rekisteriseloste


Vastaa

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 365 päivään.
Jollet ole varma että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Liite:
(Poista liite)
(lisää liitteitä)
Sallitut tiedostomuodot: gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, pdf, png, odf, kmz, gz, ov2, bmp, zip
Rajoitukset: korkeintaan 10 liitettä, yhteiskoko korkeintaan 2000KB, yksittäisen liitteen koko korkeintaan 400KB
Huomaa, että liitetiedostot vaativat valvojan hyväksynnän.
Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Suomen pressan (Sauli) sukunimi:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Lähettämällä viestin hyväksyt kirjoitussäännöt


Yhteenveto

Kirjoittanut: tsahkali
« : 2.03.2018 kello on 15:37 »

Keittiön työtaso ja ruokapöytä ovat ilm. melamiinipintaista lastulevyä tms. joten vettä ei kannata pidempään noilla pinnoilla seisotella esim. märän kattilan pohjan muodossa jotta se ei imeytyisi lastulevyyn ja turvottaisi sitä :-\

Ei vesi kyllä melamiinin läpi mene....
Kirjoittanut: HiTec
« : 2.03.2018 kello on 15:22 »

Kun tästä C'Go:sta nyt on puhetta ollut ja aika hyvin sitä esitelty, niin voisikohan HiTec kertoa niistä parannustoiveista? Mikä ei omaan käyttöön ole ollut ihan optimaalista? Onko kaikki toiminut kuten pitääkin? Onko alkaneet 'nurkat repsottaa'? Miten mahtuu nuo valtavat teltta- ja katosviritelmät vaunuun jne.?

No 12V akku (Autark) voisi olla ihan näppärä, sillä jääkaappi ei toimi lainkaan jos sen piirikortti ei saa sähköä. Käytännössä siis esim. 7-nap auton kytkennällä ei toiveitakaan että jääkaappi toimisi ajossa ja 13-nap:kin pitää myös ne erilliset jännitesyötöt olla kytkettyinä, eivät välttämättä vakiona meinaan ole. Ihan kuin hämäykseksi tuossa jääkaapissa on kyllä paikka läjälle sormiparistojakin, joilla sen pitäisi pysyä itsekseen hengissä about viikon päivät, mutta itselläni nuo paristot eivät ainakaan aikaansaa mitään henkeä kaappiin tai sitten en vaan osaa :-\

Samaten tuosta TV:n sijoittamisesta ja sen katselusta noin käytännössä tuli tuossa aikaisemmin jo avauduttuakin :-\

Lämmintä vettä emme ole tarvinneet vielä lainkaan, kesälämmin käyttövesi riittää hyvin esim. käsien pesuun, mutta voi hyvin kuvitella miten tuo parin litran "varaaja" varustettuna 12V matalapainepumpulla riittäisi esim. suihkuun, joka sellainenkin onneton vaunusta siis löytyy. WC:n katossa on renkaan muotoinen kisko, johon suihkuverho pujotetaan ja näin verho ympäröi suihkuttelijan joka puolelta. Ei, ei ole ikinä tullut edes mieleen kokeilla tuota "suihkua" oikeasti ::)

Kerrossängyn yläpedillä oli yllättäen 80kg painoraja, joten esim. allekirjoittaneelta se on täten kielletty :P

Keittiön työtaso ja ruokapöytä ovat ilm. melamiinipintaista lastulevyä tms. joten vettä ei kannata pidempään noilla pinnoilla seisotella esim. märän kattilan pohjan muodossa jotta se ei imeytyisi lastulevyyn ja turvottaisi sitä :-\

Ja ns. "käytön jälkiä" meillä on tullut lähinnä noista koirista, jotka pääsivät viime kesänä sutimaan ikkunoiden sisäpinnat kynsillään naarmuille. Sellaista pintaraamua vain onneksi, joka lähtenee pienellä käsittelyllä poiskin, mutta noin muuten eipä tuossa juuri muuta olekaan. Ei listat naureskele, ei ole pinnat kolhuissa, saranat ja lukot toimii... Tosin eihän tuolla vasta ole kuin 2 kautta takanakaan 8)

Telttaviritelmien yms. suhteen parivuoteen alle menee teltan teräsputket, retkipöytä, koirien verkkoaidat... ja takatalliin puolestaan katoksen putket, sekä molempien telttojen rätit, retkituolit, kastelukannut, juomavesitonkka... Sisäpuolella taasen mikro, sähkögrilli, yms. menee dineten istuimen alle ja keulan kaasukoteloon kaikki likaisempi, kaasugrilli, rengaskiilat, sähkökaapelit... Eli käyttökelpoista säilytystilaa vaunussa on "riittävästi" ainakin ex. as.autoomme vrt. Ja vaikka asuintila onkin mitoiltaan about saman kokoinen kuin tuo as.automme, niin ohjaamon puuttuessa myös sitä avaruuden tuntua on sisällä ihan toiseen malliin Thumb
Kirjoittanut: Yojimbo
« : 2.03.2018 kello on 15:08 »

Bürstnereistä kommentteja?
https://www.nettikaravaani.com/burstner/flipper/1491758

Tuohon maassa olevaan Detsku 495QSK:hon sen verran, että siinä ei ole korotettua kokonaismassaa. Kantavuus siis vain 170kg, mikä ei kovin pitkälle riitä kun pitäisi neljän ihmisen ja koiran kamppeet kuskata mukana.
Kirjoittanut: Yojimbo
« : 2.03.2018 kello on 11:14 »

Kun tästä C'Go:sta nyt on puhetta ollut ja aika hyvin sitä esitelty, niin voisikohan HiTec kertoa niistä parannustoiveista? Mikä ei omaan käyttöön ole ollut ihan optimaalista? Onko kaikki toiminut kuten pitääkin? Onko alkaneet 'nurkat repsottaa'? Miten mahtuu nuo valtavat teltta- ja katosviritelmät vaunuun jne.? Kyllähän tuo kyseinen vaunu on pohjaratkaisultaan aika toimivan oloinen meidän käyttöön, samoin isosta jääkaapista plussaa. Se mikä ei hienoista kuvista välity on vaunun laatu ja laitteiden toimivuus. Jos en ole ihan väärin ymmärtänyt, niin tämä C'Go on kuitenkin sitä halvempaa mallistoa vrt. Camper ja Nomad.
Kirjoittanut: T-Cat
« : 2.03.2018 kello on 10:21 »

Hyvin on markkinoitu ja jatkuu, markkinointipäällikön paikkaan haku Bestikselle.
Kirjoittanut: HiTec
« : 2.03.2018 kello on 09:46 »

BestCaravan on huomannut markkinointitutkimuksessa Dethleffs C'go 495 QSK -mallin olevan netissä suomen kolmanneksi puhutuin vaunumalli ja ottanut siksi yhden kokeeksi myyntiin  ;D
No aika hyvin olen "mainostanut" jos asia noihin tehokkaasti tältä forumilta bongataan. Pitäsköhän ruveta kyselemään omien provikoideni perään moisesta "myyntityöstä" ;D

Mutta siis missään mielessä tuotakaan vaunua ei voi sanoa aina ja kaikille parhaaksi vaihtoehdoksi, ihan kuten ei mitään muutakaan. Jokainen malli on oma yksilönsä ja jokainen vaanari tekee ne omat valintansa omien kokemustensa, resurssiensa ja odotustensa puitteissa. Ikinä ei kannata lentää laput silmillä minkään nettikirjoittelun tai edes parhaan kaverinkaan mielipiteiden mukana, sillä ehkä se kehuttu voi olla juuri kyseiselle kehujalle nappivalinta, mutta se ei todellakaan takaa sitä että se olisi myös kysyjälle sellainen. Ja toki myös toisinkin päin, se toisten rajusti moittima voikin olla itselle just se paras vaihtoehto 8)

Mitä tulee tähän nimenomaiseen Detskun malliin, niin erittäin hyvä että edes joku liike on sellaisen maahan tuonut ja näin vaunuun päääsee tutustumaan ihan livenäkin jos sattuu olemaan maisemissa. Itse jouduttiin lentämään ihan sokkona ja ekan kerran koko vaunua ikinä nähtiin livenä vasta kun kävin sen Vuosaaresta hakemassa. No tuo "riski" tällä kertaa kannatti, mutta toisaalta myöskin vaatimustasomme vaunulle on aika matalalla, emme arvioi kriittisesti onko siellä seinässä foam vai styrox, onko yläkaapissa lista sen vaiko tämän näköinen jne. Ihan pelkkien esitteen kuvien perusteella päätimme että se on tuo ja väriksi valitsimme pirtsakan oranssin, emmekä ole tätä valintaamme vielä kahden kauden jälkeen katuneetkaan. Tosin nyt 2018 mallissa ovat näköjään verhot korvanneet jollain ihmeen pitsisysteemillä, aikaisemmassa kun tuo valittu värimaailma näkyi myös niissä. Oheinen kuva omasta, ensi kertaa kotona kun jo kotimatkalla käytiin ensin vaunu kilvittämässä ja siksi "katsastusvarusteetkin" (sammutin ja var.kolmio) ovat vielä askelman sisällä, pedin päällä 8)
Kirjoittanut: K.E.V
« : 2.03.2018 kello on 08:45 »

Off-Topic:
Eiku se olis jo kolmas.   ;D
BestCaravan on huomannut markkinointitutkimuksessa Dethleffs C'go 495 QSK -mallin olevan netissä suomen kolmanneksi puhutuin vaunumalli ja ottanut siksi yhden kokeeksi myyntiin  ;D  (ja kaikki tietää, eräs Pålar on se puhutuin ja yksi Kaabe tulee kakkosena perässä  ;D )

Off-Topic:
Sehän on vain Bestiksellä myynnissä, ei käyttäjällä. Tuon mahtilobbauksen haju leijuu jo saksassa tehtaalla, tiplomi tulossa.
Eli jo toinen tiplomaatti .orgissa 
Kirjoittanut: Ossi66
« : 2.03.2018 kello on 08:07 »

Sitä sanotaan myös lobbaamiseksi. Miten saataisiin suomeen jo toinen samanlainen  :P

Off-Topic:
Eiku se olis jo kolmas.   ;D
BestCaravan on huomannut markkinointitutkimuksessa Dethleffs C'go 495 QSK -mallin olevan netissä suomen kolmanneksi puhutuin vaunumalli ja ottanut siksi yhden kokeeksi myyntiin  ;D  (ja kaikki tietää, eräs Pålar on se puhutuin ja yksi Kaabe tulee kakkosena perässä  ;D )
Kirjoittanut: K.E.V
« : 2.03.2018 kello on 07:59 »

Ai tämä olikin esittele vaunusi ja varusteesi kokonaisuudessaan topic? Hyvähän se on että kysyjälle annetaan esimerkkejä sopivasta kalustosta.
Sitä sanotaan myös lobbaamiseksi. Miten saataisiin suomeen jo toinen samanlainen  :P


Eiköhän se itse tärkein asia ole jo hoidossa kun ketjun aloittaja sai vaunuhankinnan jo tehtyä.
Niin se eka, nyt lobataan seuraavaa kysyjää.
Kirjoittanut: T-Cat
« : 1.03.2018 kello on 22:58 »

Eiköhän se itse tärkein asia ole jo hoidossa kun ketjun aloittaja sai vaunuhankinnan jo tehtyä.

Yojimbo lainasi aloittajan ketjua, siihen viittasin.
Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux