rekisteriseloste


Vastaa

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 365 päivään.
Jollet ole varma että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Liite:
(Poista liite)
(lisää liitteitä)
Sallitut tiedostomuodot: gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, pdf, png, odf, kmz, gz, ov2, bmp, ods, zip
Rajoitukset: korkeintaan 10 liitettä, yhteiskoko korkeintaan 2000KB, yksittäisen liitteen koko korkeintaan 500KB
Huomaa, että liitetiedostot vaativat valvojan hyväksynnän.
Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Saunassa käytetty vasta on toiselta nimeltään?:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Lähettämällä viestin hyväksyt kirjoitussäännöt


Yhteenveto

Kirjoittanut: Martu
« : 14.08.2020 kello on 18:11 »

Suhteessa tuloihin(palkkaani) vuokratalli olisi mahdottomuus. Ehkä just talliosakkeen vastikkeen ja sähkön verran pystyisi maksamaan kuukaudessa n. 100e/kk.

Aloin jo katselee tonttia, johon voisi rakentaa hakitelineistä pulpettikattoisen katoksen mahdollisesti hankittavalle kalustolle. Aloitin kyseiselle idealle oman keskusteluketjun niin ei mene offtopic.
Kirjoittanut: Hesus
« : 13.08.2020 kello on 17:00 »

Kirjoittanut: käpynotko
« : 13.08.2020 kello on 15:33 »

Pari vuotta sitten ostin käytetyn talliosakkeen tosta naapuri kylästä eli Kangasalta. Kotoa tästä Tampereen keskustan haminoilta matkaa 17km tunnelin kautta. Talli nyt 5 vuotta vanha. 40 neliöö noin 15 neliön parvi. Hinta 45000€. Vastike 70€/kk. Aiempi omistaja laittanut ilmalämpöpumpun, lisää valoja, parven, pistorasioita, hälyttimen. Epoksilattia kaivolla, peltiseinillä, sähköovella ja weeceellä. Sähköt käytön mukaan, kallis Elenian perusmaksu. Viime vuonna  maksoi 400€/1350kwh. Vesi 5€ motti Kangasalan taksan mukaan. Oma Jäspin 30 litran varaaja.
Kirjoittanut: kimi
« : 13.08.2020 kello on 14:35 »

Mistäpäin tuohon hintaan sai hallin. Helsingistä kun kyselin tyhjillään olevia tarjottiin lämmintä hallia järjettömään hintaan. Tosin minun tarve olisi ollut alle kuukauden, mutta 5-600 parista viikosta pyydettiin.
Kirjoittanut: Muumuupapa
« : 13.08.2020 kello on 11:23 »


Btw. Onko jollain omakohtaista kokemusta noista talliosakkeista?

Olen vuokrannut sellaisen. 25 neliömetrin hallin vuokra oli noin 295 euroa kuussa ja lämmityssähköön taisi mennä parisataa vuodessa.

Kallis, mutta hyvä ratkaisu. Hallissa voi tehdä kaikenlaista muutakin kun vain siirtää matkailuajoneuvon siksi aikaa ulos. Hallissa voi myös pestä ajoneuvot.
Kirjoittanut: MRi
« : 13.08.2020 kello on 10:54 »

Melkolailla sama ongelma, pihassa vain 2 autopaikkaa, käyttikselle ja peräkärrylle => pefletti talvehtii kadun varressa. Toki mieluummin olisi kärry kadulla, mutta tuohon mestaan sen kärryn pujottelee käsin huomattavasti helpommin kuin X krt painavampaa vaunua alkaa siihen yrittämään ilman moveria :-\
Tämä on yksi syy siihen että itsellä on mover vaunussa. Ja vaikka toi traileri menee näppärästi (ilman venettä) kadun viereen asfalttialueen ulkopuolelle puskaan, niin en ihmettelisi jos jossain vaiheessa joku mielensä pahoittaja, omasta tai toisen puolesta, tulisi asiasta avautumaan.ongelma on että kausi paikoissa pitää hinnoitella se muutama kuukausi niin että se kattaa koko vuoden kulut.
Siinä mielessä Martulla on avauksessa ideaa kun olisi myös käyttösäilytystä. Ja viittaamassani case Huiskulassa on säilytyksessä myös harrasteautoja, ympäri vuoden.

Btw. Onko jollain omakohtaista kokemusta noista talliosakkeista? Itse en ole löytänyt julkista hinnastoa uusista mutta yksittäisiä on ollut jo "käytettyinä" myynnissä. Noissa hintataso ollut luokkaa 45 t€ (Pirkanmaa) / 62 t€ (PKS), kokoluokka alle 30 m2, omarahoitusosuus noin puolet ja loput yhtiölainaa, hoitovastike noin 1000 €/vuosi ja tuskin sisältää sähköä ja vettä. Melko hintavaa ja pitäisi olla kyllä aktiivinen tarve muuhunkin kuin säilytykseen.   
Kirjoittanut: HiTec
« : 13.08.2020 kello on 08:49 »

Itse asun omakotitalossa missä on kolme autopaikkaa tontilla. Muuten tontti on rinnetontti eikä pihaan saa mahtumaan yhtään mitään. Loppukesän venetraileri on ollut tontin vieressä / kadunvarressa tien ulkopuolella puskassa. Talveksi vaunu menee Huiskulaan säilöön ja vene tullee kolmannelle paikalla trailerin päällä talveksi. Peräkärrylle olisi aika säännöllisesti tarvetta ja jos ei olisi säilytysongelmaa niin olisin sen jo ostanut. No tähän asti on onneksi saanut hyvin lainaan ja saahan noita lyhytaikaiseen tarpeeseen edullisesti vuokrallekin.     

Melkolailla sama ongelma, pihassa vain 2 autopaikkaa, käyttikselle ja peräkärrylle => pefletti talvehtii kadun varressa. Toki mieluummin olisi kärry kadulla, mutta tuohon mestaan sen kärryn pujottelee käsin huomattavasti helpommin kuin X krt painavampaa vaunua alkaa siihen yrittämään ilman moveria :-\
Kirjoittanut: Muumuupapa
« : 13.08.2020 kello on 07:16 »Mikä olisi minimi korkeus tilassa?
Matkailuvaunut vaikuttaisi mahtuvan matalempaan tilaan?Oviaukon mitat ratkaisee. Oman vaununi tarkka korkeus 2570 mm. Jos antennin irroittaa niin 2490 mm. Juuri mittasin. Leveys pussimarkiisin kanssa 2370 mm.
Kirjoittanut: volvo
« : 12.08.2020 kello on 23:14 »

ongelma on että kausi paikoissa pitää hinnoitella se muutama kuukausi niin että se kattaa koko vuoden kulut.
Kirjoittanut: mattikoo
« : 12.08.2020 kello on 22:47 »

Toivottavasti joku pääomasijoittaja huomaa tämän keskustelun ja lähtee tekee bisnestä lähellä Keravaa :D

En tiedä mikä on lähellä, mutta tässä yksi mahdollinen säilö Riihimäki-Hämeenlinna akselilla https://www.sisuvarastot.fi/