rekisteriseloste

Vastaa

Varoitus - sillä aikaa kun luit aihetta, 212 uutta viestiä lähetettiin siihen. Haluat varmaan lukea nekin tuolta alempaa.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Liite:
(Poista liite)
(lisää liitteitä)
Sallitut tiedostomuodot: gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, pdf, png, odf, kmz, gz, ov2, bmp, zip
Rajoitukset: korkeintaan 10 liitettä, yhteiskoko korkeintaan 2000KB, yksittäisen liitteen koko korkeintaan 500KB
Huomaa, että liitetiedostot vaativat valvojan hyväksynnän.
Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Suomen pressan (Sale) sukunimi:
Saunassa käytetty vasta on toiselta nimeltään?:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Lähettämällä viestin hyväksyt kirjoitussäännöt


Yhteenveto

Kirjoittanut: tsahkali
« : eilen kello 10:20 »

Kolarissa ammuttu laukaus.  Ihan ilmaan oli tehty reikää ja poliisi tutkii asiaa.  Onkohan lainvalvojat  tulleet kaukaakin rikospaikalle? 

Se vähän riippuu.
Jos oli partio meijän perällä, kun hälytys tuli, niin sellaset 300 km.....   :laugh:
Kirjoittanut: kookaburra
« : eilen kello 07:55 »

Sunnuntain morot!

Kolarissa ammuttu laukaus.  Ihan ilmaan oli tehty reikää ja poliisi tutkii asiaa.  Onkohan lainvalvojat  tulleet kaukaakin rikospaikalle? 

Espoossa räjäytelty pullopommeja.  On se niin hiljainen maa tämä Härmälandia,  että joidenkin pitää tehdä ääntä.
Mitähän sitten joskus kun polttomoottorit ovat täysin kiellettyjä ja formulatkin ajetaan sähkövehkeillä...

Suurimmat veronmaksajat ovat joutuneet tai päässeet julkisuuteen,  sankareina,  riistäjinä tai roistoina.
Ansio- ja pääomatuloveroja kertyi viime vuonna valtioille ja kunnille 28,5 miljardin potti.
Kulutusverot ja maksut tuottivat yli 33 miljardia.  Törsääminen tuottaa enemmän kuin työ tai omistaminen. 
"Kauppa se on joka kannattaa..."
Veronmaksun todellisia sankareita ovat maan ja talojen omistajat.  He maksavat kitisemättä veroja taloistaan,  jotka he ovat jo kerran maksaneet.  Ottaneet useinkin lainoja joista maksaneet korot,  että päästään omistajiksi.  Ja vuosittaisiksi veronmaksajiksi silläkin saralla. Viime vuonnakin 1,8 miljardia euroa!   Eikä maksuilta voi välttyä vaikka asuisi Fugessa.

Mitäs me autoilijat maksamme?  Autojen ostamisesta maksettiin miljardi autoveroa,  sitten auton omistamisesta 1,2 miljardia ajoneuvoveroa ja lopuksi autolla ajamisesta eli polttoaineista 2,7 miljardin energiaverot.

Kaikkein siannahkaisimpia veronmaksajia olivat tupakan ja alkoholin ystävät jotka terveyttään vaarantaen maksoivat 2,5 miljardia yhteiseen pottiin.
Me veronmaksajat olemme todellisia arjen sankareita joiden tulee välillä päästä rentouttaville automatkoille ja hyvien taikajuomien pariin.  Jotkut jopa hyvän sikaarin kera.

Ei anneta tilastojen masentaa vaan nautitaan pohjoisen maan ja luonnon kauneudesta.  Jos aurinko ei paista niin haistatellaan Pekat ja Mettet ja tilataan äkkilähdöt johonkin lämpimään ja ihmetellään omituisia hintoja joista on ikäänkuin unohdettu verot...

Jos joku hiippailee ikkunoiden takana niin ei kyseessä ole Postin uusi konsepti vaan todennäköisesti sen hohottavan punanutun kätyrit urkkimassa tietoja joilla voi tuontikrääsän kysyntää kasvattaa.
Vaikka voihan asialla olla ne roistot jotka ovat ehdonalaisessa tai hallituksen erityisessä suojeluksessa.

Ameriikan Tollo on käynyt vuotuisessa lääkärintarkastuksessa.  Ei otettu jäpää sisään osastolle.
Joku epäili,  että tarkastuksessa ei tsekkailtu kuullun ymmärtämistä eikä pään toimintaa.  Kädet pelaavat ja huuli lentää ja sehän riittää kun kannattajat kiittää.

"Parisuhde suojaa erityisesti miehiä humalahakuiselta juomiselta."   Tällaista tietoa on joku tutkimus tuottanut.
Eihän sitä olisi tarvinnut tutkia,  selvää asiaa.  Vanhat Suomi-Filmi elokuvat jo sen asian kertoivat.  Lisäksi Siiri Angerkoski oli niin vakuuttava parisuhteen osapuoli,  että asiasta ei jäänyt epäilyksen häivää.

Mielen mittarit saattavat joillakin hipoa punaisen rajaa.
Siis jotakin rajaa kuten persut sen sanovat.
Vanhan jurtta-Hasagin mittari toimii vuosikymmenien jälkeenkin ja näyttää rajaa jolla voi painetta lataa...
Valoa sankarilliselle verokarhukansalle!
Miksiköhän ne kiinalaiset karhut otettiin tänne...? 
Kirjoittanut: kookaburra
« : 16.11.2019 kello on 08:09 »

Lauantain morot!

Hienosti keittää foothillsterin neukkuvärkki vedet.
Vai pitäisikö värkkiä kutsua bensa-putleriksi ...?
Nuo pienet keittimet,   sellaiset mukana kuljetettavat,  ovat sangen käteviä laitteita.  Sopivia vaikka "varavoimaksi" kun ovat keveitä ja menevät pieneen tilaan.
Eipä silti,  ei sellainen perinteinen kolmijalkainen petroolikeitin usein merkiltään Primus, vaadi kovinkaan paljon tilaa.  Eikä painavia pulloja.  Siis niitä metallisia,  lasihan voi olla melko kevyttä puhumattakaan muovisista taskumateista....
Hankintahintakaan ei ole esteenä kun sellaisen voin vaihtaa pariin kymppiin.  Luonnollisesti huolletun ja toimivan.

Huuhkajien henki on melkein kuin huumetta kun lukee ja kuuntelee kertomuksia huimaavista hetkistä.

Nyt meni suositun "Siltzun" kirkkojutut pieleen.  Lain koura on armoton ja usein kuminen joten se venyy vuosienkin päähän.  Liikkuvan Poliisin lakkauttanut Päivikin sen tietää...

Kovasti puhuttavat Postin touhut ja siihen liittyvä lakkoilu kansalaisia.  Jopa niin voimallisesti,  että somessa kirjoitellaan,  että sitten kun ATK liittyy tosissaan lakkorintamaan niin sitten tulee muutokset...
Joo,  muutoksia tulee,  hylätään tietsikat ja läppärit ja siirrytään signaalilippu viestintään!

Niistä lipuista tulikin mieleen upea purjelaivamme Suomen Joutsen.  Sillähän on ikää jo yli 110 vuotta eli tavallaan todiste,  että ennen valmistettiin laatua.  Upea alus teki ennen sotaa useita valtamerille suuntautuvia purjehduksia.
Sehän oli aikaansa edellä,  eli käytti tehokkaasti tuulivoimaa.
Montakohan niitä olikaan?  Niitä reissuja.

Markkinointi tehostuu kun joulu lähestyy.  Eikä pelkästään lelujen ja ulkoiluvälineiden.  Taas eilen soitti joku juippi ja yritti udella sähkösopimuksen osapuolta ja sopimuksen kestoa.  Lopetti utelun kun sanoin,  että asiaa pitää tiedustella holhoojaltani...

Jonkun Tesla- merkkisen koslan haltija oli tarvinnut rengaspalvelua alan liikkeestä.  Nokian gummi oli vaurioitunut ja tarvittiin uusi tilalle. 
Jössikällä oli ollut nykyaikaiset tekniset yhteydet autoon ja hän huomannut auton olevan aivan muualla kuin korjaamolla.  Luuli,  että meneillään on tarpeellinen lyhyt koeajo.  Myöhemmin tsekkaili uudestaan ja totesi auton liikkuvan Kallion kaupunginosassa.
Sai rikkoutuneen renkaan tilalle "kiinalaisen paskan" eikä tietenkään iloinnut auton ulkoiluttamisesta.  Nyt juttu lienee poliisin tutkittavana.  Olisikohan firma nimeltään Eastcar jättänyt kruisailut tekemättä jos kyseessä olisi ollut itäauto,  vaikka Nissan tai Kia? 

Pakkasen puolelle on taas sää nytkähtänyt. Mainos lehdessä kehuu lämmön levittäjää,  sellaista kaminapuhallinta.
Tarttee varmaan mielenkiinnosta tutustua moiseen keksintöön.  Metkan näköinen värkki jossa jalka,  ropelli ja omituisia ulokkeita!
Eikä vaadi ulkoista virtalähdettä,  sanoo mainos.
Ei sentään väitä,  että se rasvaa itse itsensä kuten "tippa-rellu" aikoinaan.

Eilen tuli ähelkettyä kuntoon eli elvytettyä peräti neljä voimavalolyhtyä.  Yksilöitä ovat,  ei siitä pääse minnekään.
Jossakin suutin lirii ja toisessa sekoituskammiossa sakkaa ja kolmannen säiliössä kakkaa.
Suhteet pitää olla kunnossa kuten inehmoillakin.  Lampuissa lähinnä kaasun ja ilman. 
On sukissakin eroja,  eivät kaikki ole samanlaisia.
Eikä se valonsävy.  Tillikat puhisevat tanakasti kuten jo silloin Paasikiven aikaan...
Kirjoittanut: foothillster
« : 15.11.2019 kello on 23:22 »

Sori että lainaan vielä tätä loistavaa palstan osaa, mutta tuli testimielessä ekat vedet keitettyä ryssän tekeleellä. Sivistynyt suhina, niinkuin guru virkkaisi. Ohessa hieman vireota.
https://youtu.be/JmfxPPLOtBI


Edit typot
Kirjoittanut: kookaburra
« : 15.11.2019 kello on 07:55 »

Perjantain morot!

Syntiä ovat varmaan tehneet.  Sovittelu jatkuu sovittelijan toimistossa. 
Kirppareillakin on tila jonka ovella lukee;  Sovitus
Olisi kyllä aika saada asiat sovittua kun juttu on vielä melko suppea ja hintelä.
Sitten kun Ajelevat Känsäkourat Tööttäävät eteläisen rannan kohdalla niin ollaan jo turbulenssin tuuppaamia tarkkailijoita.

Tuurin köyhä kyläkauppias ja kauluspaitaa inhoava liikemies ovat ajautuneet sanasotaan eli sättimään toisiaan.  Mainosta kaikki,  sovittua tai ei.  Pääasia,  että puhutaan ja kirjoitetaan. 
Ovat valinneet naisensakin siihen malliin,  että toimittajat kiinnostuvat.  Mikä ettei,  sillä niinhän neuvoksetkin voivat tehdä. Sitä paitsi musiikki on rentouttavaa nuorekkaassa seurassa.  Lisäksi siitä kirjoitetaan Seurassa.

Joku sankarikalastaja oli pyydystänyt järvilohen Saimaan vesiltä ja brassaillut somessa saaliin kanssa.  Tuli siitä hommasta kiitettävästi huomiota.  Sekä tuntuvat maksut eli 7500 euroa valtiolle.  Aika tukeva kilohinta on tullut saaliille.
 
Laivojen jätekuormiin ja päästöihin puututaan.  "Ei ole enää pitkään aikaan ollut käytössä niitä ahterin paskatynnyreitä satamissa.  Lokit seurasivat botskeja merelle kun tiesivät,  että tynnyri kipataan avomerellä",  muisteli puosu ystäväni.

Aktiivisia ovat lintuharrastajat näin talvellakin.  Huuhkajia on nähty eteläisessä suomessa ihan parvina.  Radion piipittävä juontaja,  se soittolevyjen päällepuhuja,  kertoi huuhkajien kokoontuvan illalla jonnekin.  Onkohan tarkkailijoilla yökiikarit havaintoja varten...?

Ameriikan Tollo mankuu Korkeimmalta Oikeudelta apua verotietojensa salaamiseen.  On muuten Nixonin Rikun ohella ainoa jenkkien presidentti joka salaa verotietojaan.

Roistoja riittää,  erään tiedon mukaan Venezuelan jengipomo,  se Musti,  tekee rahakasta bisnestä huumekaupalla ja samalla kurjistaa kansalaisten elämää.
Ei ole ensimmäinen latino pressa joka käärii bolivareita pössyttelytarvikkeilla. 

Kiinan "Honkkarissa" tilanne kiristyy.  Sotilaat ovat jo valmiudessa "puolustamaan kansaa."

Omituisen hiljaista on tuolla Venäjän suunnalla.  Ovatko ulkomaiset agentit jo saatu kiinni? 
Oppositio lähtenyt syysretkelle Siperiaan?
Lentokerosiini vähissä?
No news,  good news!

Kyllä kanadalainenkin voimavalolyhty antaa valoa. Toki on vaatinut perusteellisen huollon,  että syttyy, suhisee ja valaisee.  Vielä 70 vuoden jälkeen valmistumisestaan. 

Foothillster,  kiitokset palautteestasi. Olkaamme valaistuneita!


Kirjoittanut: kookaburra
« : 14.11.2019 kello on 09:26 »

Torstain morot!

"Ilmasto lämpenee" ,  sitähän se tekee.  Nytkin on melkein kymmenet plussat.  Onneksi vesi on tullut vetenä eikä lumena.  Rommi-kola iloittelusta olisi tullut  kyseeseen vain se kolaaminen...

On se keltainen lehdistö niin vaan tarpeellinen totuuden torvi.
Tuovat kansalaisten tietoon luottamushenkilöiden luotettavuuden tai luikurimaisuuden.
Yhden kunnallispolitiikassa toimiva karvakäsi huuliveikko oli saanut useita tuomiota petoksista mutta salannut ne pyrkiessään puolueen ehdokkaaksi.  Sama luihu ratinpyörittäjä oli vääntänyt sitä junttilan tuvan seinätiivistettä medialle.
Juippi oli huijannut Kelalta rahaa kymppitonnin edestä valheellisella toiminnalla.  Oli saanut käräjäoikeudessa useita tuomioita.
Ketkä äänestävät tuollaisia ketkuja hoitamaan luottamustoimia eli meidän yhteisiä asioita?
Eikö jalasmökeistä,  lautakasoista,  koplauksista, prosenttilaskuista ja totuuden puhumisesta niin hyvin kuin osaa ole mitään opittu?
Sekoittaako perinteinen vieraskoreus harkintakykyä...

Pohojanmaalla on suurta kaikki.  Paitsi bensan hinta nyt kun köyhäkyläkauppias näpäyttää liikemies T. Sukarin avaamaa Ideaparkkia.
Joku häjy voi siellä Pohajanmaalla halailla ämmää,   mutta
Espoossa porukka käy halailemassa äiti Ammaa. 
On joku kaukaa Intiasta tullut kiinnostava ulkomaanelävää.

Sieltä Syyriasta voisi tulla vierailemaan sellaine ruipelo kenokaula kemikaalimies  jota meikäläiset harrikkamiehet voisivat käydä halailemassa. 

Saapasmaan talous on aivan  kuralla.  Velkaa on mieletön määrä ja vaikuttaa siltä,  että nyt on hivuttaen käynnistetty EU:n kansalaisten aivopesu yhteisvastuuseen...
Eipä meillä ole kiirettä,  ensin hoidetaan tulossa olevat lakot ja "yritystoimintojen virtaviivaistaminen"  ja vappusatasten jako.  Autoveroasiatkin pitäisi saada kuntoon kun se polttoaineiden vero ei tuota riittävästi.

Ameriikan Tollo ja Törkin Ärripurri taputtavat toisiaan hartioihin ja syyttävät Euroopan valtioita velttoudesta.

Petroolin tulo 1800-luvulla oli kotien valaistuksen suhteen mullistava asia.
Vapaasti palavat öljylamput syrjäyttivät kynttilöitä mutta varsinainen valaistuksen jytky tuli 1900-luvun alkupuolella kun paineelliset öljylamput eli voimavalolyhdyt tulivat markkinoille.  Niiden valoteho oli huimaavat 200-600 kynttilää.

Kiinassa on tullut ilmi ruttotautitapauksia.  Joko luonto käynnistää imperiumin vastaiskun kädellisten touhuille?

Kirjoittanut: foothillster
« : 13.11.2019 kello on 23:13 »

Jep, mahtavan tuntuinen peli ja vielä helppokäyttöinenkin eikä mikään tylsä nykypäivän  monipolttoainekeitin. Kyllä neukku vain osaa tuotekehityksen.
Kiitokset Allulle jälleen itselle uudesta käyttövehkeestä.
Kohta se pääseekin viikonlopuksi maastoon käyttötestiin.
Kirjoittanut: kookaburra
« : 13.11.2019 kello on 07:56 »

Keskiviikon morot!

"Täällä on nyt tilanne päällä!" 
Tuollaisia toteamuksia kuuluu jostakin aina silloin tällöin.
Postilakon sovittelu jatkuu tänään.

Hyvinvointivaltio rapautuu ja yksilön vastuu kasvaa,  näin toteaa Turun Yliopiston tutkimusraportti.  Ei mikään pikkuraportti koska se oli maksanut 8 miljoonaa euroa.

Omituisia aikoja eletään mutta tittelit ja nimekkeet jellaavat asiat kuntoon.  Pitää harrastaa hyvää johtamista koska johto vastaa kokonaisuudesta.
Johtajia on moneen koriin ja rekeen.  On ollut  Valtakunnanjohtajia,  Suuria Johtajia,  ryhmänjohtajia, mielipide johtajia,  harhaan johtajia ja nyt on löydetty "poikkeustilannejohtaja."

Joskus johtaja saa mennä,  kuten nyt on käynyt Bolivian inkkarijohtajalle,  sille Moralesin akan mustapää pojalle.
Saanut Meksikosta väliaikaisen kortteerin. 
Asevoimien komentaja oli kehoittanut jössikkää häipymään.
Aika hieno menetelmä tuo muuttokehoitus. 
Toimisikohan tuo länsimaissa?  Tai itämaissa?
Jospa se Shoigun akan poika sanoisi Vladille; "alahan lätkiä täältä muualle!"

Suomessa tulee 70.000 tonnia tekstiilijätettä vuodessa.  On siinä ryysyä ja kretonkia.  Varmaan jokunen tikkitoppatakkikin mukana tuulipuvuista puhumattakaan...
Onneksi enää ei käytetä päällystakkeina mantteleita.
Jotkut jopa muistavat sellaisen mukavan lämpimän liehuhelman mallia -36.
"Keskimäärin suomalainen käyttää yhtä vaatekertaa vain kaksi kertaa!"  Sanoi radion toimittaja uutisjutussaan.
Onkohan tuossa tiedossa perää?  Tai edes häntää...

Jos joku hölmöyttään loukkaa itsensä tai menettää henkensä niin tapahtumaan pyritään löytämään joku syyllinen ja vastuunkantaja.
Jos taas joku sekopäinen ja vastuuton tyyppi murjoo jonkun sivullisen hengiltä niin syyllinen pyritään pesemään lähes pulmuseksi ja tekijä leimataan onnettomien olosuhteiden johdosta oheiskärsijäksi.
"Hai, mie tulin salista.  Oli tuttu tuomari,  Valde julistettiin vapaaksi ja vainajalle lätkäistiin pieni sakko!"

Suomalaiseen kunnallispolitiikkaan ja median sanastoon on muodostunut uusi käsite;  husuilu.
Puhutaan Marton Taigaa,  muutetaan juttua ja tehdään tekaistuja rikosilmoituksia.  Siis ihan vaan husuillaan...
Mitäpä opimme tästä?  Kannattaa katsoa muutakin kuin pirssin merkkiä ja firman logoa.  Keskustelutkin takapenkillä voidaan taltioida sen kuvaamisen lisäksi.

Petroystäväni Pete sai haltuunsa tanakan bensa retkikeittimen.  Tarkemmassa tarkastelussa laite vaikutti toimivammalta ja kätevämmältä kuin alkuperäinen vastaava laite.  Joskus kopiot ovat parempia kuin alkuperäiset. 
Nyt ei kuitenkaan puhuta voimavalolyhdyistä...


Kirjoittanut: kookaburra
« : 12.11.2019 kello on 08:51 »

Tiistain morot!

Tulkoon valkeus!  Olihan se yön aikana tullutkin. Ja jopa viisi pakkasastetta.

On se hyvä,  että on nuorisoa lähipiirissä.  Tietokone,  alias läppäri,   on vanha ja halavatun hidas vaikka ei ole valmistettu juupajoen maisemissa.
Nuorin pojan pojista auttoi uuden tietsikan hankinnassa.  Tilasi uuden jostakin.  Hyvä niin mutta vähän ihmetytti se,  että kalastustarvikeliikkeet myyvät tietoteknisiä laitteita.  Siis muutakin kuin vieheitä ja verkkoja...

Puhelin palvelut voivat olla kalliita.  Joku oli saanut 70 euroa maksettavakseen löytötavaran tiedustelusta.

Helsinkiläinen osa-aikainen taksikuski on erotettu puolueen valtuustoryhmästä määräajaksi.  Syystä,  että juippi oli syöttänyt julkisuuteen sitä ruskeaa potaskaa...
Erottaminen on siis määräaikainen eli joku kuvittelee,  että potaskan pursottajasta tulee muutamassa kuukaudessa rehellinen ja kunniallinen luottamushenkilö hoitamaan kansalaisten yhteisiä asioita...
Tästä tuleekin  mieleen se Jukka  Kuoppamäen laulu jossa kerrotaan väreistä.  Jopa silmien...

Postin pomot hoitavat meneillään olevaa ongelmaa typerän huolimattomasti.  Luulevat,  että kun jollekin annetaan erikoinen ongelma- johtajanimitys niin asiat hoituvat sillä.  Ei se niin mene elävässä elämässä.  Olisivat kysyneet ohjeita vaikkapa satamaoperaattorit yhdistykseltä ...

Tanskalaiset ovat ottaneet käyttöön rajatarkastukset Ruotsin rajallaan.  Yrittävät pitää roistokoplat loitolla. 
"Minkä taakseen jättää,  sen edestään löytää!"

Australia on ihan liekeissä kuumuuden ja palojen kanssa.
Koala kiipijöillekin on käynyt kalpaten kun eivät ole päässeet pakenemaan liekkejä.

Onkohan päättäjillä sellaista tietoa mitä kansalaisilla ei ole kun kaikenlaisia poikkeusolojen harjoituksia järjestellään?
Sinänsä hyvä asia,  että harjoitellaan etukäteen eikä sitten jälkikäteen kun juhannussima on jaettu ja juotu...
Vanhemmat ja historiatietoiset kädelliset tietävät sen kuinka kalliiksi malli Cajander aikoinaan tuli...

Ameriikan Tollon pojalle oli buuattu epäkohteliaasti eli taas esimerkki siitä,  että myös läheiset saattavat  kärsiä jonkun  mieliala ongelmista.

Ruotsalainen  sotilaskäyttöön suunniteltu voimavalolyhty keittää kyllä kahvit ajan kanssa mutta metalliguru ystäväni kanssa suunniteltu Tilleyn keittoversio lamppu keittää kahvit
huomattavasti nopeammin kuin "virallinen" sotilasmalli.
Saadaan hukkalämpö tarvittaessa hyötykäyttöön etenkin nyt kun energian säästöstä meuhkataan.


 
Kirjoittanut: kookaburra
« : 11.11.2019 kello on 08:30 »

Maanantain morot!

"Musta on yö Casablancan,"  lauloi Theelin Henry kauan sitten.  Kyllä nytkin voisi mustasta yöstä laulaa vaikka Juupajoella.  Joku räppäri voisi nytkyttää siitä ties minkälaisen hitin.  Mustaa on maisema täällä kehä vitosen vaiheilla.  Toisaalta,  voi siellä Juupajoella tai Eipäsjärvellä olla valkeaakin.  Jos on lunta maassa.

Kuopiossa on joku varsinainen hortonomi tärvellyt kerrostaloa yli 50.000 euron remontin edestä.  Juippi oli kasvatellut pössyttelyruohoa ja muuta viheriää niin voimallisesti,  että mullat olivat tukkineet viemärit ja vedet valuneet alakerroksien asuntoihin.
Juippi sai oikeudesta seitsemän kuukauden ehdollisen tuomion ja korvausvelvollisuuden vahingoista.
Ei auttanut viherpeukaloa se,  että hän puolustautui kertomalla,  että ei ole saanut LVI -alan koulutusta jonka avulla vesiongelmat olisi voitu estää...

Arkadian teatterissa oli käsitelty liikenne- ja autoverotuksen asioita mutta asioista vastaavat ministerit olivat olleet poissa eli muissa puuhissa kuin vastaamassa tonttiinsa kuuluvista merkittävistä asioista.  Siis niistä ainakin meille kansalaisille ja veronmaksajille tärkeistä tulevaisuuteen liittyvistä linjauksista.  Viherpiiperö Marin oli ollut Kanadassa jossa oli ollut jotakin tärkeämpää tekemistä.  Lentäminenkin on niin ekologista,  että siitä pitää autoilijoita rokottaa...
Toinen tyyppi se Lismu Luntila,  pitää selvänä,  että autoilijoilta revitään tavalla tai toisella noin yhdeksän miljardia.  Vasta parin kolmen vuoden päästä tiedetään miten liikkumista verotetaan.  Sähköautojen ostajat hyppäävät pimeään mitä tulee tulevaisuuden maksuihin. 
Vaikka Caruna ei välttämättä ole laskuttaja niin joku muu on!

Postin lakko alkoi ja kusti ei polje ehkä kuukauteen. On siinä Postin pomoilla hommaa saada se perinteinen torvi takaisin käyräksi.  Siinä ei auta rautavitonen, superputtaukset tai vasemman takajalan oikeaoppinen lyöntivääntö...

Ameriikan Tollo oli saanut saksalaisilta kivan lahjan.  Berliinin muuria 2,7 tonnia painavan möhkäleen.  Siis kyllä nixsmannitkin osaavat huumorin taidon.  Siis muut kuin autotehtailijat...

Petroolilamppu on elävä tunnelman tuoja.  Siinä on äänet ja valonsävyt sopivassa suhteessa kiedottuna lämpövaippaan.

Kyllä neuloja tarvitaan muuallakin kuin narkkareiden bileissä tai terveyskeskuksien rokutusrumbassa.  Petrovehkeissä on hienoja suuttimia.

Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux


anything