rekisteriseloste

Tuoreita viestejä

Sivuja: [1] 2 3 ... 10 [Seuraavalle sivulle]
1
Myydään / Vs: Primuksen osia
« Uusin viesti kirjoittanut ***** tänään kello 07:26 »
Laitoin yv.
2
Myyjäliikeet ja korjaamot / Vs: Riitatilanne,BC vs 128420
« Uusin viesti kirjoittanut ***** tänään kello 00:54 »
Alkaa epäilyttämään koko tapaus. 4 sivua tekstiä vesivuodosta. Toki muut keskustelijat ovat aktiivisia, aloittaja turhankin aktiivinen.
Monta nestesäiliötä autoihin asentaneena, yhtäkään ei saa liikakiristyksellä rikki. korkeintaan kiinnityskorvakon. Säiliöt ovat suunniteltu siten että kiinnityskorvakko on säiliössä kiinnitystä varten. Säiliön tiiveys ei ole korvakosta kiinni. Suunniteltuun alustaan kiinnitettäessä ei säiliöön itsessään tule rasitusta.
Matkailuauton valmistus on teollista toimintaa. Valmistus suunnitellaan huolellisesti. Olettaisin että valmistaja kiinnittää erityistä huomiota vesijärjestelmään kosteusvikojen välttämiseksi.

Epäillä toki saa ja kaikki mitä tuossa tarjoat on potaskaa, olen julkaissut jopa kuvan ja selostanut kuinka tässä autossa on käyttövesisäiliön jokainen kiinnityskorvakko ja jopa oikeaan sivupalkkiin säiliön kohdistava tappimainen osakin osittain ontto ja säiliövesi pääsee niihin sisälle.

Voi kuulostaa hullulta, mutta et selvästikkään tunne tätä rakennetta kun minä taas olen jo tähänkin kertaalleen vesisäiliön joutunut vaihtamaan uuteen ja paljon muutakin parsimaan tehtaan huolimatonta työnjälkeä samalla :-\

Siinähän kävi nimittäin kesäkuun alussa niin, kuten jossain viestissäni jo kerroin, että takuukorjausajat olisi menneet heinäkuun puolelle jos olisin jäänyt pyörittelemään peukaloita, niin laittoivat mulle vesisäiliön ja otin samalla tietenkin vastuun asennustyön osalta itselleni.

Se puoli tuli kuntoon, mutta tehdas oli tyrinyt monessa muussakin paikassa, puuttuu edelleenkin osa takuuseen tulevista jutuista, jotka siis tilauksessa.

Muuten, jos tympii lukea totuutta tästä tapauksesta, kuka pakottaa? Voit jättää huomiotta, ellet sitten satu olemaan kyseisen carvanliikkeen palkkalistoilla?

Läksin alunperin sivustolle sen vuoksi. että jos jollekkin muulle olisi käynyt vastaavaa. Ainakaan vielä ei kukaan ole myöntänyt, että olisi joutunut tämän, tai muunkaan caravanliikkeen asiakkaana samanlaisen kohtelun alaiseksi kun osuu saamaan valmiiksi tehtaalla pilatun auton.

Tämä on mulle neljästä caravanliikkeestä ainoa, missä kohtelu on ollut päätoimipaikan osalta todella kaikkea muuta kuin oikeudenmukaista kun ottaa huomioon laiminlyönnit joita tehtaan ja liikkeen luovutushuollon toiminnan vuoksi uudessa autossa on ollut.
3
Kori ja alusta / Vs: nokkapyörään ilmakumirengas
« Uusin viesti kirjoittanut ***** tänään kello 00:17 »
Oma valinta.    ;D
Tietoista riskin ottoa. Kerron sitten aikanaan miten kävi.
4
Myyjäliikeet ja korjaamot / Vs: Riitatilanne,BC vs 128420
« Uusin viesti kirjoittanut ***** tänään kello 00:17 »
Kai siellä peltikopin lattialla on muutakin kun 3mm muovimatto?

On n. 25 mm:n lattialevy eristeellä ja pieni väli jää sen ja Ducaton pohjapeltien väliin, pohjapellissä on jäykkyyttä ja siten kantavuutta lisääviä "pokkauksia", koteloita joissa vesi saattaisi viipyä pidempäänkin.

Pyysin paikallisesta Fiat merkkihuollosta rakennekuvatkin ja laitoin Best Caravanille huoltopuolelle kun kertoivat etteivät tunne Ducaton alustarakennetta täysin.

Siis huoltoon missä auto piti käyttää tarkastuksessa ja oli useampia takuukorjausta vaativia juttuja, mutta ei sillä reissulla pystyneet kuin paria kohtaa yrittämään, kummastakaan ei vielä näyttöä onko niiltä osin kunnossa kun autoa ei käytetä talvella kuin käyttöautona, eli ei yöpymisiä jne.5
Myyjäliikeet ja korjaamot / Vs: Riitatilanne,BC <> 128420
« Uusin viesti kirjoittanut ***** tänään kello 00:01 »
Kovin harva liike kommentoi mitään riitatapauksia netissä, vaikka mikään ei sitä estä.

Kuluttajasuojalaki on kuitenkin melkoisen selvä uudehkon tuotteen virhetapauksissa. Ellei tyydyttävää ratkaisua ongelmaan myyjän puolelta tule ( myyjä on ensisijainen vastaaja, ei maahantuoja tai tehdas ), suosittelisin yhteyden ottamista kuluttajaneuvojaan, joka voi käynnistää sovittelu- tai riitalautakuntakäsi ttelyn.

Ulkopuolisia tavarantarkastajia kannattaa välttää, veloitukset ovat helposti taivaissa ( jopa tuhansia )  ja kuvadokumentointi on nykyään todella hellpoa.

Tämä tapaus on jo aikaa sitten käynyt lenkin kuluttajaneuvonnan puolella ja se ei johtanut mihinkään, Best Caravan ei suostunut edes oikein mitään vastaamaan kuluttajaneuvonnall e.

Neuvoja kertoi mulle, että nopeammin saat asiaasi oikeutta, jos otat lakimiehen avuksi. Olen kyllä ollut jo alustavasti yhteydessä lakiasiaintoimistoo n ja pohdin jaksaisinko jatkaa?

Siksi kyselin aiemmin, että onko jollain oikeasti kokemusta miten vastaavan kaltaisissa tapauksissa on lakimiehen avustamana  käynyt? Voi olla, että harvemmalla uuden matkailuajoneuvon ostajalla ihan samanlaista tilannetta on tullut eteen.6
Alde / Vs: Lattialämmitys alde
« Uusin viesti kirjoittanut ***** eilen kello 23:36 »
Homma etenee👍😂
Nesteet jo kiertää
7
Karavaanarin olohuone / Vs: Orgin baari
« Uusin viesti kirjoittanut ***** eilen kello 23:05 »
Proost ;)


8
Primus / Vs: Primus 2490 ei sammu
« Uusin viesti kirjoittanut ***** eilen kello 22:29 »
On avattava. Joudut puhdistamaan männän sivut vesihiomapaperilla ja ehkä hieman hoonaamaan messinkiputkea. Ole varovainen kun käännät venttiilin auki, ettei messinkiputki kierry. Käytä rasvaa ennen kuin aukaiset. Laita se pää johon tulee kaasuputki pullolta ruuvipenkkiin kiinni ja sitten lenkillä avaat toisen pään.
9
Karavaanarin olohuone / Vs: Orgin baari
« Uusin viesti kirjoittanut ***** eilen kello 22:10 »
Valion tummaa ja tiukkaa Tallinkin Wiunaa, toimii Thumb
10
Karavaanarin olohuone / Vs: Missä liikkuu karavaanari viikonloppuna.
« Uusin viesti kirjoittanut ***** eilen kello 22:07 »
Gruotila ;)
Sivuja: [1] 2 3 ... 10 [Seuraavalle sivulle]