinkoilla.
Jurri-junkkerikin voisi ryhdistäytyä ja antaa nuuskaa muillekin kuin sveduille.  Kun se lihansyöntikin on tuomittavaa niin eläinten kiusaamisen bisnes Espanjassa tulee lopettaa välittömästi.

Tollo brassailee Kiinan tullien kanssa. 
Törkin kahjo Ärripurri uhkaa jatkaa ihmisten murhaamista vaikka on saanut monelta taholta vaatimuksia lopettaa ilman pilaaminen.

Tässähän sitä jo tulikin verisuonten koeponnistusta näin aamutuimaan.  Rentoutuminen on hyväksi meille kädellisille mutta kaikki mikä liittyy törkkiläisten touhuihin on boikotissa.  Ei mennä Alanian Ale kauppoihin eikä syömään pappia...

Asialamppusalkkukin voi olla oikein rosterista.  Pehmuste pohjalla,  Colemann sekä bensa ja tratti mukana.Kirjoittanut: kookaburra
« : 11.10.2019 kello on 08:14 »

Perjantain morot!

Lämpenee se tuo ulkoilma.  Nytkin on kuusi plusastetta.
Otetaan murisematta vastaan kaikki mitä ilmakehästä tulee.

Sitä vastaanottoa on niin monenlaista niissä muissa kuin sääasioissa.  Joku virkamies julistaa,  että pakolaisia voidaan ottaa vastaan 5000 päivässä.  Siis nyt ollaan varauduttu.

Espanjan poliisi julkaissut kuvan nacci-nimisen suomalaisroiston asunnosta. Voimapaperia oli  ollut runsaasti ja muuta tarpeellista.
Suomalaisia roistoja on kadoksissa vielä sangen runsaasti.

Kirkas valoilmiö on havaittu eilen illalla eteläisen Suomen taivaalla.  Onkohan eduskunnan jossakin ryhmähuoneessa pidetty älyllinen kokous..?

Entiset poliisit ja järjestöt ovat huolissaan poliisin ammattitaidon hupenemisesta etenkin raskaanliikenteen suhteen.  Haluaisivat perustaa uuden poliisiyksikön Supon ja KRP:een väliin. 

Kokenut rakkakuski,  vieläpä naispuolinen,  selätti poliisin oikeudessa 6-0 lastinkiinnitykseen  liittyvässä asiassa.
Liikkuvan Poliisin lakkauttamisen jälkeen moni autoilijakin on huomannut valvonnan puutteet ja epäkohdat jotka eivät suinkaan ole vähentyneet palsternakan sähläilyllä.
Tolpat ja panssariautot eivät ole lisänneet liikenteen turvallisuutta sen paremmin kuin poliisin imagoa kansalaisten silmissä.   

Törkin kahju diktaattori uhkailee EU: ta  ja kertoo lähettävänsä 3,6 miljoonaa pakolaista tuosta noin vain eurooppalaisten elätiksi.
Juipin hallinnolle on EU maksanut  jo aiemmin miljardiluokan  korvaukset siitä,  että Turkki pitää rajansa kiinni.
 
Ameriikan Tollo vähättelee kurdeja toteamalla,  että kurdit eivät osallistuneet Normandian maihinnousuun.  Ei taida hölosuu edes tietää missä kyseinen paikka on.
Vietnamista Tollo ei puhu mitään koska luultavasti  on itse keplotellut ja laistanut sotapalveluksen...

Vielä eivät polttoaineiden hinnat ole  nousseet huippulukemiin mutta kohta sekin voi toteutua.  Rähinät jossakin päin Lähi-Itää ovat riittävä syy mittarihintojen nousulle.
Aikoinaan oli mainos:  "Millä ajat kun bensa maksaa 2 markkaa litra?"   Taisi liittyä johonkin automainokseen.

Nyt voisi olla paikallaan mainos:  "Sinä sähköauton haltija,  millä ajat sitten kun valtakunnan  sähköverkko on kriisin seurauksena pimeänä?"
Tietysti samaa voi kysyä autottomalta asukilta koskien valaistusta. 
Vanha kunnon hörökorva Tillikka valaisee kolmensadan kynttilän voimalla joten pimeässä ei tarvitse taapertaa.
Toki sekin tarvitsee hivenen petroolia.Kirjoittanut: kookaburra
« : 10.10.2019 kello on 07:59 »

Torstain morot!

Toivoa täynnä,  kuten torstait aina vanhan sanonnan mukaan.
Lain koura on pitkä ja sen sai kokea huumerikollinen "Nacci" joka jäi Espanjassa kiinni pitkän pakoilunsa jälkeen.
Juippi oli irvinyt ja soitellut pakoilunsa aikana poliisille.
Aurinkorannikko kiehtoo muitakin kuin karvanaamareiden rutuporukkaa.

Anne Rintti joutui Arkadian teatterissa rieputuksen kohteeksi lupauksien pettämisestä ja höttöhaaveiluistaan.
Lintilän akan poika puhui ihan jotain muuta niin  kuin nelos kanavan mainos...
Alkaako astia krakeloutua...?

Elämme mielenkiintoisia aikoja.  Amerikka on tullut eurooppalaisten avuksi sadan vuoden aikana pari kertaa ja lopettanut sodan massiivisella avullaan.
Nyt sekopäinen Tollo on päätöksillään käynnistänyt uuden sodan Lähi-Idässä joka tulee vaikuttamaan pitkäaikaisesti myös Euroopan valtioihin.  Myös tänne Suomeen.

Laajasalon "enon" seksuaalirikoksien käsittely alkaa oikeudessa.  Alaikäisiä uhreja on ollut 19 jotka on houkuteltu alkoholilla ja huumaavilla aineilla roiston asuntoon.  Syytettynä on myös toinen roisto. 
Jotenkin tulee mieleen vanhanaikainen pihapiiri ja siihen kuuluva hirsirakenteinen sauna...

Mitä eroa on Tollolla ja Putlerilla?  Molemman ovat presidenttejä mutta toisen haukkuminen on laitonta.
Ei,  ei nyt kysymys ole YYA-sopimuksen velvoitteista vaan Venäjän puolivuotta vanhasta laista.  Sen perusteella on jo 26 henkilöä saanut syytteen Putlerin solvaamisesta.
Häntä ei saa kutsua Hitleriksi,  kortsuksi,  pinokkioksi, pelkuriksi,  paskiaiseksi ja muuksi sen kaltaiseksi.  Myöskin pilkkalaulujen esittäjät ovat saaneet syytteet.
Tosi demokraattinen valtio tuo suuri ja mahtava. 

Mikä tekee tumppi-diktaattoreista niin hernenenäisiä?
Siinäpä kallonkutistajille tutkimuksen aihe.
Erään tunnetun ja edesmenneen pätkän, Francon luut aiotaan siirtää pois kaatuneiden laaksosta perhehautaan.

Vielä vähän tuosta törkkiläisestä Ärripurri pressan hyökkäysinnosta Syyriaan.  Todenäköisesti ketku hamuilee laajempiakin alueita valtaansa kuin vain raja-alueita.  Etenkin jos puuhalle ei tule kunnon kansainvälistä vastusta.
Ärripurria kiinnostaa myös Irakin öljyalueet.  Siis se musta mönjä,  josta teollistuneet valtiot haluavat irtisanoutua,  mutta jota kaikki kuitenkin tarvitsevat ja hamuavat.

Alkaako maailmansodan muistot häipyä kansakuntien yhteisestä muistista?  Valtioiden päämiehiksi tulisi valita vain henkilöitä jotka tuntevat historian. 
Afganistan on yksi hyvä esimerkki jonka historian tuntemus olisi säästänyt äitien ja leskien tuskat.  Niin neukkujen kuin jenkkien.  Britit kokivat asian jo1800- luvulla.

Kiikarikiväärillä on hyvä ampua Karhua ja vieläpä saada osuma.  Läpi oli luoti mennyt ja ulos tullessaan repinyt aukon niin,  että vesi roiskahti purkista ulos. Varmasn sama olisi tapahtunut Lapin Huldalle.  Yhtä ohutta on alumiini siinä.

Ei kaikista vanhoista petroolikeittimistä enää ole aktiivipalvelukseen.  Hyvää värillistä romumetallia kuitenkin.Kirjoittanut: kookaburra
« : 9.10.2019 kello on 07:27 »

Keskiviikon morot!

"Ilmasto lämpenee!"  Ei ole perää,  sillä nytkin on jo neljä astetta pakkasta ja se ei todellakaan tunnu lämpimältä.

Naisrekkakuski selätti poliisin oikeudessa.  Joka-alan asiantuntija poliisi antoi Vuosaaren satamassa sakot merikuljetuskontin puutteellisesta kiinnittämisestä rekan lavaan.
Kokenut kuljettaja vei sakon käräjille joka ei pystynyt asiaa kunnolla ratkaisemaan jolloin vääntö jatkui hovioikeudessa.
Asiantuntijana esiintynyt poliisi ei ymmärtänyt sitä,  että kontti kiinnitetään konttilukoilla neljästä kohtaa eli kulmistaan. 
VTT: n asiantuntija todisti oikeudessa,  että kiinnitys oli ollut asiallinen ja riittävä!   Kyllä nainenkin voi olla jämäkkä.  Etenkin kun on oikeassa.  Hänellä oli vuosikymmenien kokemus työstään.
Kaikenlaiseen  "näyttämiseen ja simpauttamiseen meidän verorahoja käytetään" ,  sanoi puosu ystäväni joka oli kiinnitellyt merikontteja jo puoli vuosisataa sitten.
"Kyylä saattoi olla palsternakan kaveri ja kouluttama" , jatkoi puosu puhinaansa.

Törkkiläiset ovat hyökkäysasemissaan,  kertoivat uutiset.
Vanha pressa,  se pähkinän viljelijä Carter,  oli lähettänyt viestin Tollolle.  Enemmän totuutta ja vähemmän tviittejä...

Kyllä meni Tollo härnäilemään tuhannen ja yhden yön lampun henkeä.  Turkin Ärripurri diktaattorin tavoitteet on huomattu jo kauan sitten.  Hamuilee Suleiman suuren ja Kemal Mustafan sandaaleja.

Joo,  elwari siitä salkusta.
Minkähänlainen on ollut Jeltsinin,  sen rokkivaarin asiapullosalkku?

Kuopiolainen Hipolito loistaa huollon jälkeen hyvin.  Siitäkin huolimatta,  että lasiin on palanut sinappia...Kirjoittanut: elwari
« : 8.10.2019 kello on 07:45 »Siitä on tämmöinen Saksan armeijan ylijäämälamppu hyvä, kun on tuo jousitettu kuljetuslaatikko. Joskus oli lamppu mukana Ural-moottoripyörän sivuvaunussa Lappiin ja takaisin, samalla sukalla pärjättiin reissu. (Kuva jostakin netin syövereistä)

Lamppuun sittemmin iski vanhuuden vaiva, alkoi pissiä allensa heti 50 täytettyään. No siitä selviää juottamalla pikatohottimen liitoksen säiliöön uudestaan kiinni.

Sillä Junkkerilla taitaa salkku olla numeroa isompi kuin muilla?
Kirjoittanut: kookaburra
« : 8.10.2019 kello on 07:35 »

Tiistain morot!

Ihan on  lontoolainen sää,  mitään ei nää.  Sumua ja kosteaa on mutta sekin kuuluu syksyyn.

Meritorjuntaohjusten moottorit eivät kuulu rantavesiin,  toteaa joku Kalajoella asuva puhelimen omistaja.
Taannoisesta sotaharjoituksesta on ranta-alueelle kulkeutunut pari ohjuksen moottoriin kuuluvaa putkea.
Teksti niissä ei kuitenkaan ollut kyrillistä,  joten hyvä niin.

Joku tunnettu rosvo ajanut itsensä hengiltä kaupunkialueella pääkaupungissa.  Tyyppiä epäiltiin aikoinaan erään huumeveikon murhasta ja toimimisesta ruumisauton kuskina. 

Talouden kasvut on sitten asiantuntijoiden toimesta lytätty.
Nollalla alkaa nousu jos sitäkään.  Ei muuta kuin tehdään vyöhön reikiä lisää ja harkitaan ryhtymistä sen näköradiossa esiintyvän säyseän karhun kaveriksi.

Ameriikan tollo on suuressa viisaudessaan antanut Turkille vapaudet hyökätä kurdien kimppuun.  Nyttemmin perunut sanojaan mutta törkkiläisten diktaattori Ärräpurri on ollut jo pitkään valmiudessa nitistää kurdit ja saada lisää alueita naapurivaltioista. 
Siitä ne paukuttelutestit laajenevat ja putkibisnes tuo pätäkkää tussarikauppiaille.

Pösilö-Boris aikoo taas pyytää Lissu-mummolta valtuuksia pistää parlamentti rokuliin...
Ettei vaan taas jojota vanhaa hattupäistä rouvaa?

Saksassa joku tuppisuu partamies oli kaapannut rekan ja ajanut liikennevaloihin pysähtyneiden henkilöautojen päälle.
Loukkaantuneita ainakin 17 henkilöä.
Pitäkäämme vetureiden ja piironkien ovat lukossa sillä näilläkin mailla on liikkunut omituisia partanaamoja.

Omituisen hiljaista on tuolla Putlerin keisarikunnassa. 
Vaikka Tanska jarruttaa kaasuputken laskuhommia kun ei ole antanut ympäristölupaa putkenlaskulle alueellaan.
Eivät kaikki ole kilttejä pystykorvia ja puudeleita,  on niitä Tanskan doggejakin...

On tuo Optimus sellainen kaunotar,  että sille voisi väsätä oman pyökkipuisen kantolaatikon.
Olkoon matkalamppu,  se toinen siinä asialamppusalkussa matkoilla kuten ennenkin.

Ystäväni mukaan virkamiehet ja poliitikot kulkevat Espalla asiapullosalkkujensa kanssa.
Rahvas luulee,  että niissä on asiakirjoja,  mutta ystäväni antaman  tiedon mukaan salkuista löytyisi tutkittaessa kaksi päivää vanha iltapäivälehti,  puoliksi syöty sämpylä ja vajaa taskumatti.
Siis tuo on ollut johdatuksena nimelle;  asialamppusalkku.
Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux