rekisteriseloste


Vastaa

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 365 päivään.
Jollet ole varma että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Liite:
(Poista liite)
(lisää liitteitä)
Sallitut tiedostomuodot: gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, pdf, png, odf, kmz, gz, ov2, bmp, zip
Rajoitukset: korkeintaan 10 liitettä, yhteiskoko korkeintaan 2000KB, yksittäisen liitteen koko korkeintaan 400KB
Huomaa, että liitetiedostot vaativat valvojan hyväksynnän.
Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Suomen pressan (Sauli) sukunimi:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Lähettämällä viestin hyväksyt kirjoitussäännöt


Yhteenveto

Kirjoittanut: mjo33400
« : 19.04.2012 kello on 23:06 »

Tässä.
Kirjoittanut: tgoman1
« : 19.04.2012 kello on 23:00 »

Terve,

Otin vielä irti tuon 4-napaisen liittimen tuosta mustasta boksista ja mittasin suoraan keltaisesta johdosta, niin siihen tulee 12V, kun kytkee tuon liittimen paikoilleen niin jännite on sitten 9.5V -10V aivan kuin tuo kuormittaisi jotenkin tuo boksi?
Olisko tuohon mitään kytkentäkaaviota mitä komponentteja tuolla on sisällä?

-Tommi
Kirjoittanut: mjo33400
« : 19.04.2012 kello on 22:49 »

Terve,

Kyllä tuo jännite on boksin inputissa 9.5V - 10V ja punainen on irrallaan niin siitä saan mittaamalla suurinpiirtein saman jännitteen, mistä noita bokseja on mahdollista saada, tai pystyykö korjailemaan?

-Tommi

Sanoit, että poksissa on 12 volttia. Jos siinä on 10 volttia niin vika on vaunun sisällä. Poksin voin korjata, ei uusia kannata ostaa. ;)
Kirjoittanut: tgoman1
« : 19.04.2012 kello on 20:56 »

Terve,

Kyllä tuo jännite on boksin inputissa 9.5V - 10V ja punainen on irrallaan niin siitä saan mittaamalla suurinpiirtein saman jännitteen, mistä noita bokseja on mahdollista saada, tai pystyykö korjailemaan?

-Tommi
Kirjoittanut: mjo33400
« : 19.04.2012 kello on 20:03 »

Terve,

Keltaiseen johtoon tulee 12V.

Punaisen johdon kun irroitti termostaatista ja mittasin, niin siinä oleva jännite on 10.5V.

-Tommi

Jos kuormittamaton jännite on vain 10,5 volttia niin poksi on viallinen. Olet saattanut tehdä oikosulun jossain työvaiheessa. Mittaa poksille tuleva jännite silloin kun punainen on irti vesitermostaatista.
Kirjoittanut: tgoman1
« : 19.04.2012 kello on 20:00 »

Terve,

Boksi oli paikoillaan ja keltaiseen johtoon tulee 12V.

Punaisen johdon kun irroitti termostaatista ja mittasin, niin siinä oleva jännite on 10.5V.

-Tommi
Kirjoittanut: mjo33400
« : 19.04.2012 kello on 19:28 »

Tervehdys

Niinhän siinä kävi, että kun aloin korjaamaan lämmitystä niin tuli isompi ongelma tilalle, eli aloin vaihtamaan tuota kiertovesipumppua, ja vielä sitä ennen lämmitys lähti päälle, mutta kun vaihdoin uuden pumpun paikoilleen, niin suoraan lyö vikavalon päälle tuonne sisällä olevaan säätöpaneeliin, eikä kuulu mistään minkäänlaista ääntä, että yrittäisi päälle. Mittasin tuon kytkentäperiaate kuvan mukaan  tuolta mustan boksin läheltä jännitteitä, niin punaisesta johdosta tulee 1.3V ulos, pystyykö tuosta päättelemään mitään, ilmeisesti tuosta pitäisi tulla 12V, sama jännite näkyy vesitermostaatin toisella puolella sinisessä johdossa? Osaako joku auttaa. Kiittäen jo etukäteen.

-Tommi

Oliko poksi irti pannun kyljestä kun vaihdoit vesipumpun. Normaalisti vesipumpun vaihto ei vaikuta mitään pannun toimintaan. Tuleeko poksin keltaiseen johtoon jännite?
Kirjoittanut: tgoman1
« : 19.04.2012 kello on 18:37 »

Tervehdys

Niinhän siinä kävi, että kun aloin korjaamaan lämmitystä niin tuli isompi ongelma tilalle, eli aloin vaihtamaan tuota kiertovesipumppua, ja vielä sitä ennen lämmitys lähti päälle, mutta kun vaihdoin uuden pumpun paikoilleen, niin suoraan lyö vikavalon päälle tuonne sisällä olevaan säätöpaneeliin, eikä kuulu mistään minkäänlaista ääntä, että yrittäisi päälle. Mittasin tuon kytkentäperiaate kuvan mukaan  tuolta mustan boksin läheltä jännitteitä, niin punaisesta johdosta tulee 1.3V ulos, pystyykö tuosta päättelemään mitään, ilmeisesti tuosta pitäisi tulla 12V, sama jännite näkyy vesitermostaatin toisella puolella sinisessä johdossa? Osaako joku auttaa. Kiittäen jo etukäteen.

-Tommi
Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux