rekisteriseloste

Kaupallinen ilmoitus


Vastaa

Varoitus - sillä aikaa kun luit aihetta, 185 uutta viestiä lähetettiin siihen. Haluat varmaan lukea nekin tuolta alempaa.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Liite:
(Poista liite)
(lisää liitteitä)
Sallitut tiedostomuodot: gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, pdf, png, odf, kmz, gz, ov2, bmp, zip
Rajoitukset: korkeintaan 10 liitettä, yhteiskoko korkeintaan 2000KB, yksittäisen liitteen koko korkeintaan 500KB
Huomaa, että liitetiedostot vaativat valvojan hyväksynnän.
Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Suomen pressan (Sale) sukunimi:
Saunassa käytetty vasta on toiselta nimeltään?:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Lähettämällä viestin hyväksyt kirjoitussäännöt


Yhteenveto

Kirjoittanut: tucson
« : tänään kello 15:50 »

Näitä on mukava lukea, päivän ajankohtaiset pähkinänkuoressa  :D. Kiitos
Kirjoittanut: kookaburra
« : tänään kello 07:31 »

Tiistain morot!

Radiosta tuli näin heti  aamutuimaan lihapuheita.
Pääkaupunkiseudun kunnat ovat suunnitelleet vähentävänsä punaisen lihan käyttöä kunnan ruokailupisteissä että merien typpipitoisuus vähenisi...!
On se totta,  ei se typetys vaan se ilmastoahdistus.  Ei pentele ole päivää,  etteikö jostain tuutista tule syyllistävää lihapuhetta tai muuta moitetta kansalaisten arkisista toiminnoista. 
Kohta varmaan viherintoilijat kieltävät hernekeiton syömisen päästöjen vuoksi.  Eikä se siihen tietenkään jäisi,  seuraavaksi kieltolistalle piimä, ruisleipä ja kaali.  Se kielto olisi radikaali askel kohti ravintorasismia.

Maailma pelastuu pienen urhean ja hyväuskoisen pohjoisen heimon viisaiden poppahenkilöiden ohjeilla ja määräyksillä.
Naapurissa riittää asian hoitamaan yksi keskenkasvuinen tytönrakkula mutta meillä ilmaston ilosanomaa julistaa akkojen lisäksi rutinoituneet savimaja-majurit.

Koronavirus on pureutunut jo Saksaan ja Kiinassa on tullut lisää tapauksia.

Ameriikan Tollon ympärillä alkaa toteemitanssin rummutus kiihtyä ja köysi kiristyy paalussa...
Uusi kirja lyö jalkapaalua yhä tiukemmalle.  Moni kysyy jo itseltään;  "ostaisinko tuolta mieheltä käytetyn teslan tai ukrainalaista suklaata?"

Sikoja ja varkaita ne ovat!  Kirjoitti päiväkirjaansa kemijärveläinen ss-mies itärintamalla.  Huomasi arjalaisen rodun piilo-ominaisuuksia sodan keskellä.
Aikaa myöten asiat paljastuvat kaikilla elämänalueilla.  Niin se vaan on ja jokainen on siitä suojaton oli sitten herra tai narri.

Torremolinon torilta ostettu Tilley vuosimallia 1950 pistettiin tulille ja hyvin valaisi myös pohjoisen maan hämärässä talvipäivässä.
Roopelle otetaan petropuhelimella yhteys.  Ensin käydään tervehtimässä Huldaa.

Kirjoittanut: roope67
« : eilen kello 20:46 »

Tervehdys

"""Petroolikäyttöinen ajoneuvovalo toimii noin sadan vuoden iästään huolimatta moitteettomasti.
Tarttis vaan löytää sille niinsanottu hyvä koti."""

Sitähän pitää tulla katsomaan....jos vaikka laittaisi ihan  ostohousut jalkaan.

Roope
Kirjoittanut: kookaburra
« : eilen kello 08:39 »

Maanantain morot!

Suuri maa,  suuret erot.  Ei,  ei kyse ole uusperheistä vaan lämpötiloista.  Nelisenkymmentä astetta on etelän ja Lapin lämpötilojen ero.  Se on paljon se ja hyvä niin. Sohjolandia ei pahemmin kiehtoisi ulkolaisia arktisen eksotiikan etsijiä.
Sohjo ei narsku,  eikä sillä kukaan kersku. 
Revontulet on se villahousun ydin joka erityisesti houkuttelee
rahakkaat turistit tunthuriin...

Toivottavasti kinuskit ja muut saavat sen koronaviruksen nitistettyä,  että arktinen arki voi Lapissa jatkua.
Paha uutinen on se,  että Ruotsissa on taas pari virusepäilyä.
"Kyllä eppäillä soppii,  eristetään vaan koppiin ja otetaan näytteitä."
Mitä jos ruotsinlaivat pistetään liikennekieltoon...?
Ei kai sen kummenpaa kuin,  että Feija ei pääse sukulaisiin.
Järisyttävämpää olisi se,  että Viron laivaliikenne tyssäisi.
Miten sitten niitä synttäri- ja muita perhejuhlia järjestettäisiin sillä eihän lapin huldaa ja muita taikajuomia kukaan litukasta jaksaisi kanniskella kahtakymmentä viittä laatikkoa.
Eikä edes Prisman käytäviltä löydy niitä vanhoja tuttuja kavereita Jussi Jalankulkijaa,  Morganin kapua,  Longin Jussia ja sitä vanhaa tallinnalaista. 
Kaikkihan johtuu laista,  on paljon sellaista mitä ei löydy maista. 
Päättäjät suuressa viisaudessaan ovat todenneet,  että Lapin Hulda matkustaa ylhäisessä yksinäisyydessään ja pimeässä tilassa meren yli ulkomaille,  kunnes sitten kohtaa Juupajoen takaa tulleen maanmiehensä jonka hyvässä hoivassa matkustaa takaisin kotimaahansa.  Joskus jopa ihan syntymäpaikkansa naapuriin. 
"Sellaista se on,  kauppa ja merenkulku!"  Sanoi puosu ystäväni kerran kun tuli matkalta itävaltalaisen Stroh- nimisen ystävänsä kanssa.

Nyt eivät koneet sitten pyöri siellä paperitehtaassa.  Talkoot ja muut kaveri-jelpit on päätetty lopettaa.

Puolassa on muisteltu kuuluisan keskitysleirin vai pitäisikö sanoa teollisen murhamarketin vapautumisen 75 -vuotis muistoa.  Pervoa touhua on ollut meno siellä.  Jo porttialueen  tervetulon toivotus on kieroa huumoria.
"Työ vapauttaa."  Kas kun eivät vielä lisänneet,  että "Savu sivistää."
On se sellainen paikka,  että siellä pitäisi kaikkien eurooppalaisten koululaisten vierailla.
Sellaisten ihmisten määrä on lisääntynyt jotka eivät ole koskaan kuulleetkaan moisesta touhusta.  Tai eivät usko sellaista tapahtuneen...
Koskahan Spalernajaan tehdään ryhmämatkoja historiaan tutustumisen merkeissä?
Jaa,  mutta ei se taida vielä ollakaan historiaa...

Mitäpä noista,  tarttee vaan pitää huoli omista pihoista ja hivenen karvanaamareiden hyvähenkisistä leireistä.
Niissäkin on porteilla tekstejä.  Joissakin jopa varoitetaan lapsista mutta ei vanhemmista.  Kunnon väkeä ovat nuo vanhemmat...!

Petroolikäyttöinen ajoneuvovalo toimii noin sadan vuoden iästään huolimatta moitteettomasti.
Tarttis vaan löytää sille niinsanottu hyvä koti.

Kirjoittanut: kookaburra
« : 26.01.2020 kello on 09:12 »

Sunnuntain morot!

Voi, voi, nyt ei kuulu Lapista hyvää.  Kiinalaisten turistien matkat tyssääntyvät coronaviruksen vuoksi.
Pingpong bosset ovat lätkäisseet matkustuskiellot seuramatkoille.  Hyvä niin,  sillä sairastuneita on jo pari tuhatta ja tautiin kuolleitakin on enemmän kuin bussilastillinen.
Se vaan tahtoo tämä talviaika olla tautien leviämisien kannalta suotuisa vuodenaika.  Onkohan auringon paisteella merkitystä virusten ja bakteerien nitistämisessä?
Vai onko niin,  että kylmänä aikana ihmiset ovat paljon yhteisissä sisätiloissa...?
Tästä tulikin mieleen perinteiset sotilaspuvut ja etenkin niiden takit.  Takkien hihansuissa on perinteisesti ollut rivi nappeja jotka näyttävät vain hyödyttömiltä koristeilta.
Kerrotaan,  että Napoleon Bonaparte,  se Korsikalla syntynyt pullea "Le petite caporal",  oli määrännyt napit takin hihoihin.
Miksikö?  No sen vuoksi,  että hän ei pitänyt limaisista ja kiiltelevistä hihoista.  Sotilaiden tapana oli pyyhkiä nenäräkää hihoihinsa ja napit vähän estivät sellaisen siisteyden....

Maskitehtailijoilla menee nyt hyvin.  Koskahan suomalaisessa katukuvassa tai kauppakeskuksissa alkaa näkymään "lääkäri-hoitajia" maskeineen.  Nythän siellä on näkynyt vain mustakaapuisia naisvakoojia...
Sellaista nimitystä eräs pikkutyttö maalta oli käyttänyt kun oli Itiksen käytävällä nähnyt pari turpeahuulista kaapuun kääriytynyttä kännykän käyttäjää.

Ilmastohysteria puhuttaa muitakin kuin pyöräileviä vihreitä itupiipertäjiä Hietalahden torilla.  Joku äijännäköinen toimittaja oli yrittänyt kyseenalaistaa erään Jussi-nimisen poliitikon kriittiset näkemykset hallituksen pöhlöistä päästö touhuista ja kansalaisten köyhdyttämisestä.
Minkähän kuusen alla sekin toimittaja torstaisia päästöjään puristelee?

Olemme keskellä sotaa,  informaatiosotaa jota käydään monella sektorilla.  Politiikassa pistetään ammuksia mediaputkiin ja yritetään saada äänestäjiä omaan leiriin monilla lupauksilla,  muillakin kuin seteleillä ja hoivahoukuttimilla.  Jotkut lupaavat veronkevrnnyksiä ja jotkut lupaavat nostaa veroja tiettyjen asioiden varmistamisiksi.                                                                   Putlerin hakkerikätyrit puolestaan sekaantuneet jenkkien vaalitouhuihin ja saaneet Tollon sönkkääjän kiedottua sellaisiin rahoituskuvioihin,  että vain ihme voi pelastaa tuon
"hyvin menestyneen liikemiehen" tulevaisuuden.
Kyseinen liikemies on jättänyt muun muassa lainansa maksamatta Deutche Bankille. 
Pietarin trollitehdas on tehnyt uutterasti hommia ja saavuttanut tuloksia joihin pikku-Vladikin voi olla tyytyväinen.   Tämmöistä on nykyään se monimuotoinen  kansainvälisyys ja kulttuurinvaihto...

Mitä opimme tästä?  Ei pidä uskoa kaikkea mitä netissä sanotaan ja kirjoitetaan.  Aikoinaan eräs menestynyt kiinteistövälittäjä sanoi haastattelijalle;  "ei meillä ole mitään salattavaa,  sillä me huijaamme rehellisesti!"

Sitä paitsi jopa kaikkein hyväuskoisimmatkin henkilöt tiesivät sen,  että kun Suhosen Severi aloitti kurtun näpelöimisen  niin vastuu lurituksen sävelkuvioiden ymmärtämisestä kuului kuulijalle!

Katolisen kirkon harrastama tuottoisa anekauppa on muuttanut hivenen muotoaan ja toteuttajaan mutta menetelmät ovat pitkälti samat ja uhrit lähes yhtä tietämättömiä,  tai tyhmiä.
Taas tuli ajattelemattomuutta an tai piruuttaan sohaistua auktoriteettiuskova isia omituisilla lihapuheilla ja naureskelulla kansalaisten parhaaksi ahkeroivien kustannuksella.  Siis jotakin voi tehdä poliitikkojen piikkiin...

Ovathan ne yhteisten asioiden hoitajat,  kuntapäättäjät,  laittaneet verovaroja maitokannuihin.  Niitä sitten kansalaiset,  ne jotka ovat liikuntakykyisiä ja pääsevät kauppakeskukseen ostoksille,  voivat ihastella hienoa kannukokoelmaa. 

On se,  tuo Optimus ihan hyvä merkki noissa petrolampuissa,  totesi Topi-tiikeri joka on sentään muutamaan tutustunut ja tietää niiden suhinat.Kirjoittanut: kookaburra
« : 25.01.2020 kello on 08:17 »

Lauantain morot!

Toiset asiat tulevat ja toiset menevät.  Pösilö Boris on allekirjoittanut paperit joten lähtö on selvä.  Toki siinä on 11 kuukauden siirtymäaika.
Saas nähdä mitä tapahtuu viskinpolttajien maassa ja vihreän saaren koillisnurkassa...

Terveisiä Kiinasta,  nyt se koronavirus on tullut jo Ranskaan.
Lentomatkustaminen on nopeaa ja vaivatonta.  Jo Keihäsen Kalen aikaan mainostettiin,  että koneessa otetaan pienet ja kohta päästäänkin possujuhliin...
Koronan tuomiin tunnelmiin tarvitaan 2 - 5 vuorokautta tartunnasta joten hotellin nimi tulisi olla karanteeni.

Törkkiläisten talot ovat tärisseet ja vahinkoa on tullut itäisessä osassa. 
Kummallisen epävakaista seutua ovat nuo kulmat monessakin mielessä.  Jos maaemo ei ärhentele niin sitten tykit ja pommit rikkovat maisemia.

Panssarilaiva Ilmarisen viimeinen veteraani on siirtynyt idän ikuiseen satamaan.  Miinaan ajon jälkeiset seitsemän minuuttia ratkaisivat henkiinjäämisen tai hyisen haudan.
Entinen työkaverini Lasse oli yksi onnekkaista pelastuneista.
Merimiinat ovat pirullisen vaarallisia värkkejä.  Paljon pahempia kuin Pihtiputaan Miina...

Ystäväni kertoi,  että puoluetukia oli taas nostettu.  Sehän parantaakin kovasti työllisyyttä ja kansalaisten hyvinvointia.
Ajatella,  että ihan pyyteettömästi kansanedustajat ahkeroivat noissa tukiasioissa.  Ihan Afrikkaan asti on demokratiatukea järjestelty. 

Haataisen akan likka puolestaan on sysännyt asioita eteenpäin.  Siirtänyt lakkojen alkamisaikaa myöhemmäksi.
Hyvin toimii hallinto alamaisten parhaaksi.  Kansliaankin on saatu ihan vihreä päällikkö.  "Kyllä se siitä..."  Sanottiin aikoinaan 1980-luvulla. 
Mitä nyt sanotaan?  Sanotaanko näköradiossa pyörivän mainoksen tavoin,  että otetaan tilanne haltuun? 
Siihen riittää muutama milli.

Pahoja kolareita on ajettu,  vainajia ja loukkaantuneita on tullut.  Talvi on talvi vaikka olisi tavallista hintelämpi.  Kuitenkin se vesi muuttaa olomuotoaan ja tunkee kumiseoksen ja maaemon väliin kohtalokkaasti.

Manna Sariini oli päässyt kokomustan  party-bileissä setien Karlin ja Vladin rinnalle seinäkuvaan.  Harva noin nuori tytönhupakko pääsee maailmankuulujen kirjailijoiden ja yhteiskuntakokeilij oiden rinnalle.
Voisi tietysti oppia hiusmuotia toiselta sedältä ja toiselta vaikka sen,  että miten silmät saadaan eksoottisen vinoiksi olematta kiinalainen.  Tai ehkä sittenkin vähän mongoli-maskia nassuun niin lehtien muotigurut lyövät karvaisia sarjakuvakäsiään haltioituneesti yhteen!

Tarttee varmaankin lähteä katsastamaan karavaanarielämän
uusimmat ja kirkkaimmat kulkumien helmet tuonne kylille.
Eihän sitä koskaan tiedä mikä ledivalo iskee silmää,  sillälailla kuin petroliekkinä...
Vaikka varjostimen kanssa!


Kirjoittanut: kookaburra
« : 24.01.2020 kello on 08:29 »

Perjantain morot!

Varoituksia ajokelistä,  onhan se ymmärrettävää,  mutta kuka varottaisi huu-haa hankkeista?
Ihan tuolla maailmalla,  esimerkiksi Davosin toreilla esitetään kahjuja ajatuksia neljä päiväisistä työviikoista ja äijien kouluttamisista sosiaalialalle tai hoitotehtäviin.
Koskahan tytönrakkulat vaativat,  että rimppakinttuisten  viiskymmentä kiloisien neitien pitää päästä palomiehen tehtäviin...?

Manna väittää,  että miehet palkkaavat itsensä  näköisiä miehiä työtehtäviin ja naiset sivuutetaan.
Mitäs se Hutikorven akka juuri teki?  Nimittikö äijän kansliapäälliköksi?   Ei nimittänyt,  vaan nimitti sopivimman mutta ei pätevintä.
Ketkuilu ja potaskan puhuminen ei ole miesmäistä toimintaa vaan ihan puhdasta ja härskiä sukkahousu suhmurointia.
"Se on vaan ajan  kysymys milloin tulee ne itkupotku raivarit ja nyyhkyviikot akkojen  lehtien sivuilla",  sanoi eilen puosu ystäväni.

Ähtärin eläinpuisto tehnyt miljoona tappiot ja parikymmentä henkilöä joudutaan irtisanomaan tai lomauttamaan.  Ei kuulemma johdu pandoista.  Vaikka johtuisikin niin sitähän ei kerrota.  Kävijämäärät ovat laskeneet vuoden 2018 jälkeen.  Sinänsä ei mikään yllätys,  sillä jo aikoinaan todettiin ärkiskan keskustelukerhossa,  että pääsylippujen hinnat ovat liian korkeat vaikka pandat olisivat
kuinka hellyttäviä lylleröitä.

Hommalle kävi samoin kuin aikoinaan Finnjet-aluksen matkustajien määrälle kun hinnat olivat ylös ruuvattuja.
Mitä sanoo vanha sananlasku ahneudesta...?
"Aatteleppa sitä ite!"  Sanoisi Jope,  joka on sentään ollut monessa mukana.

Huijareita,  huijareita,  niitä riittää remonteissa,  nettimyynnissä ja poliisin hommissa.  Kirkkonummella pojan koltiaiset olivat tuunanneet erään pojan isän autoon siniset ja punaiset hälytysvilkut ja yöllä pysättäneet jonkun autoilijan.  Joutuivat sitten ihan oikean poliisin takaa-ajamaksi ja kiinniotetuksi.

Omituista väkivaltaa ympäri maata.  Turussa kaapattua naista oli viety väkisin Ruotsin laivaan mutta terminaalissa kaapattu nainen oli saanut kiinnitettyä poliisin huomion tilanteeseen ja kaappaaja pidätettiin.
Lahdessa eräs nainen oli ammuttu pihamaalle teloitustyyliin.

Davosissa,  Sveitsissä,  siellä isokenkäisten kokouksen maisemissa oli vakoilusta  jäänyt kiinni venäläinen diplomaattipassin omaava henkilö.  Luihu juippi oli esiintynyt putkimiehenä.  Uutinen ei kerro,  että oliko yrittänyt sönköttää puolaa jäädessään kiikkiin...

Ei se aina niin auvoista ole se etelän vetelien eli ilmastokarkuteiden elämä siellä Espanjan rannikolla.
Myrsky oli ruhjonut rakenteita,  tuhonnut omaisuutta ja aiheuttanut yli kymmenen kuolemaa.

Meillä täällä pohjolan onnellisimman kansakunnan parissa puuhataan lakkoja,  kauhistellaan vanhusten hoitoa ja puretaan hometaloja. 
Saattaapa joku jopa käydä karavaanari kalustoa kauppaavissa liikkeissä maistamassa huonosti grillattua, jauhoista ja rasvaista makkaraa.  Sehän kuuluu viikonloppu näyttelyiden rutiiniin,  ihan kuin se kaappien ovie  availu matkakulkimen sisällä...
Se vain monia alan harrastajia  mietityttää,  että mitä hapuilevan hallituksen hiuslisukkeita ja ruohoa hulmuava ilmastopolitiikka saa aikaiseksi.
Mikä on polttonesteen hinta vuoden kuluttua?   Onko se läheskään sama kuin nyt?
Hallitus ei ainakaan ole sama,  eikä se ole ihan sama,  vaikka nuoret sanovat "ihan sama!"
Kulkimissa on eroja vaikka olisivat saman valmistajan tekemiä.
Kuten myöskin kahvinkeittimissä.
Eikä se nuppikaan aina samoja toimintoja ohjaile.  Kauan sitten ryyppyjä annosteltiin nupilla,  niinä kylminä aamuina kun piti saada auto käyntiin.
Petroolikeittimen käynnistykseen myös tarvittiin ja tarvitaan nuppia.  Sähkö olisi liian epävarmaa...


Kirjoittanut: kookaburra
« : 23.01.2020 kello on 08:07 »

Torstain morot!

Pakkasta aamulla ihan koulunumeron verran.  Ei ole lunta joten se on vain unta,  paitsi Lapissa.

Korona on nyt kova peli.  Venkoileva virus joka on jo nitistänyt useita ihmisiä Kiinassa.  Tautiin on sairastunut jo nelisen sataa ihmistä.  Tautitapauksia on jo Amerikoissa ja naapurissamme Pietarissa. 
Luonto rankaisee ja puolustaa ilmastoa,  sillä lentomatkustaminen levittää tautia nopeasti ympäri pallon.
Ainahan niitä mustia ja punaisiakin surmia on ollut.
Nimet olivat erilaisia ja leviäminen hitaampaa kuin nykyisin.
Oli ruttoa,  koleraa,  kuppaa, lepraa ja neekerisankkeria,  tuberkuloosia ja Espanjantautia.
Kyllä luonto on aina osannut harventaa kädellisten populaatiota mitä erilaisimmilla keinoilla. 
Isorokko on kuulemma jo voitettu,  niin väitetään mutta joku pilvinen päivä se karkaa laboratorion kassakaapista ja lähtee ristiretkelle.
Eikä se tuhkarokkokaan ihan harmiton ole puhumattakaan vesirokosta joka on pahemman luokan "finnitauti." 
Toki finnitaudiksi nimittämisellä ei ole mitään tekemistä suomalaisuuden kanssa.
Kuten ei myöskään Espanjantauti liity nimestään huolimatta Espanjaan muuten kuin,  että siellä oli julkistettu tieto Euroopassa riehuvasta influenssaepidemias ta.

Sitäkin voi eräänlaiseksi taudiksi kutsua jos vallassa olevat poliitikot nimittävät omia kavereitaan ja puoluetovereitaan merkittäviin virkoihin.  Avun antaminen hädänalaisille on kunniakasta toimintaa mutta avustajien nimittäminen ei ole pyyteetöntä ja humaania toimintaa vaan Veikon aikoinaan määrittämää pelin politiikkaa.  Se Veikko ei ollut Koneen omistaja vaan enempi sellainen siirtolaisten asuttaja.

Virkarikoksia tutkitaan ja kauhistellaan maailmalla mutta yhtä härskiä puuhaa löytyy Kiasman naapurista ja vanhojen Vallilan rautatiemakasiinien kulmilta.

Löperöiden lupauksien mallimaa on tämä maailman onnellisimman kansan lintukoto.
Esperi Care on yksi esimerkki seteliselkärankaise sta bisneksestä johon poliitikoilla ja virkamiehillä ei ole kunnollista niska-p*rse-otetta,  vaikka pitäisi olla.

Aika näyttää myös sen,  että maailman kunnianhimoisin tavoite olla ensimmäinen hiilineutraali maa vuoteen 2035 mennessä,  on tyttöjen illan kivaa kikatusta eikä mikään todellinen ja realistinen saavutus.
Sinänsä päällisin puolin hienostunut ja joidenkin mieliä hivelevä tavoite,  mutta kansalaisia raa'asti kurittava hanke joka ei tuo kunniaa idean maalareille!
Se vielä puuttuu,  että verovaroilla aletaan rummuttamaan iskulausetta;  "Patteriautot ja itupiiperöt pelastavat maailman!"

Tässähän sitä tulikin taas verisuonten koeponnistusta harrastettua eli "ei muuta kuin kolaamaan",  sanoisi mummo lumessa.  Tai nähdessään painajaisunta,  sellaista,  että tammikuussa ei olisikaan lunta!

"Ne aikovat lakkoilla.  Niin minäkin,  en lähde tänään ulos sillä siellä voi tassutkin kuraantua!"  Päätti Topi-tiikeri.

Petroolia ei näyttelyissä kulu.  Vain hivenen sähköä...Kirjoittanut: kookaburra
« : 22.01.2020 kello on 08:36 »

Keskiviikon morot!

Aivan jäätävä uutinen pääkaupungista,   on tammikuu ja taivaalta sataa satanut mannaa tai jotakin valkoista!
Muutakin omituista ja tuiki tavatonta on siellä sattunut.
Sisäministeri Hutikorpi on harrastaa rumaa poliittista peliä kansliapäällikön tehtävään ehdotettaessa soipivaa henkilöä.
Että työntänyt esille oman puolueensa ehdokkaan.
Aivan tavatonta ja härskiä peliä on tuollainen.  Eihän sellainen ole maan tapa.  Vai onko sellaista ollut joskus?
Rakennetaanko maahan jonkin tyyppistä amatsoonivaltaa...?

Puolustusministeri kanki-kaikkonenkin on mennyt lupailemaan,  että meillä on vielä naiskenraali tällä vuosikymmenellä! 
Siis kaikkien menestyvien naisten takana on linssiluteita tai muita naistenlehtien puuterihuisku-patuja.

Taitoluistelun valmennuskin vaatii äijämäisiä taitoja.  Jos oppilaan motivaatio yskiin niin oppilas saa lähteä uittuun...
Teatterikoulun johtajan taitoja voi siis käyttää vaikka naispuolinen luisteluvalmentaja.  Onkohan valmentajalla,  sillä naikkosella,  ollut samanlainen hullunkiilto silmissään kuin oli Tuiko Jorkalla silloin joskus?

Ameriikan mailla on meneillään virkarikossyytteide n käsittely
Tollon toimista Ukrainan kuvioissa ja vähän muuallakin.

Ystävällismielinen maa on kuitenkin se niin sanottu jenkkien vihollismaa Iran.  Sieltä oli eräs kansanedustaja luvannut kolme miljoonaa dollaria tapporahaa Tollon teilaajalle!
Nyt olisi jollakulla mahdollisuus lyödä kaksikin karpästä yhdellä iskulla...

Mualiman menon seurannan lomassa pitää puuhastella omia arkisia juttuja kuten kulkuvälineen katsastus.
Yksitoikkoisen tasaista on sekin puuha kun vuodesta toiseen paperiin tulee lähes samat merkinnät. 
Alkuperäiset iskarit,  pakoputkisto,  nivelet ja alustan muut osat.  Laturi,  starttimoottori ja pyyhkijät niin ikään alkuperäiset.  Alustassa vain hivenen pintaruostetta,  siis ei mitään korjattavaa tai huomautettavaa. 
Hyvä niin sillä auto ei ole Tesla vaan enneminkin Kosla jolla ajettu yli kahdeksan kertaa maapallon ympärystä vastaava matka.  Siitäkin iso osa matkakoti koukussa eli niin sanotusti "vähän enemmän matkaa tehneenä ja renkaita kuluttaneena."

Laadulla on aina ollut merkkinsä. Niin autoissa kuin kuin muissakin värkeissä.   Primus on aina ollut yksi sellainen.  Siis lampuissa,  keittovehkeissä ja lämmityslaitteissa.


[img height=240]https://karavaanari.org/kuvat/1579674349.jpg[/i
Kirjoittanut: kookaburra
« : 21.01.2020 kello on 08:20 »

Tiistain morot!

Täällä vettä ja tuulta,  Espanjan rannikolla lunta,  vettä ja tuulta. Ilmasto lämpenee,  tai kylmenee.
Haalareita ei pahemmin tarvita,  ainakaan sellaisia lämpömallisia.
Poliisille sen sijaan puuhaillaan kamerahaalareita.  Saadaan sitten oikein laajaa yleiskuvaa rikospaikoista.
Kameravalvonnasta on saatu niin hyviä kokemuksia pitkin Suomenniemeä.  Isoveli valvoo,  hd-tasoinen pieni kamera kiinnitetään poliisin haalariin ja ympäristön tapahtumat taltioituvat. 
Poliisi pystyy päättämään mutta milloin kamera on päällä tai pois päältä.  Siis Hyrylän kaffetaukoja ei välttämättä tarvitse taltioida. 
"Olispa Aarnion akan viherpeukalo poika pitänyt haalarikameraa niin ei olisi tv- porukan tarvinnyt väsätä jännitysfilmiä Jartsukan jäätävän sairaasta tosi-
elämästä Pasilan miehenä ja Kekkilän kukkapenkki -miehenä."  Totesi R-kiskan kenofriikki pienessä etukenossa.

Ruotsissa ne pommit vaan räjähtelevät kerrostaloissa.  Pari pommia räjähtänyt pienin välein mutta vielä ei tiedetä,  että liittyvätkö ne toisiinsa...
Pitää ensin diskuteerata,  että saadaan yhteinen päätös aikaiseksi.  Liittyvätkö,  vai eivätkö liity?  Ovatko räjähdyksiä vaiko vain etnisiä tussahduksia...
Tai ehkä sitten jengien keskinäisiä viestintätapoja.

Ameriikan Tollolla lienee jännät paikat virkarikosjutussa.  Varmaan selviää jutusta tukka hyvin ja solmio suorassa.  On se sentään sellainen hyvän yleistiedon omaava tyyppi.  Totesi kerran  jopa intialaiselle ministerille,  että "onneksi Kiina ei ole teidän naapurinne!"

Putlerin vastustajat suunnittelevat suurta mielenosoitusta jolla vastustetaan pikku judomiehen vallanhaluisia suunnitelmia pysyä vallankahvassa ja Venäjän diktaattorina.
Keikkaa riittää Omonin äijillä.

Käteisen käyttö on vähentynyt,  kun digitaaliset maksamisen menetelmät ovat kehittyneet. 
Kaikkia ne tutkivat.  Tieto on tietysti hyväksi mutta tuota tietoa on tuskin Hurstin tilaisuuksien asiakaskyselyllä saatu.

Hämeen hittaassa,  Aulangon kulttuurimaisemasta löytyy upeita rakennuksia kivisien karhujen lisäksi.

Samat petrovärkit,  erilainen pinta ja kunto.


Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux