rekisteriseloste


Vastaa

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Liite:
(Poista liite)
(lisää liitteitä)
Sallitut tiedostomuodot: gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, pdf, png, odf, kmz, gz, ov2, bmp, ods, zip
Rajoitukset: korkeintaan 10 liitettä, yhteiskoko korkeintaan 2000KB, yksittäisen liitteen koko korkeintaan 500KB
Huomaa, että liitetiedostot vaativat valvojan hyväksynnän.
Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Saunassa käytetty vasta on toiselta nimeltään?:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Lähettämällä viestin hyväksyt kirjoitussäännöt


Yhteenveto

Kirjoittanut: Alan
« : 4.08.2023 kello on 00:30 »

No se on sitten toinen juttu. Vaan aina löytyy joku, jolla on tieto jota etsit. Aina muistan kun oltiin siirtymässä Slovakiasta Unkariin ja mietittiin mihin mennään. KEV pudotti samantien Komaromin kylpylän ja alueen, oli hyvä.  Thumb
Kirjoittanut: armas ujomieli
« : 4.08.2023 kello on 00:08 »

Kiitos Thumb Juuri kävin Latvian SuperAlkon sivuilla ;D Tämä taitaa olla 10. Euroopan reissu🤔 Kroatia jätetään suosiolla ensi vuoteen, silloin lomat syyskuussa.
Kirjoittanut: Alan
« : 3.08.2023 kello on 23:47 »

Vaikket tee suunnitelmaa niin kattele vähän, mitä haluat nähdä. Ja kysy. Tosi mielellään kerrotaan jos osataan. 👍

Mukavaa reissua. PS Saksassa ei pysty juomaan kneipea tyhjäksi, joskus on yritetty. 😄
Kirjoittanut: armas ujomieli
« : 2.08.2023 kello on 19:02 »

Euroopan matka noinniinkuin Suomen kielellä :D Mulla ei ole mitään suunnitelmaa mutta etiäpäin ja puskissa enimmäkseen. Lautta nyt sit ainakin tilattu et siitähän se lähtee päivä kerrallaan..
Kirjoittanut: MRi
« : 1.08.2023 kello on 20:00 »

Näköjään viime vuoden marraskuussa on tullut aloitettua tämän kesän nyt jo tehdyn reissun suunnittelu. Must-kohteet toteutuivat. Erittäin vahvoilla olleista toteutui Strasbourg mutta dyynit ja Bordeaux ei.

Alustavassa suunnitelmassa näkyi näkemisen ahneus. Joka kerta sortuu samaan perisyntiin, vaikka reissu oli vaunun kanssa jo seitsemäs. Andorra ja Espanja jäivät suosiolla pois. Muutoin reitti meni yllättävänkin pitkälti plänin mukaan. No Finnlinesin menomatkan peruutus toi 1200 km lisälenkin ja Ruotsin läpiajon.

Hyviä ja toteutukseen menneitä vinkkejä tuli tämänkin ketjun kommenttien kautta. Kiitokset niistä.

Leirintäalueista ja muutamasta päärastista tuli laitettu jo kommentit Maainfoa ja leiriytymistietoa osioon.

Kuvapainotteinen reissukertomus on runtattu perinteisesti omalle saitille ja löytyy alla oleva linkin takaa.

https://circleset.net/eurotour-2023/

Avasin Matkakertomukset ja blogit osioon oman aiheen missä tiivistettynä reissusta. Mutta myös pohdintaa jatkuuko matkailuharrastus vaunun kanssa ja jos, niin millä konseptimuutoksella . Vai oliko tämä toistaiseksi tässä.

https://karavaanari.org/index.php/topic,28687.0.html

Kirjoittanut: MRi
« : 15.07.2023 kello on 19:07 »

Saint Emilion on jäänyt hyvin positiivisena mieleen, vuosi oli 2011 ja viimeinen matkailuvaunureissu . Punaviini on minun mielestä Ranskan parasta, muttei halpaa. Jos jatkatte matkaa etelään, niin Pyreneiden juurelta, keskiaikaisten kataarien mailta, löytyy kanssa aivan mainiota.

Collioure Välimeren rannalla, lähellä Espanjan rajaa on sitten luku sinänsä. Siellä rypäleet on poimittava käsin, koneilla ei ole niille rinteille asiaa.
Maanantaina matka jatkuu täältä Saint Emilionista Välimeren rannalle mihin on jo kotimaasta tehty varaus. Toulouse jää välistä tulevaisuuteen.

Huomenna ehkä täydennetään viinivarastoa kylän tarjonnasta. Tämän päiväinen tila oli hyvä ja kierros privana kun muita ei ollut. Picnic pidettiin sisällä kun satoi. Käsin nuo keräävät rypäleet sekä ekalla että tällä toisella tilalla. Hehtaareja ekassa oli 7ha ja tässä jälkimmäisessä 17ha. Vuosituotannot luokkaa 30-40 tuhatta pulloa keskimääräisenä vuotena. Eka tila oll toiseksi parhaassa luokituksessa joita n. 70 kpl kaikista alueen n. 900 tilasta. Jälkimmäinen oli kolmannessa luokassa mutta viinit oli kyllä hyviä.

Tänään tuli yksin käytyä kylällä ja katakombi kierroksella. Josko illalla kävellen katsomaan miltä iltavalaistuksessa näyttää. Alueelta noin puolen tunnin patikointi. Autolla ei viitsi lähteä jotta voi ottaa jonkun lasillisen.
Kirjoittanut: Alan
« : 14.07.2023 kello on 16:14 »

Saint Emilion on jäänyt hyvin positiivisena mieleen, vuosi oli 2011 ja viimeinen matkailuvaunureissu . Punaviini on minun mielestä Ranskan parasta, muttei halpaa. Jos jatkatte matkaa etelään, niin Pyreneiden juurelta, keskiaikaisten kataarien mailta, löytyy kanssa aivan mainiota.

Collioure Välimeren rannalla, lähellä Espanjan rajaa on sitten luku sinänsä. Siellä rypäleet on poimittava käsin, koneilla ei ole niille rinteille asiaa.
Kirjoittanut: MRi
« : 14.07.2023 kello on 15:49 »

Reissu puolivälissä. Tänään otettiin vielä yksi lisäyö nykyisessä paikassa eli Yelloh Village Saint-Emilionissa. Alue on hyvä, keli erinomainen ja kylä loistava!

Eilen erittäin onnistunut viinitilavierailu Chateau Franc Maynessa. Tänään alueella maistattajaiset mihin ilmoittauduttiin. Huomiselle tehtiin vierailuvaraus Chateau Mauviononiin.

Päiväohjelmana allasta ja auringonottoa  8)

Maisemat on upeat ja asiat kaikinpuolin kohdallaan. Saattoi löytyä se reissun paras kylä ja kohde.

Niin ja tänäänhän on Ranskan kansallispäivä ja meidän juniorin synttärit. Nyt sekin on virallisesti teini  ???
Kirjoittanut: Tarvasjoki
« : 9.07.2023 kello on 11:31 »

On tullut ajeltua non 5-6 vuotta sitten ensin kolmoderi eläin puisto, ullaredin kyläkauppa on oli suurempi kuin tuuri ,Smögen kalastaja kylä on hieno paikka noin 60km ennen norjan rajaa, Drammenin kaupunki jossa kaansallis puisto johon ajetaan vuorensisällä spiraalia ylös jossa myös yövyimme,sitten Oslo,Geiranger, ja sitten kohti pohjoista, hammervestiin josta kohti kotia.oli kannattava matka nähtävyyksien kannalta. Thumb
Kirjoittanut: K.E.V
« : 9.07.2023 kello on 11:26 »

Just tuolle välille olen nyt menossa. Maisemat kiinnostaa.
Olen ollut eri puolilla norjaa vaunun ja a-auton kanssa. Pykeija, Lofootit, Senja, Trollstigen, Oslo jne. Ensikuussa taas tuolle välille.