rekisteriseloste

Vastaa

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 365 päivään.
Jollet ole varma että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Liite:
(Poista liite)
(lisää liitteitä)
Sallitut tiedostomuodot: gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, pdf, png, odf, kmz, gz, ov2, bmp, zip
Rajoitukset: korkeintaan 10 liitettä, yhteiskoko korkeintaan 2000KB, yksittäisen liitteen koko korkeintaan 400KB
Huomaa, että liitetiedostot vaativat valvojan hyväksynnän.
Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Suomen pressan (Sale) sukunimi:
Saunassa käytetty vasta on toiselta nimeltään?:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Lähettämällä viestin hyväksyt kirjoitussäännöt


Yhteenveto

Kirjoittanut: Mimmi
« : 3.09.2017 kello on 16:56 »

Tulipas tämäkin testattua lomareissulla. Paljon mainostettu joten mennään kahtoon, tuumattiin. Hyvä reissu, tuli kaksi reissua samalla. Vastaanotto vähän niin ja näin, laput kouraan ja ei mitään esittelyä paikoista tms. Sanottiin että pitkä yhdistelmä ja paikka sen mukaan (ajaminen ei ongelma). Ohjattiin siihen leikkikentän eteen, oikealle vastaanotosta. Paikka hyvä, vehkeet taipui annettuun paikkaan joten leiri pystyyn. Kahtottiin viereisestä vankkurista 4metriä turvaväliä kuten kunnon karavaanari tekee, ottaen huomioon kiinteät rakennelmat (terassi). Seuraavat tulijat osoitettiin viereen ja totesimma yksissä tuumin ettei sovi millään (kolmas karavaanari jo tontillaan). Isännän mukaan meidän syy kun oli ajettu liian keskelle, paikan turvaväli jäi lienee sitten jotain muuta kuin ohjeistuksen mukainen 4 m vai puuttuiko vain päivän isännän mittanauhasta ensimmäinen metri  ::)

Yleiset tilat hienot ja siistit, niistä plussaa, sauna hyvä ja lämmintä riitti. Kausipaikkalaiset mykkiä tai ainakaan eivät jutulle alkaneet. Muiden matkailijoiden kanssa siinä sitten höpistiin. Sama homma alueella, eipä juuri tervehditty paikallisten toimesta.

Alue itsestään suuri ja epäsiisti. Osa paikoista hoidettua, osassa metrinen horsma, pahimmissa parin. Moni leiri ollut hylättynä vuosia, romahtaneita telttoja ja rakennelmia, toivottavasti asukit eivät oleet jääneet vankkureihinsa. Mitäänhän sille ei voi että siisteyskäsitys on jokaisella eri mutta pitäisikö alueen velvoittaa pitämään paikka edes jonkinlaisessa kunnossa?

Lapsille paljon polkuautoja josta plussaa.


Kirjoittanut: trapper
« : 12.08.2015 kello on 19:11 »

Tuli kanssa tänä kesänä käytyä,ihan kiva rauhallinen paikka,siistit vessat ja suihkut. Mut tosiaan kassaneiti kenelle ilmoittauduin ei todellakaan esitellyt aluetta saatikka kysynyt et ollaanko ennen käyty,antoi vaan kartan ja rahasti.Noh onneksi osaan lukea karttaa ja kysymällä selviää.  ;)
Kirjoittanut: Ossi66
« : 12.08.2015 kello on 15:42 »

Olen myös ihmetellyt sitä ruskeaa "töhnää." Aamulehdessä on tänään kirjoitusta asiasta:

http://www.aamulehti.fi/Pirkanmaa/1194993584381/artikkeli/tampereen+jarvissa+on+havaittu+ruostesienen+itiolauttoja.html

Yhteenvetona tuossa todetaan, että tuo on lähinnä esteettinen haitta, eikä estä uimista. Herkimmille se voi aiheuttaa siitepölyallergian kaltaisia oireita.

Hyvä tietää, kiitos.
Eipä tuo tosiaan uintia haitannut :)
Kirjoittanut: iso-juuso
« : 12.08.2015 kello on 15:09 »

Käytiin Maisansalossa testimatkalla. Siisti paikka, hyvä sauna. Uimavedessä oli kyllä jotain epäilyttävää - ei saunajutuissa selvinnyt, oliko jotain pölyä vai leväkasvustoa. Ruskeaa töhnää.
Hyvä koiranpesupaikka  Thumb

Olen myös ihmetellyt sitä ruskeaa "töhnää." Aamulehdessä on tänään kirjoitusta asiasta:

http://www.aamulehti.fi/Pirkanmaa/1194993584381/artikkeli/tampereen+jarvissa+on+havaittu+ruostesienen+itiolauttoja.html

Yhteenvetona tuossa todetaan, että tuo on lähinnä esteettinen haitta, eikä estä uimista. Herkimmille se voi aiheuttaa siitepölyallergian kaltaisia oireita.
Kirjoittanut: Turhan Höpöttäjä
« : 12.08.2015 kello on 09:31 »

Taisi olla -70 luvulla kun siellä kävin. En muista, etteikö siellä rahvas olisi nukkunut Taunus-Transitin laverilla. Jotenkin muistelen että päätieltä piti poiketa muutama kilometri alueelle.
Kirjoittanut: käpynotko
« : 11.08.2015 kello on 23:40 »

Moron,

Ainakin Rauhaniemessä levä varoitus. Uintia ei suositella.
Samaa Nässyä eikä etäisyyttäkään ihan mahdottomasti.
Kirjoittanut: Ossi66
« : 11.08.2015 kello on 16:36 »

Käytiin Maisansalossa testimatkalla. Siisti paikka, hyvä sauna. Uimavedessä oli kyllä jotain epäilyttävää - ei saunajutuissa selvinnyt, oliko jotain pölyä vai leväkasvustoa. Ruskeaa töhnää.
Hyvä koiranpesupaikka  Thumb
Kirjoittanut: Hanska
« : 2.06.2015 kello on 22:21 »

Kiitokset valaisevista kokemuksista.
Täytyypi poiketa viikonlopun treffeille Maisaan samalla tulee tämäkin paikka tutuksi.
Kirjoittanut: pstj
« : 1.06.2015 kello on 16:08 »

Kyllähän siinä kyseltiin toki, mutta ehdottaisin, että tulijalta tiedusteltaisiin onko paikat kuinka tuttuja vai kaipaako nopean opastuksen.
Lyhyt on meidänkin vaunu ja ei siihen samaan loossiin olisi 4m välillä toista vekotinta pituussuunnassa saanut millään. Ei toki aiheuta ongelmaa kuin pahimpaan ruuhka-aikaan. Parkkipaikoista ei tullessa ollut puhetta, joten ei hoksattu niitä kartasta hakea. Tämäkin liittyy vieraan vastaanottoon, jos alueella on jotain, mitä ei välttämättä osaa edes kysyä.
Kirjoittanut: iso-juuso
« : 1.06.2015 kello on 15:57 »

Siisti paikka oli ja tosiaan sopivan matkan päässä Tampereelta. Grilli/baari oli hyvä, tosin huonosti auki, mutta vaikeahan tuommoiseen on väkeä henkilökunnaksi sitouttaa.
Vastaanotto alueelle tullessa oli aika nuiva ja kaiken joutui kyselemään erikseen. Vaikkei tässä hirveän kauaa olla alueita vielä koluttu, niin kyllä silti isäntä on kertonut mistä mitäkin löytyy. Nyt oltiin kartan ja naapureilta kyselyn varassa.
Lisäksi jäi hieman epäselväksi, miten alakentällä olevia vieraspaikkoja on tarkoitus käyttää. Näyttävät läpiajopaikoilta, mutta joka loossiin oli numeroitu kaksi paikkaa peräkkäin. Turvavälejä ei ainakaan saa toteutumaan, jos näin on. Tosin sivusuunnassakin oli loossien välissä sen verta vähän tilaa, etteipä se onnistu vierekkäisillekään paikoille leiriytyessä.

Harmillinen juttu, että et ole saanut riittävää opastusta alueeseemme. Pyrimme kyllä panostamaan asiaan kovastikin.

Jos jokin asia jää vastaanotossa epäselväksi, rohkaisen kysymään isänniltä tai toimistotyöntekijältä. Autamme mielellämme!

Alakentän vieraspaikat on numeroitu niin, että paikkoja on "loosseissa" kaksi peräkkäin. Ne on mitoitettu keskikokoiselle ajoneuvolle; pitkän kulkuneuvon tapauksessa kaksi peräkkäistä paikkaa on varattu yhdelle kulkuneuvolle. Turvavälien täyttämisen helpottamiseksi alueelle on varattu autoille parkkipaikkoja, joihin vaunujen kanssa liikkuvat voivat tarvittaessa autonsa pysäköidä.

Parkkipaikat on vielä maastoon merkitsemättä, mutta saamastasi karttamateriaalista ne jo ilmenevät.


-Juuso
Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux


anything