rekisteriseloste

Kaupallinen ilmoitus


Vastaa

Varoitus - sillä aikaa kun luit aihetta, 218 uutta viestiä lähetettiin siihen. Haluat varmaan lukea nekin tuolta alempaa.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Liite:
(Poista liite)
(lisää liitteitä)
Sallitut tiedostomuodot: gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, pdf, png, odf, kmz, gz, ov2, bmp, zip
Rajoitukset: korkeintaan 10 liitettä, yhteiskoko korkeintaan 2000KB, yksittäisen liitteen koko korkeintaan 500KB
Huomaa, että liitetiedostot vaativat valvojan hyväksynnän.
Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Suomen pressan (Sale) sukunimi:
Saunassa käytetty vasta on toiselta nimeltään?:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Lähettämällä viestin hyväksyt kirjoitussäännöt


Yhteenveto

Kirjoittanut: kookaburra
« : eilen kello 08:26 »

Tiistain morot!

Hirveä arktinen kupoli kuristaa nyt eteläistä Suomea.
Peräti kahdeksan astetta,  vieläpä nollan alapuolella!
Kyllä Ely-keskuksien pitäisi jotain tehdä.
Eihän Töölön gröönien sähköfillareiden käyttökään ole näissä oloissa enää trendikästä kun fillarin kahvat ovat lämmittämättömiä...

Maanteiltä tulee jatkuvasti liikennetiedotteita  joissa kerrotaan onnettomuuksista.  Siitä tuleekin mieleen,  että brexit-maassa on vasemmanpuoleinen liikenne.
Kuuluisa brittiläinen erikoisluvan omaava seikkailumatkailija Puntti,  Jussi Puntti,  varmaan kysyisi,   että onko Suomessa vasemman vaiko oikean puoleinen liikenne?
Mitäpä siihen vastattaisiin?

Joku poliitikko tytönrakkula vastaisi; "vasenta puolta ajellaan,  tietysti."
Toinen poliitikko,  se punanenä poron  kaima vastaisi;  " tanakasti oikealla ajellaan niin kauan kuin se on parlamentaarisesti sallittua ja osakekurssit nousevat!"
Kolmas poliitikko,  entinen sote-sutenööri vastaisi;  "perusteellisen vatuloinnin ja konserniin satuloinnin perusteella ajamme keskellä siten,  että maanteillä jalkaisin kulkijat menisivät ojan reunalle kikyyn,  siis kyykkyyn,  että Kasperit,  Esperit ja Mehiläistarhaajat pääsevät sujuvasti ohi
nauttimaan pörssikeittoa."
Neljäs poliitikko,  se mukava seuramies ja varsinainen sahuri, sanoisi; " me ajellaan aina umpiautoissa ja pidetään stereot kovilla.  Soitetaan jääkärin marssia, kartetaan koronaa ja sarssia ja painellaan hississä nappeja.  Siis muitakin kuin kuin niitä numerollisia jos on kivaa seuraa...
Ai,  että miksikö umpiauto ja stereot kovilla?  No siksi,  että ei tarvi kuunnella kun joku rättipäinen ukko ulisee jossakin tornissa!"

Brittiläinen hyväkäytöksinen rinkeliseiska gentlemanni on hieman ymmällään ja kysyy Juupajoelta tulleelta Nissan kuskilta,  että mitä puolta tietä siellä päin ajellaan?
Eläkeläinen,  se entinen teeveehoon aura-autonkuljettaja vastaa;  "yleensä me ajetaan siinä kohtaa tietä missä sitä on.
Kierretään ja väistellään noita pernerin-poteroita!"

Ei ole sivistynyttä porukkaa tuolla Primorskissa.  Siellä entisessä Koivistossa oli sotkettu kymmeniä hautakiviä ruskealla maalilla.  Hautakivet olivat talvisodassa kaatuneiden suomalaisten sotilaiden hautoja.
Toivottavasti satusetä-Sergei ei maskeeraa tapausta Mainilan tyyliin ja väitä,  että ulkomaiset huligaanit ja votkaturistit ovat olleet asialla...

Italiassa koronavirus vaan jatkaa kulkuaan.  Alkuperäistä levittäjää ei ole saatu vielä selville...

Radius retkikeittimen valmistajasta sen sijaan ei ole mitään epäselvyyttä.  Se kerrotaan säiliön kyljessä ja upeassa peltikotelossa.  Värkki joutunee ensiviikolla näyttelyn vitriiniin muiden petroolin suhistajien kanssa.Kirjoittanut: kookaburra
« : 24.02.2020 kello on 07:59 »

Maanantain morot!

Varoituksia,  varoituksia,  kaikista ilmiöistä. Tulvia,  aaltoja,  korkea vettä, liukkautta, myrskyjä, tarttuvia tauteja,  valepoliiseja, puhelinhuijareita ja kaiken maailman dosentteja.
Kukaan tai mikään taho ei kuitenkaan varoita katteettomia lupauksia jakavista pyrkyreistä joita myös poliitikoiksi kutsuttaneen.  Niiden "kunnianhimoiset tavoitteet" rokottavat
keskiverto kansalaisen kukkaroa paljon enemmän kuin remonttihuijarin myymä kattoremppa.
"Aatteleppa ite!  Oot sitten mennyt antamaan valtakirjan jonkun lehtimainoksen luoman kuvan perusteella. Sliipattu hymy ja hihalyysi-menetelmällä luodut saavutukset ovat purreet ja numeron muistaminen on suurinpiirtein kaikki mitä tiedät tyypistä.  Siitä joka lupaa parantaa ja varmistaa juuri Sinun elämän."  Näin alusti jutustelua eräs valistunut eläkeläinen,  entinen kilpa-autoilija ja suoran puheen mies.

Yritteliäisyys on päivän sana. Kuopiolaisen roiston auton oli poliisi ottanut varastoonsa.  Yritteliäs juippi lähti kaverinsa kanssa hakemaan autoaan pois poliisin varastosta.
Murtautuivat varastotiloihin mukanaan räjähteitä.
Murtohälytykset toimivat ja autonhakijat jäivät kiinni.
Poliisin haltuun jäi miesten lisäksi aseita ja huumeita.

Ameriikan ihmemaassa riittää epäileviä eetuja. Kalifornialainen "Mad Mike" 64 v.  oli jo pitempään epäillyt, että maapallo saattaa sittenkin olla litteä. 
Samanhenkinen yhteisö tuki rahallisesti Mikeä ja rahaa käytettiin n. 17000 euroa raketin rakentamiseen jolla Mike voi nousta riittävän korkealle toteamaan,  että onko epäilyksissä perää.
Laskuvarjolla maahan palaaminen epäonnistui ja maapallo on edelleenkin lähes pyöreä mutta Mike lienee enempi litteä...

Italiassa,  siinä laskuvarkaiden luvatussa maassa jyllää koronavirus ja 50 000 ihmistä on karanteenissa.
Tartuntoja on yli 150 ja kolme on kuollut.
Vanha hokema Napolin näkemisestä todentuu...

Kunnianarvoisa Hasag - lyhty on taas duunissa johon se on tehty. Vuosikymmenien rokulin  jälkeen,  huolellisesti  kunnostettuna se antaa upean kirkkaan valon alkuperäisellä
lasilla varustettuna.
Saksalaisen pikkutarkka painemittari on piste iin päällä!
"Valo vapauttaa,  olkaamme valaistuneita!"  Sanoisi entinen valtakunnanjohtaja Naantalissa jos eläisi...Kirjoittanut: kookaburra
« : 23.02.2020 kello on 08:14 »

Sunnuntain morot!

Hamsteri, on se.  Onko joku jättänyt alvin maksamatta kun on hyrskyn myrskyn?  Se ahne koppalakkinen karhu ei kuitenkaan ole ollut asialla vaan ihan oikeat voimat. 
Astuuko kohta esiin joku aatteen värjäämä grööna selittämään,  että nämä epätavalliset myrskyt ovat muodostuneet siitä syystä,  että Amerikoissa on syöty biisonin lihaa ja pampaksen härkää.

Feminismi valtaa alaa.  Kuopiossa oli joku mustankipeä naikkonen hakannut avomiestään nyrkkiraudalla ja lyönyt itämaisella veitsellä selkään.  Ensin oli annettu spraysuihketta naamaan. 
Reppana avomies oli tekaissut tarinan tuntemattomasta vierailijasta joka oli tehnyt vammat. 
Oikeus ei uskonut miestä varsinkaan kun matso- muija kertoi hoidelleensa epäluotettavaa miestä.  Oli kuulemma tuuppaillut työkaveriaan...

Kanarian saarille matkalla ollut kone joutui kääntymään takaisin Suomeen kun matkakohteessa riehui hiekkamyrsky.
Aurinkoisesta lomasta  haaveilleet matkustajat lensivät kahdeksan tuntia ja päätyivät lähtöpisteeseen.
Eivät ne askelmerkit aina sovi kohdalleen...

Taas tuhannet ovat saaneet olla sähköttä.  Siirto ei ole onnistunut vaikka siirtomaksut ovat kohdallaan.  Tai ehkä sittenkin ovat liian pienet,  sanoisi Caruna.

Kovasti on testailtu pohjoisessa niitä miljoonalennokkeja joista tehdään valinta.  Rahakas ja merkittävä  ostos on kyseessä joka vaikuttaa vuosikymmeniä itsenäisyyteen ja uskottavuuteen.
Varmaan valinnasta lyödään vetoja eri piireissä jos toisaalta kapuloitakin hankkeen onnistumista vastaan.
Litukan mainoksessa on ärhäkkä lause;  " mutta kuka sen on leiponut?"
Ilmojen jyristelijöistä voidaan puolestaan kysyä;  "mikä kone valitaan?  Mikä on sopivin?"

Ystäväni puosun kanssa pohdittiin asiaa ja kerosiinin käyttäjien kokemuksella päädyttiin,  että uudet jyristelijät hankitaan eurooppalaiselta valmistajalta.  Ei kuitenkaan patonki- ja viinimaasta.  Vaikka rellu on ihan laadukas.  Se juoma.

Mitä sanoo korona?  Sanoo sen,  että virustartuntoja on jo Kiinan ulkopuolella tuhansia.

Ameriikan Tollo twiittailee kun Bernie on saanut demokraateilta kovasti kannatusta.  Käyttää tulevasta presidenttiehdokkaa sta sellaisia nimityksiä,  että ne lähentelevät sohjolandian kulttuuriministerin ilmaisuja.
Taitaa Tollon takamuksissa olla kylmä rinki texasilaisista raappahousuista huolimatta...
Tollo voi pahaa oloaan helpottaa vaikkapa kilauttamalla kaverilleen Vladille ja vaatia kuvaanollisesti kreisi-Bernien päätä vadille.

Varautuminen on viisautta,  niin sanotaan.  Sähkökatkoksetkaan eivät lamauta kun on varavärkkejä.
Vaikka  modifioitu Optimus 1200 jossa on 300 kynttilän hehkusukka.
Eivätkä etiketin symboolit aiheuta syyllisyyttä sillä kysymys on yrttijuomasta ja sehän on niin gröönaa ja terveellistä.
Lisäksi hyvää väsymystä ja yökylmää vastaan...

"Näillä jälkipolttimilla ja häiveominaisuuksill a mennään." Totesi hernekeiton ystävä ja poistui ruokalasta Merimaskun suuntaan...

Kirjoittanut: Hamsteri
« : 22.02.2020 kello on 12:20 »

Onpa hieno kuukkari tämä Primus matkakeitin.
Kirjoittanut: kookaburra
« : 22.02.2020 kello on 08:42 »

Lauantain morot!

Perille tuli vaikka oli tehnyt matkaa 35 vuotta.  Se Neuvostoliitosta lähetetty postikortti Suomeen.  Kortti oli lähetetty leimojen mukaan matkaan 1985...
Mestarillisia hämääjiä nuo neukut.  Vaiko olisiko kortti sittenkin vanhentunut suomalaisella golfkentällä...

"Tytöt torailee ja ehkä hieman poraileekin..."  Sanoi eräs tavallisesti hyvin lähes perillä oleva taho kun kuuli,  että Hutikorven likalle oli tullut kitisijän osa turpeen kanssa kipuiluun Vuosaaren ompeluseurassa.

Kuukausia jatkunut marraskuu ehkä päättyy eteläisessä Suomessa.  Saattaa tulla valkeus ja kuopat saavat naamion.
Siis ne asfalttien berneri-poterot.

Työntekijä putosi Mikkelissä suolahappoaltaaseen ja vammautui vakavasti vaikka allas oli tyhjä.  Suojakaide oli poistettu ja korvattu narulla. 
Vastuulliselle esimiehelle tuli rapsut,  kuten pitääkin.

Sveitsiläinen oikeusistuin oli päättänyt,  että Jägermeister yrttiliköörin etiketti ei loukkaa kristittyjä.
Yrttilikööri kehitettiin jo vuonna 1934. 
Kyseisessä etiketissä on valkoinen risti peuran sarvien yläpuolella ja se liittyy vanhaan tarinaan.
Likööri tunnetaan tuttavallisesti myös "Jekku" nimellä.

Italiassa todettu ensimmäinen koronavirus.
Kiinassa menehtynyt jo yli 2300 henkilöä.

USA:n tulli löysi postirekasta hillopurkkiin säilötyt ihmisaivot Kanadan ja USA: n rajalla.
Joku valpas median seuraaja epäili,  että nimettömän lähetyksen aivot olivat matkalla Valkoiseen Taloon.
Tollo ennakoinut seuraavan kauden neuvottelut Tuttiposken ja Putlerin kanssa...
Toivottavasti Suomen tulli osaa katsoa pilvikuvioita jos tänne on tulossa viisi hillopurkkia vaikka Unkarista tai Virosta...

Ystäväni Jacob valitsi itselleen hienon Primus matkakeittimen vuosimallia 1940.  Roaring polttimella varustettu petroolikeitin on alan tuotteista niitä parhaimpia.


Kirjoittanut: Allan Haarakangas
« : 20.02.2020 kello on 07:56 »

Torstain morot!

Mitä helevatan hapuilua?  Kirjautumisia nytkytetään edestakaisin kuin keskeneräistä räsymattoa!

Litukassa,  siinä  fritzisiwassa harrastetaan ikärasismia.
Alennuksiin vaaditaan puhelimeen ladattava sovellus.  Ei kaikilla ole puhelinta tai älyä.  Siis älypyhelinta,  mutta kortteja kilpailijoille.  Homma on tosin kai vielä kokeiluasteella.  Asiakkaat eivät välttämätta kokeile,  ne kävelevät ja äänestävät jaloillaan...

Ruotsissa on puheenaiheena Palmen murha ja "Skandia- mies".  Mies oli ollut ensimmäisenä murhapaikalla mutta tutkijat eivät olleet kiinnostuneita tyypin tekemisistä.
Päätutkija Holmer ja kumppanit höpöttivät kurditeorioista,  Etelä-Afrikan agentista ja poliisien salaliitosta.
Nyt onkin helppo nimetä roisto joka kuoli parikymmmentä vuotta sitten alkoholisoituneena. ..

Saksassa on tussarit paukkuneet sillä kahdessa vesipiippukahvilass a on ammuskeltu ja 11 henkilöä on kuollut.

Törkin Ärripurri digitaattori on uhannut hyökätä kenokaula Assadin Syyriaan kuunvaihteessa.  "Sieltä se leviää",  sanoi sanoi Jokisen emäntä kun eväitä äijälleen teki.

Koronavirus tappanut jo yli 2000 ihmistä. Jotain tarttis jonkun tehdä.  Ei kuitenkaan Pohjois- Korean  mallin mukaisesti...

Petroystävä Roope toimitti petroolin ostokuponkeja.  Hyvin   on varauduttu,  sillä kupongeissa ei mainintaa rahayksiköstä eli joku kamreeri on ennakoinut markan poistuvan. 
Toisaalta valuutan nimeä ei mainita joka sekin on hyvä merkki.  Paha merkki olisi se,  että kupongit olisivat "rupisia."


Kirjoittanut: kookaburra
« : 19.02.2020 kello on 08:04 »

Keskiviikon morot!

Kovaa parisuhde peliä on käyty Varkaudessa. 
HD- fani pariskunta helli ja murjoi toisiaan sillä seurauksella,  että äijä kuoli keskinäisessä kähinässä.
Reipasotteinen amatsooni päätti hävittää omatoimisesti ruumiin ja paloitteli sen sopiviin paloihin.
Yritti sitten löytää luonnosta sopivan paikan mutta kun sellaista ei vankan lumipeitteen vuoksi löytynyt niin hän päätti tynnyrissä polttaa jäännökset.
Niin tapahtui mutta harmitukset aiheutti hienot tatuoinnit jotka olisi ollut kiva säästää...

Eduskunnan työskentely vaikeutuu kun ministerit ovat muualla vaikka Arkadian mäellä työskentely on tärkeämpää kuin höösääminen muualla...

Eräiden tietolähteiden mukaan hallitus valmistelee autoilijoille kovia maksuja liikkumisesta pääkaupunkiseudulla

Hyvinkäällä heilunut astalo ja poliisit joutuneet hommiin.
Omituisen paljon on nyt ollut näyttämöllä noita verneri-viiltäjiä ja muita sekopäitä. 
"Lisää kannabista ja amfetamiinia luusereille niin gröönat ja leederliiviläiset saavat toteuttaa omia juttujaan!"
Sanoi ärkiskan kenokaifari.

Ruotsista kuuluu kummia.  Pääministeri  Palmen murhasta on saatu lisää tietoja ja jotakin tapahtuu vielä tämän vuoden aikana lupaa joku Petterson. 
Se toinen Petterson, jota epäiltiin syylliseksi,  ei kuitenkaan ole lupaaja sillä hän on lopullisesti ulkona jutusta.
"Omat koirat ovat ennenkin purreet svedujen pomoja",  sanoi ystäväni puosu joka ei usko ulkomaisiin toimijoihin.
Paitsi Kremlin agentteihin jotka eivät liity Palmen tapaukseen...

Koronavirus se vain laajentaa reviiriään.  Keltainen vaara kulkee muuallakin kuin turuus päin.

Diktaattori veijareiden sotakoneet pommittavat Syyriassa kaikkea mikä liikkuu tai missä voi olla ihmisiä.  Edes sairaalat eivät ote suojassa pommeilta.
Miljoona ihmistä pyrkii Turkin suuntaan jossa on jo neljä miljoonaa pakolaista.
Törkin Ärripurri pomo vaatii kohta taas EU:n rahaa tai muuten avaa venereitit Kreikkaan.
Kenenkähän suunnitelmia palvelevat suuret pakolaisjoukot Euroopan eri valtioissa?

Toissapäivänä joku juippi oli soittanut ja vaatinut päästä tutkimaan talon sähkökatkaisijoita ja sulaketaulua.  Oli yrittänyt uskotella,  että kotivakuutus ei vastaa jos systeemit ovat vanhoja,  niitä perinteisiä.
Juippi sai ohjeet ottaa yhteyttä kattilakunnan partanaamaan.
Valitettavasti ei ottanut yhteyttä,  siis menetettiin hauska vartti.  Eikä urheiluvälineelle tullut käyttöä...
Sen sijaan paikallinen sähkölaitos lähetti varoituksen alueella toimivista huijareista.
On se maailma muuttunut,  ennen vanhaan huijarit kaupittelivat gobeliineja ja pitsiliinoja.  Nyt vain kokeilevat laiskasti puhelimella josko löytyisi sopivia uhreja.

Ammattitaito on kova asia joka alalla.  Ystäväni Sakarin kanssa,  hän on metallin taitaja,  kehiteltiin laadukkaasta Optimuksesta sellainen herraskainen pöytämallinen petroolivalaisin.  Toimii mutta vaatii vielä hieman tuunausta...
Kirjoittanut: kookaburra
« : 18.02.2020 kello on 08:26 »

Tiistain morot!

Härskiä touhua,  ajetaan kolari ja paetaan paikalta kun useita ihmisiä on loukkaantunut.

Joku grööna kuvittelee,  että ilmasto paranee ja maailma pelastuu kun ryhtyy klimaariksi.  Siis ei vegaaniksi eikä tukaaniksi.  Tyyppi syö särkiä ja muita kulinaristisen nautinnon kärkiä.  Ryhtynyt greetaksi ja päässyt julkisuuteen.

Kuuluisa saunavääpeli on valitellut julkisuuteen,  että joku juippi ajelee jatkuvasti kortitta ja säännöistä piittaamatta.
Jäänyt usein kiinni mutta jatkaa sumeilematta piittaamatonta touhuaan ja vaarantaa muita.
Varsinainen kitinän aihe on se,  että poliisi ei mahda mitään.
Somessa ihmetellään sitä,  että epäillyistä lihapuheista voidaan tulla vaikka kotoa hakemaan mutta yhdelle liikennerikollisell e ei voida mitään...
"Pistäisivät häkkiin ja tutkintaan vaikka Pavosen Heskan piilottelusta ja hukkuneiden merimiesten vaatetusrahaston varojen kavalluksesta",  sanoi puosu ystäväni.

Irlannin rannikolle oli ajautunut laiva joka oli yli vuoden ajelehtinut Atlantilla ilman miehistöä.  Alus oli aikoinaan hylätty konevian vuoksi.  Aluksen rekisteröinnissä on epäselvää eli sen omistajaa ei tiedetä. 

Sen sijaan Saksassa tiedetään tekijä tsetseenin murhalle ja murhan toimeksiantaja.  Tekijä on pidätetty ja muutama diplomaatti karkoitettu vastalauseena valtiolliselle murhailulle.  Saas nähdä miten satusetä Sergei kaviaarilla kuorruttaa tuonkin tapauksen...?

Petroystäväni Peten mainio Hipolito lyhty palaa jäätävän kirkkaasti,  niin kuin nuoret sanoisivat.  Palaessaan pitää vielä sairaan hienoa suhinaa.

Tuulivoima,  se on sitä voimaa joka uusiutuu. Pisti tässä lähellä ison kuusen lunastuskuntoon.
On siinä metsäpeuroilla ollut pakoon  juoksun paikka kun lymyilevät siinä lähistöllä.
Katkenneen rungon esiintulleet vuosirenkaat ovat luonnon omaa taidetta,  ei siis mitään burleskitaiteen  yksityiskohtia.  Metsän taidetta ilman valtion apurahoja.Kirjoittanut: Allan Haarakangas
« : 17.02.2020 kello on 08:27 »

Maanantain morot!

Tällaista se on kun mennään muuttelemaan vanhoja rakenteita ja nimiä.
Ei ole enää TVH:ta eli tie- ja vesirakennushallint oa ja tilanne teillä on ihan tussusta vaiko testiasta.
Pikitiet murenee ja vettä on kaikkialla.  Etenkin sellaista hule-tyyppistä joka sekin taitaa olla verollista....

Myrsky on rikkonut sähkön siirtoja joten monilla on valo ja keittoenergia järjestettävä itse.  Puhumattakaan lämmityksestä,  tosin hajallaan asuvilla on omat lähilämmöt eli kaukolämpöjen puuttumiset eivät pahemmin haittaa...

Ovat vegaanit,  eikun afgaanit,  menneet Ranskaan kun täällä ei ole annettu turvapaikkaa.  Siellä sitten harrastavat telttailua.  Onhan siellä toki lämpimämpää ja ehkä kuivempaakin kuin lotinanpellossa.

Vieläkin annetaan myrsky- ja aallonkorkeusvaroit uksia.
Merkitsevä aallonkorkeus ylittää neljä metriä joten jollailu tai suppailu ei ole turvallista eikä järkevää.

Koronavirus on pistänyt ison osan maapallon väestöstä karanteeniin. 
Meillä viranomaiset ovat antaneet ohjeita sähkökatkoksien ja poikkeusolojen varalle.  Hyvä niin,  koskaan ei tiedä milloin
joku sabotoi valtakunnan rakenteita,  sillä eivät myrskyt ole ainoa riski.  Voi tapahtua krimit tai rajavalvonta nukahtaa tarkoituksellisesti ...
Maailma on muuttunut,  enää ei anneta julistuksia rummun päristyksien kera vaan huomaamattomat pienet juipit tekevät airistot ja muut esivalmistelut.

Valoa,  keittomahdollisuus ja lämmitys on hyvää varautumista poikkeusoloihin.  Vaikkapa petroolin antamalla energialla.


Kirjoittanut: kookaburra
« : 16.02.2020 kello on 08:32 »

Sunnuntain morot!

Olemmeko valmiita?
Se tulee lounaan ja lännen suunnasta.  Oli tehnyt kattotöitä,  enimmäkseen sellaisia pikapurkuja.  Dennis on sen nimi ja se tulee kaukaa Atlantilta.  Ei ole kuitenkaan rautarouvan mies vaan myrsky joka on jo kurittanut Islantia ja Brittein saaria.
Myrsky bongarit,  ne ilmatieteen teoreetikot kertovan sen tulevan illalla tai ensi yönä voimakkaimmin länsirannikolle ja Pohjanmaalle jatkaen sieltä Kainuuseen.
Sähkökatkoksiin kehoitetaan varautumaan joten pitäkäämme voimavalolyhdyt tai myrskylyhdyt valmiudessa.
Ehkä vesipumputkin ovat joissakin paikoissa tarpeen...

Mitäpä niistä luonnonilmiöistä,  myrskyt tulevat ja menevät.
Otetaan kaikki vastaan,  mutta siitä koronasta ei olisi niin väliksi!
Kiinassa se on tappanut jo 1600 henkilöä ja se on tunkeutunut jo Eurooppaan tanakasti.
"Keltainen vaara" oli eräs käsite vuosikymmeniä sitten ja herääkin kysymys,  että onko tämä nyt sitä vaaraa...?

Sateisina ja koleisina iltoina tulee istuttua näköradion ääressä.  Siis aina ei vietetä illan istujaisia vanhojen petroolivehkeiden parissa.
Hivenen kummastuttaa television nykyinen ohjelmatarjonta kun naurettavissa hupiohjelmissa on niin paljon samoja naamoja.  Karvaton Jorma,  räppäävä Roope,  jodlaava Jenni,
erivärinen Ernst ja välikäsi Vappu...
Onneksi säätökapulassa on nappuloita joilla pääsee vaivattomasti mualimalle!

Vielä vähän niistä ohjelmista.  Miten niin arkinen asia kuin ruoanlaitto on saanut sellaisen osuuden ohjelmatarjonnasta?  Uusavuttomille näytetään,  että muutakin on kuin hookoon sininen ja Jalostajan hernekeitto purkeissa.
Ruokaan liittyvät jutut ovat parhaita muutamissa mainoksissa.  " ...mutta KUKA  tämän on leiponut?"

Suomalaisissa rikossarjoissa on kummallisia yhtäläisyyksiä.
Murhia tutkiva poliisi kommunikoi epäselvästi ja on lievästi muistisairas.  Lisäksi kyseinen scoude on murrosikäisen tytönrakkulan holhooja.  Lisäksi uskottavaan rikosympäristöön kuuluu ehdottomasti merikontteja kitisevine ovineen...
Toisin oli ennen,  silloin riittivät lerppalierihatut, popliinitakin pystyynnostetut kaulukset ja huonosti palava piipputupakka...

Entinen pääministeri lateli näköradiossa näkemyksiään Suomen taloudesta.  Varoitteli menojen lisäämisistä ja velanotosta jolla toteutetaan lunastuksia kivoista lupauksista! 
Selvästi kuitenkin juippi muisti sen vanhan säännön,  että sitä kuusta kuuleminen jonka juurella...

Varaudutaan nyt siihen hyrskyn myrskyyn johon verotrajalla ei ole mitään osuutta.

Hörokorva-Tillikka ja länkisääri-Tillikka hoitavat varavalon valmiuden tukevasti.  Vittunfall ja Fortumi saavat pitää sähkönsä jos niikseen tulee ja myrsky säätää...
Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux