rekisteriseloste


Vastaa

Varoitus - sillä aikaa kun luit aihetta, uusi viesti lähetettiin siihen. Haluat varmaan lukea senkin tuolta alempaa.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Liite:
(Poista liite)
(lisää liitteitä)
Sallitut tiedostomuodot: gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, pdf, png, odf, kmz, gz, ov2, bmp, zip
Rajoitukset: korkeintaan 10 liitettä, yhteiskoko korkeintaan 2000KB, yksittäisen liitteen koko korkeintaan 400KB
Huomaa, että liitetiedostot vaativat valvojan hyväksynnän.
Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Suomen pressan (Sauli) sukunimi:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Lähettämällä viestin hyväksyt kirjoitussäännöt


Yhteenveto

Kirjoittanut: Joko
« : 14.06.2018 kello on 13:46 »

kerro toki kumpaan autoon ne olisi mahtunut?  minun arvaus on sprinteri.
Jos meillä ei olisi noin isoa koiraa olisi valinta helppo =x5 tai q7. Mutta kuten joku tuolla mainitsikin niin berninpaimenkoira tarvitsee käytännössä koko sen takakontin.
Joku tuossa linkitti aihion -en kylää mielellään ottaisi manuaalivaihteista sprinteriä. Kävin sellaista koeajamassa ja ei se oikein istunut käteen.  Mut pihasta löytyy jonkinlainen "aihio" johon syöttää toimintatonnin niin pääsee taas hetken


Kirjoittanut: Joko
« : 14.06.2018 kello on 12:45 »

Kirjoittanut: pamaus
« : 14.06.2018 kello on 12:38 »
Kirjoittanut: volvo
« : 13.06.2018 kello on 21:15 »

Eikö?
Eikös lähtotilanne ollut, että pitää saada iso Audi tai Pemari?
kerro toki kumpaan autoon ne olisi mahtunut?  minun arvaus on sprinteri.
Kirjoittanut: megaman
« : 13.06.2018 kello on 20:42 »

No mitä? Siitä löytyy heti aihio... Kohtuu kilsat ja hinta ei paha.

https://www.tori.fi/vi/47751140.htm

 ;)
Kirjoittanut: tsahkali
« : 13.06.2018 kello on 20:40 »

lopputulos ei yllättänyt mitenkään ;D

Eikö?
Eikös lähtotilanne ollut, että pitää saada iso Audi tai Pemari?
Kirjoittanut: volvo
« : 13.06.2018 kello on 19:48 »

lopputulos ei yllättänyt mitenkään ;D
Kirjoittanut: Joko
« : 13.06.2018 kello on 12:31 »

9 sivua saatiin juttua ja tulin lopputulokseen mikä oli ehkä meille edullisin rahallisesti  :laugh: Eli nykyinen jatko-ohjaamolla varustettu sprinterihän se meille käytännöllisin peli on. Noita parinkympin hintaisia max 10v vanhoja kun muutamaa katsoi niin kyllä niissä ihan yhtäpaljon oli laittoa kun nykyisessäkin. Pitäisi laittaa noin isosti rahaa kiinni että tuntuvasti paremman saisi. Kävin myös veholla koeajamassa uuden Korimallitunnus pitkän ja korkean 316cdi sprinterin joka oli automaatti laatikolla. Oli kyllä todella hieno auto ajaa Thumb
Siispä asensin nykyiseen jääkaapin, tilasin 2 vuotta vanhan ääntävän  tarvike puhaltimen moottorin tilalle oem puhaltimen. Edessä laahaa vähän yksi neljästä jarrusatulan männästä joten sinne uudet satulat, levyt+palat ja liukutapit sekä jarruletkut samalla. Taakse sama homma ehkä syksyllä sielä ei vielä mitään vikaa ole mut laitetaan ennakoiden ennenkuin leviää käsiin.
Osalistaa kun vihkosta katsoo niin ei kannata laskea. Vaihtohyvitykset liikkeissä oli alle 10ke ja osa ei huolinut ollenkaan. Halvin vastaava nettiautosta 15ke ja tämä maksoi 1 1/2 vuotta sitten 17ke ja senjälkeen varovasti arvioiden on laitettu noin 5-6tonnilla ainakin osia (tuulilasi, korinfixaus, kone, laturi, suuttimet, antureita,ilmastointi huollettu jne). Sikäli keskustelu oli hyödyllinen että saattaapi olla et toi emännän kauppakassi vaihdetaan tuollaiseen otsikon mukaiseen kulkineeseen niin tarvittaessa ei ole väliä kummallako autolla sitten reissuun lähtee.
Kirjoittanut: megaman
« : 8.06.2018 kello on 09:21 »

Onhan näitä. Mersua ainakaan kannata ostaa, sillä aja kuin kuusikymppiset äijät, taksimiehet ja erääseen etniseen vähemmistöön kuuluvat.  ;D

Mersu on uusi teinivessa nro 1.  Thumb Ledipanelit keulalla.
Kirjoittanut: Joko
« : 8.06.2018 kello on 00:11 »

Muistelit etusivulla aivan oikein, minä vaihdoin E:n pois, kun en pitänyt veto-ominaisuuksista. Olen ollut erittäin tyytyväinen nykyiseen ML:än, ero veto-ominaisuuksissa on suuri. Toki Eemeli oli vajaavetoinen, mutta jos (ja sulla kun) talvella ei vaunua vedetä on sen vaikutus kuitenkin pienempi. Kuten tuli varmaan sun kanssa juteltuakin, meillä oli vuokralla viikon verran 720 Hobby, jota Eemelillä vedimme. Se oli aivan kauheeta, se yhdistelmä ei toiminut lainkaan. Nykyinen Kabe tuli E:n perässä paljon nätimmin.

Sitten tuosta Volvosta. Mä luulen, että se voi olla N:lle hieman ahdas. Vaikka teidän hurtta onkin vähän pienempi kuin meidän, niin silti en laittaisi ML:nkään konttiin Mambon lisäksi mitään muuta. Ei sulla mikään helppo rasti ole edessä, toivottavasti löydät mieleisen ja teille hyvin toimivan ratkaisun.

Näin muistelinkin  Thumb
Yhdistelmissä on aina eroja jopa pelkästään renkaista, rengaspaineista ja aisapainoista riippuen. Olen kuullut monesta paikkaa että 720 hobby on aika kamala vedettävä mutta en osaa ottaa kantaa siihen kun sprinterin perässä se tulee aika huomaamatta. Nyt kun kitkapalat ja renkaat vielävaihtoi uusiin niin ei sitä huomaa kun peileistä ja toki siitä että moottori menee äärirajoilla.
Olen hirveän epäileväinen että minkään mondeon tai vastaavan etuvetoisen kanssa huvittaisi lähteä syksyn pohjoisen reissuille ajelemaan ylläksen maisematielle.... Tai Norjaan.
Kyllähän se sprinteri jatko-ohjaamolla hyvä peli meille on mutta vähän on liikaa asuttu tallissa tuonkanssa. Olis tuossa toki kiikarissa yksi puolet vähemmän ajettu 2014 malli johon pitäisi nykyisen lisäksi laittaa noin 14ke rahaa ja silti sekin on vielä 4 koneella. 6 koneellinen 2014 (eli facelift missä 7g loota) maksaa väkisinkin sen 45-50 jatko-ohjaamolla. Minä nyt vain peilaan tuota rahasummaa siihen että 17ke on vanhasta nyt 'sovittu" kauppahinnaksi ja jos tohon laittais sen vaikka nyt 15ke lisää niin noin 32ke ois maximi budjetti... Tuohon päälle jos ajattelis että myis vaunun niin semmosta vähän reilun 50ke asuntoautoahan sillä jo sais. Tosin se 50 mikään kummoinen raha ole asuntoauto kaupoilla jos sieltä pitää löytyä 4 valmista petiä ja tilaa parille bernille ja vanhempaan kun vaunu on (2012) ei vaihdeta missään nimessä.
Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux