rekisteriseloste

Vastaa

Varoitus - sillä aikaa kun luit aihetta, 287 uutta viestiä lähetettiin siihen. Haluat varmaan lukea nekin tuolta alempaa.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Liite:
(Poista liite)
(lisää liitteitä)
Sallitut tiedostomuodot: gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, pdf, png, odf, kmz, gz, ov2, bmp, zip
Rajoitukset: korkeintaan 10 liitettä, yhteiskoko korkeintaan 2000KB, yksittäisen liitteen koko korkeintaan 400KB
Huomaa, että liitetiedostot vaativat valvojan hyväksynnän.
Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Suomen pressan (Sale) sukunimi:
Saunassa käytetty vasta on toiselta nimeltään?:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Lähettämällä viestin hyväksyt kirjoitussäännöt


Yhteenveto

Kirjoittanut: kookaburra
« : tänään kello 08:36 »

Perjantain morot!

Nyt mennään ajassa jälkeen putlerin vierailun.  Kovasti on pikkumiehen piipahdus naapurissa kirvoittanut kirjoituksia ja näkemyksiä vierailun tarkoituksesta.
Jopa nin paljon,  että Sale on joutunut hieman selittelemään omaa toimintaansa.
Suurta närää on aiheuttanut liikenteen pysähtyminen ja siihen liittyvät harmit.  Miksi vierailua ei järjestetty jossakin muualla kuin ruuhkaisessa pääkaupungissa?
Kansalaisten ehdottamia paikkoja ovat olleet Kultaranta,  Königstedtin kartano,  joku ABC lähellä rajaa,  Suomenlinna suoraan,  Raatteen tien kahvila....
Miksi tuhansien kansalaisten arki pitää sotkea yhden narsistisen entisen agentin vuoksi,  kysyivät monet.
Vierailu olisi luonnistunut varsin hyvin vaikka  aikaisin sunnuntaiaamuna. 
Eihän se tietenkään sovi tyypille joka haluaa herättää aina ja kaikkialla huomiota ja tehdä itsestään auringon nousua tärkeämmän ilmiön.
Joku ehdotti kansalaiskeräystä jonka varailla  tumpille ostettaisiin ihan oikea kello.
Vain nousukkaat ja moukat kuvittelevat,  että myöhästyminen on lukeneisuuden ja sivistyneisyyden merkki.  Voi saman ilmiön aiheuttaa myös pelko,  että jäbän aikaansaannoksia ei ole unohdettu...

Taas jotain on poltettu,  muuallakin kuin Brasiliassa.  Vakuuttavia uskon todistuksia joidenkin täytyy nyt antaa muualla kuin tarkoitukseen vihityssä paikassa.

Jäämerellä on hinauksessa kelluva ydinvoimala.  Värkki viedään korvaamaan muun muassa hiilivoimala.  Hyvä sinänsä kun päästöt pienenevät.

Jostain kuului tietoa,  että jotkut viherpiipertäjät ovat hamuilemassa eläkkeiden pienentämistä ja perusteena olisi se,  että eläkemaksuja ei tarvitsisi nostaa.
"Helvetin tytönrakkulat pitäköön tatuoidut käpälänsä erossa meidän työllä hankituista eläkkeistä.  Keskittyköön vaan räpläämään sitä auennutta pandoran lipasta ja puolustamaan monikulttuurisuuden aikaansaannoksia",  sanoi ystäväni puosu kun kuuli jonkun piiperön utopistisiä näkemyksiä eläkkeistä.

Ei pitäisi mennä kaikkia sorkkimaan ja karhuja tulee kohdella kunniottavasti.  Jos tussaroi niln se pitää tehdä taidolla eikä vain Mainilan mallilla.  "Karhu voi suuttua jos sitä härnää",  sanoi eräs entinen Sinisalon Taiston kaveri kun muisteli kultaista nuoruuttaan...

On se Hasag lamppu kelpo peli.  Suora paloputki ja jurtta-mallinen spriikuppi toimivat mallikkaasti.
Ystäväni haluaa lampun ja on puhellut jostakin merkistä mutta tätä tulen hänelle suosittelemaan.  Ei haise jäljet eikä jälkipuheet.  Meidän lamput eivät ole Pendoliinoja...Kirjoittanut: kookaburra
« : eilen kello 12:33 »

No moro elwari!
Oikeassa olet,  ne spriit on käytetty parempiin suihin pakattuna Varsovan lauluvihkoon...
Lisäksi se spriin palaminen tuottaa neekeripuuteria ja hra Trangia voi sen todistaa.
Voimavalolyhtyjä on tehty bensiinillä toimiviksi ihan tehtaalla ja tehdään vieläkin.  Toimivat varsin hyvin ja esilämmitystä ei tarvita,  tosin valoteho jää pariinsataan kynttilään.
Jotkut tuhertelijat ovat polttaneet tinneriäkin petroolilampussa  ja eräänkin  lampun säiliössä oli kevyttä polttoöljyä.  "Kyllä kansa tietää ja kokeilee kaikkia..."

Kirjoittanut: elwari
« : eilen kello 10:37 »

Tulipas mieleen, että onko spriikäyttöisiä voimavalolyhtyjä olemassa? Nykymaailman aikaan Petromaxiin saa muutossarjan, jolla kuristetaan ilman virtausta, että saadaan spriille sopiva seossuhde, mutta noin niinkun semmoisia aitoja ja alkuperäisiä tenun polttoon tarkoitettuja. Vaikka on se sprii tainnut olla lamppuun arvokasta ja mennyt parempiin suihin tai käyttöön silloin ennen vanhaan?
Kirjoittanut: kookaburra
« : eilen kello 08:44 »

Torstain morot!

"Kaikki kansalaiset ovat roistoja.  Tosin kaikki eivät ole vielä jääneet kiikkiin".   Sanoi aikoinaan eräs korkea-arvoinen poliisivirkamies.
Saattoi scoude olla oikeassa sillä julkisuudessa leviää tieto,  että peräti 16 tuomaria on viime vuosina tuomittu rikoksista.
On se,  kaali terveellistä kasvisruokaa mutta senkin vartioiminen on yhtä hankalaa kuin EU:n rahavirtojen Sisilian tuulivoima projekteissa.

Salen asuttaman lähialueen elämä ja liikenne oli sekaisin.
Viking XPS joutui myöhästymään puolituntia jonku vieraan vuoksi.  GPS laitteet olivat aivan sekaisin ja turistit ihmettelivät poliisien määrää.
Kovin oli epäkohtelias vieras ja sen juomalasi vaihdettiin uuteen juuri ennen virvokkeiden nauttimista.  Olisko lasi ollut
likainen?  Ettei vain Lennu-koira ollut päässyt lasia lipaisemaan...

Kuuluisa kehonkieli kertoo varsin paljon etenkin paikallaan jökottävästä henkilöstä.  Hermostunut suunvääntely,  väkinäinen hymynkare,  levottomat sormet ja pälyily jonnekin
jalkalistojen suuntaan ja seinäkoristeisiin...
Siis jäpä oli selvästi niinsanotun mukavuusalueensa ulkopuolella.  Naama kertoi,  että olisi paljon mukavampaa katsella karttoja Dimitrin ja Sergein kanssa.
Yksi homma sujui vanhalla rutiinilla ja Saksassa hankitulla koulutuksella,  se potaskan puhuminen.  Oli melkein yhtä hyvä kuin setä Sergei Lavertelija.

Niin se todellinen parrasvalojen partaveitsi ja tviittien suurvisiiri Ameriikan tollo oli mielensä pahoittanut kun se tanskalainen akka oli tylysti kieltäytynyt myymästä.  Taisi olla moukalle harvinainen kerta kun saa kieltävän vastauksen ostotarjoukseensa kun sentään tarjoaa rahaa...!

Mistä näitä moukkamaisia pyrkyreitä ja päättäjiä oikein sikiää?  Liittyykö se jotenkin aikakauteen?  Onko ilmiö toisinto 1930 - luvusta?
Törkkiläinen käheäkurkku pistää vastustajiaan ja varmuuden vuoksi muitakin vankilaan.  Yksi vainoharhainen  murhauttaa arvioituja vastustajiaan ja toimittajia jotka uskaltavat kertoa asioista oikeilla sanoilla ja nimillä.  Yksi pistää tuomareita eläkkeelle saadakseen omia miehiä jakamaan "oikeutta".

Aika näyttänee näidenkin suurmiesten teot.  Patsaina ja risteinä sekä joskus uusina karttapainoksina.
Niin ja se kansalaisten pamputtaminen ja vangitseminen on niin yleistä maailmalla ja Euroopassa,  että sehän on ihan normaalia valtiollista ja yhteiskunnallista toimintaa jolla suojellaan kansalaisia!

Mitäpä noista.  Muuten olen sitä mieltä,  että kissat ovat hyödyllisiä.  Tankero Topi - tiikeri oli yöllä eliminoinut yhden hiiren.  Eikä siinä hommassa käytetty poloniumia.  Kulmahampaat ja iskelmän sanoin "tiikerin raapaisu" oli riittänyt.

Taivaanmerkkien tarkkailijat,  nuo Forecan poppamiehet,  menivät lupailemaan tulevia helteitä.  Ehkä ne olisivat riittäneet tälle kesälle. 
Eipähän tarvitse karavaanireissuilla vielä lämmityksiä ajatella.
 
Diesel polttoaineissa on eroja enemmän kuin Ylämaan jaloissa tisleissä.  Suodattimeen oli kertynyt mustaa mössöä kuin asematunneliin konsanaan.  Siitä otettiin opiksi ja päätettiin uusi tankkaustaktiikka.

Iltojen pimeneminen luo tarvetta kannettavalle valolle,  sellaiselle tunnelman tuoja valolle. Ystäväni haluaa Petromaxin pihapiiriinsä.  Eiköhän se jotenkin järjestyne.

Jos ei halua petroolia polttaa niin kyllä spriikin palaa muuallakin kuin maksassa.  Ohessa mainio Heat Mate lämmitin / keitin.   Sinolin ja Marinolin ystävä.


Kirjoittanut: kookaburra
« : 21.08.2019 kello on 09:05 »

Keskiviikon morot!

"Sumun hälvennyttyä näkyy tyhjä tori.  Tulossa se tumppi on.
Tuleekohan se tunnin vai kaksi myöhässä?  Vaiko täydellisenä yllärinä sovittuun aikaan."

Kauppatorin ranta on tyhjennetty kaikesta arkisesta toiminnasta jostakin syystä.  Voidaan tietysti arvuutella,  että onkohan kovaksi erä-ja kalamieheksi kuvatulla Putlerilla virvelit ja muut kalastusvehkeet mukana?
Tai jos se pulahtaisi Salen kanssa altaaseen...?
Mitä siitä tykkäisi Ameriikan tollo.  Hakeutuisiko heti Miami biitsille,  uimakouluun?

Sale ja Putleri ovat tavanneet aikaisemmin toisensa jo kymmenkunta kertaa joten voivat rutinoidusti jutella.
Vai onko se vaan leppoisaa rupattelua? 
Salen kehonkieli on kertonut asiantuntijoille sen,  että stressaaviakin tekijöitä on tapaamissa ollut.
Eihän se ihme ole,  iso maa ja isot puheet.

Median kertomana vieraalla on omat eväät mukana.  Virvokkeetkin voidaan vaihtaa juuri ennen tarjoilua.  Putleri pelkää myrkytyksiä,  miksiköhän se sellaista pelkää?

Ainakin neljä mielenosoitusta järjestetään vierailun vuoksi.
Toivottavasti siellä ei tarvita nokialaista kumipuunoksaa eikä
sipulia silmiin...

Auton huolto voi olla tosi perusteellista.  Korjaamo oli tehnyt huolletulle autolle yli 200 kilometriä koeajoa.  Tosi perusteellista toimintaa.  Olivatkohan veloittaneet koeajosta kilometrikorvaukset ...?

Ameriikan tollo oli perunut vierailunsa Tanskan pääministerin luokse.  Oliko harosormi pahoittanut mielensä  nihkeästä suhtautumisesta Grönlannin ostotarjoukseen?

Joku kertoi,  että Antti arvopohja tapaa syssymmällä  Englannin harotukka jöröboriksen.  Siinä sitten onkin todellinen voimakaksikko eurooppalaista valtiomiestaitoa.

Illalla media kertoo kyllä kaiken tapahtuneen. Senkin,  että onko kravatti pysynyt suorassa.  Ojennuksen pelko on ehkä opettanut vierasta.

Protokolla ja käyttöohjeet ovat melkein sama asia.  Toki sillä erolla,  että virheiden jälkeen käyttöohjeet voi kaivaa esille ja aloittaa alusta.  Protokollassa se ei ole ollut mahdollista,  paitsi Molotoville silloin joskus.

Alkoholinkin  käyttöön löytyy manuaali.
Kirjoittanut: kookaburra
« : 20.08.2019 kello on 08:16 »

Tiistain morot!

Syksyäkö enteilee tällainen aamusumu?
Niin,  totta on,  että ensikuun jälkeen on jo lokakuu.
Eipä mennä asioiden edelle sillä nyt on eurooppalaisten suosituin lomakuukausi.
Torimyyjien tili pienenee tällä viikolla Helsingissä kun keskiviikko tuo Putlerin Salen vieraaksi ja tori tyhjennetään.
Toivottavasti se saksalainen lentojätkä Matias on vielä telkien takana niin ei ainakaan pysty kauppatorille laskeutumaan...

Tänään on merkittävä synttäripäivä.  Muhoksen suuri likka,  se Armi täyttää 85 vuotta.  Lähti jo nuorena maailmalle ja on esimerkki siitä,  että ulkonäöllä on väliä.
Olisi vaikea kuvitella Janssonin likkaa, sitä Tovea, maankuuluksi ilman niitä aukottomia satuotuksia...

Loviisassa oli palanut ravintola.  Ohikulkija  huomannut ja hälyttänyt.
                                                                                           Toivottavasti tuohon Laivasillan paloon ei liity kummallisia seikkoja kuten oli eräässä ravintolapalossa Helsingissä aikoinaan.  Joku kummallinen aavistus tulevasta tuhosta oli ravintoloitsijalla ollut kun oli jättänyt kaikki astiat ja välineet tiskaamatta kun jätti ravintolan odottamaan seuraavan kevään avajaisia...

Matkailu tunnetusti avartaa.  Sardinian saarella lomaillut ranskalais pariskunta oli ottanut matkamuistoksi hiekkaa ja jäi kiinni tullissa.  Hiekkaa oli useissa juomapulloissa ja rikos on Italian lakien mukaan niin suuri,  että siitä voi tulla kuusi vuotta kaltereiden katselua!

Ameriikan tollo on kääntänyt katseensa Grönlannista etelään.  Uhkaillut laivastollaan Venezuelan Mustia.  Onkin ollut kumman hiljaa jo jonkin aikaa.  Ehkä antanut "työrauhaa" alan miehille niihin operatiivisiin suunnitteluihin.

Kepun ministerit kuulemma kinastelevat.  Onhan se hyvä tehdä hyvän sään aikana eikä sitten jälkikäteen...

Lämmittimet ovat tarpeellisia värkkejä muutaman viikon päästä.  Täytyneekin vähän vertailla niiden tehoja ja käytettävyyttä ensi kuussa.  Sitä ennen on näyttelyn aika.

Sää poppamiehet antavat jatkuvasti erilaisia varoituksia.
Ukkos, sade, tuuli, aallokko, metsäpalo ja säteilyvaroituksia tulee alvariinsa.  Pirullista peloittelua tai sitten huolenpitoa apaattisista ja oma-aloitteettomista kansalaisista.
Tuulipuku ja Reino-tossu jengiä pitää töniä niin jaksavat liikkua ja kuluttaa.  Talouden pitää pyöriä ja kansalaisten ostaa sähköpyöriä ja moottorisänkyjä...

Energiapolitiikka pitää olla hallinnassa kaikkina aikoina.


 Kirjoittanut: kookaburra
« : 19.08.2019 kello on 08:47 »

Maanantain morot!


Omituiseksi on yhteiskuntamme mennyt kun lapsia katoaa kesken kouluvuoden.  Viranomaiset levittelevät tatuoituja käsivarsiaan ja höpöttävät jostakin kulttuuriongelmasta.
Karvakädet ovat vieneet lapsia jonnekin silvottavaksi joka lienee Suomen lain mukaan rikollista toimintaa.
Siis ei voida mitään vaiko ei haluta tehdä mitään?
Niin onhan rikoksen selvittäminen vaikeaa kun siitä ei tule kuvaa suoraan kamarille!
Toista se on palsternakan pylväillä,  se rikoksien selvittäminen.  Lisäksi siitä  Lintilän pulju saa rahaa...

Ei näytä hyvältä maamme tulevaisuus.  Ei voi olla oikein,  että lapsia voi "kadottaa" kulttuuriin vedoten.
Mikä on se munaton taho joka mahdollistaa tuollaisen toiminnan?

"Vielä tulee sekin  aika jolloin varjolait ja -käytännöt postitetaan Mesopotamiaan" , sanoi puosu ystäväni joka on kiertänyt muutakin kuin rukousnauhaa peukalon ympärille.

Vanhusten hoitopaikkojen haamuhoitajista ja muista laiminlyönneistä ei ole ollut mitään seuraamuksia.  Näin ovat vastuulliset virkamiehet kehdanneet ilmoittaa.  Ehkä sitten myöhemmin...
Maassamme oleva virkakoneisto on reilusti ylimitoitettu verrattuna muiden maiden vastaaviin.  Paitsi poliisi,  etenkin rikostutkinnassa.  Mikä ei tietenkään koske liikennerikoksia sillä ne ovat jo etukäteen tiedossa ainakin valtion rahakirstun imuventtiilin säätäjillä!
 
Mutta mitäpä maailmalla?  Ameriikan tollo on yrittänyt ostaa Grönlannin Tanskalta.   Oli varmaan kuullut,  että Putleri on ostanut jonkun saaren Suomesta.
Päätti sitten yrittää ostaa ison ja mahtavan saaren ja näyttää jenkkomahtia sloboille.
Tanskalaiset olivat tukehtua smörrebrödeihinsä nauraessaan tollon toiveajattelulle.
Ostaisi Kuuban niin saisi samalla nostalgisia dollarihymyjä tornitalonsa aulaan näytille.  Vesakin on tehnyt niin ja Vesa sentään  paljastaa verotietonsa.

Tollo varoittelee toistuvasti Kiinan hallitusta käyttämästä väkivaltaa honkkarin mielenosoittajiin kun samanaikaisesti Tennesseessä pidetään lihapuheita sähköisen tuolin ympärillä.
Löysälahkeista tuttihuulta tollo pitää kaverinaan ja haikailee uusia tapaamisia.

Lordien maassa touhuaa partureille velkaantunut mies joka jää historiaan miehenä joka irroitti pohjatulpan saarilaivasta.
Benny Hill oli sentään mukava heppu jolla oli arvot kohdallaan.  Eikä sitä Hardy ja Laurell- kaksikkoakaan voi moittia.  Oliskohan tollosta ja takkutukasta näyttämölle esittämään vaikka kondiittoreita kera kakkujen...?

Maanantain  solvaukset jääköön tähän.  Eilen kokoelmaani tupsahti täydennystä Petromaxin muodossa.
Joku luopui hienosta laitteesta osaamattomuuden vuoksi.  Ilmeisesti lampusta ei ollut löytynyt nappia jota painamalla valo olisi syttynyt.
Eipä kaikkien tarvitse osata kaikkia asioita.  Riittää kun tietää esimerkiksi esineen nimen.  Ystäväni sanoin;
" kitara on ontto viilupuu jossa on rautalankoja ja varsi.  Sitä rämpytetään sormilla ilman hanskoja reiän kohdalta".

Kuvassa tahokas mekaaninen myyrien karkoitin ja vähemmän tehokas hiirien karkoitin Tankero Topi-tiikeri.


Kirjoittanut: kookaburra
« : 18.08.2019 kello on 18:22 »

Sunnuntain morot!

Terrori-iskun vuosipäivä Turussa keräsi ihmisiä ja erilaisia ryhmittymiä torille ja tapahtumapaikoille.  Osasivat kuulemma toimia rauhallisesti. 

Tubettajat olivat myös esillä uutisissa.
Huomenna tulee taas sellainen myräkkä,  että ennustajatkaan eivät oikein tiedä mitä on tulossa.
Antaa poikien ja likkojen pelotella vaan,  otetaan kaikki vastaan mitä taivaalta ja verokarhulta tulee.
Jokaiselle jotakin ja ajatelkaamme,  että Nordean osakkeet ovat viime vuosina laskeneet.  Miksiköhän?
Miksi buntan poika,  se ylimielinen jokamiehen opettaja ei ole työntänyt sutiviiksinaamaansa median kameroihin?  Onko valmentamassa tumpeloita panamapankkiireja...

Agathan dekkareissa hovimestarit ovat niitä enimmin epäiltyjä mutta täällä Suomessa talonmiehet ovat niitä todellisia harmaita eminenssejä.  Kohua herättäneen Airiston "rahapesulan" talonmiespariskunta on avannut sanaisen arkkunsa ja yrittää tehdä suomalaisista virantoimittajista roistoja.
Myös eräässä olympialaisten dopingkäryssä oli talonmies merkittävässä roolissa. 
Eduskunnasta löytyi aikoinaan riihikuivaa rahaa säkkikaupalla niin siinäkin jutussa taisi olla talonmies tai vahtimestari merkittävässä roolissa...
Juipin nimi taisi olla joku firabeli feirinki tai joku sen tapainen.  Ei kuitenkaan feija,  se hevosmies Valden serkku,  se joka käytti niitä appelsiinin värisiä jatsareita ja ruskeaa autoilijanlakkia.

On siellä honkkarissa väkeä,  mielenosoitukseen oli osallistunut 200.000 henkilöä.  Olivat vielä korostaneet yhdessäolon rauhanomaista luonnetta.  On siinä kommari konstaapeleilla ihmettelemistä,  että mihin nuo saadaan raahattua jos jokaisen kuljettamiseen tarvittaisiin kaksi kantamaan ja kolme pamputtamaan...

Siirtolaisilla oli aikoinaan,  yli sata vuotta sitten vaikeuksia New Yorkin satamassa päästä maihin,  nyt on Välimerellä "siirtolaisilla" vaikeuksia päästä Lampedusan saarelle. 

Kumipuunoksat voisivat olla hyvä vientituote näinä levottomina aikoina.
Kuten myöskin yhtiöistä riippumaton valontuoja.Kirjoittanut: kookaburra
« : 17.08.2019 kello on 06:34 »

Lauantain morot!

Lämpimiä ovat elokuiset yöt. 
Niinhän pitääkin olla.  On sitten helmikuussa muistelemista ja arvuuttelua tulevasta kesästä.
Onkohan silloin vielä samat tyypit navigoimassa Suomi-nimistä lotjaa euromeren ristiaallokossa?
Vuotava kippo pidetään pinnalla pumpuilla ja tyhjillä tynnyreillä.  Puoluetuet kuvitellaan pumpuiksi ja tyhjät tynnyrit ovat lupauksia,  että pysytään pinnalla kiky-kellukkeilla.

Monopoli on tunnettu merkki jaloissa juomissa mutta myös helpon rahankeruun varmistaja.  Jotta kaikille tulisi selväksi rahankeruun jalot päämäärät niin pystyyn on pistetty sellainen mainoskampanja,  että se epätietoinen Pihtiputaan mummokin sijoittaa sukanvarsipätäkät toiveiden tynnyriin.
Vaatimattomat 47 miljoonaa pelifirma pisti mainontaan jotta kaikki hitaimmatkin saadaan himokkaiksi.

Joku amerikkalainen Ruotsissa rötöstellyt ja tuomion saanut
juippi oli herättänyt huomiota ja heilunut Tampereen yössä.
Monta on lonkeroa tuossa kansainvälisyydessä.  Imukupeista puhumattakaan...

Ison kallion kupeella ollut iso pönttöalus on amerikkalaisten mukaan takavarikoitava.  Juuri kun Britannian viranomaiset olivat sen vapauttaneet.  Teekutsut tuntuvat toistuvan.
Onkohan tollo tuonkin orderin takana?
Mikä tulee olemaan musulmaanien vastaisku...

Omituinen on joillakin hinku saada aikaiseksi savua ja tulta vaikka ilmastoa pitäisi suojella!

Rosvo-Roope laulussa kerrotaan,  että "pelko oli suuri vielä Kokkolassakin".  Onkohan laulu tuttu putlerille?  Se kun pelkää Helsingissä niin paljon,  että kaikki liikenne kaduilla, vesillä ja ilmassa kielletään kun tumppi on vain kyläilemässä Salen luona...!

Nuo maakuntakierrokset ovat niin trendikkäitä,  että täytyy osallistua ja suunnata tuonne Hämeeseen.

Hienosti toimii vanha Sievertin Svea-keitin.
Suhisee sivistyneesti sinisellä liekillä ja haistattaa Voikosket Vittunfallille,  Fortumille ja Carunalle!
Rentoa viikonloppua kaikille kulkevaisille.

Kirjoittanut: kookaburra
« : 16.08.2019 kello on 08:39 »

Perjantain morot!

Hei elwari,  ei ole vielä keittohommaa kokeiltu.
Lämppäri ollut vuosia käyttämättömänä ja vasta viime viikolla asensin siihen uuden ja käyttämättömän sydämen.
Vanha ja käytetty sydän ei oikein toimi ja senhän todisti jo aikoja sitten se lekuri Cristian Barnard...

Omituisia juippeja on liikkunut Turussa ja Siilinjärvellä.
Kupittaan puiston ankkalammella oli vieraillut joku kurkunleikkaaja. Oli katkonut viattomien vieraslajilintujen kauloja.  Olikohan harjoitellut vaan tulevia juhlia varten?
Olisiko ollut vieraslajia?
Siilinjärven Fontanellassa oli sarjapaskooja puristanut tuhdit tortut altaaseen.  Ettei vaan ollut turisti Oulusta?
Nälkäinen matkaaja joka oli torstain tapaan syönyt puoli ämpärillistä hernekeittoa ja sen ohella savolaista piimää...

Tampereella ratkotaan vanhaa rikosmysteeriä.  Eli kadonneen urheilijatytön tapausta.  Hämäläinen hidas ja harvapuheinen taksikuski oli avannut suunsa 16 vuoden jälkeen.  Johtavatko jäljet syltty- tai kebappitehtaaseen...

Kiinan honkkarissa kaasut ja pamput huolehtivat järjestyksestä.  Ameriikan tollo vakuuttaa,  että virkaveli voi helposti hoitaa asian kuntoon.  Pelkää kuitenkin,  että tilanne pahenee.
Koppalakki-Korean tuttihuuli babyface myhäilee tyytyväisenä kun valtion toimesta on lennätetty rautaa Japanin mereen.
Sekin rauta olisi tarvittu kuokkien ja aurojen valmistamiseen nälkäisten kansalaisten välineiksi...

Optimus on valmistanut pettovehkeiden ohella myös laadukkaita retkikeittimiä,  joiden polttoaineena toimii bensiini.

Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux


anything