rekisteriseloste

Tiedote rekisteröitymisestä

Jos et ole saanut vahvistusviestiä rekisteröitymisestä si, tarkista roskapostikansiosi. Tämä erityisesti hotmail ja gmail sähköpostin käyttäjille.

Tuoreita viestejä

Sivuja: [1] 2 3 ... 10 [Seuraavalle sivulle]
1
Projektit / Vs: LMC Luxus 590 vetokuntoon saattaminen
« Uusin viesti kirjoittanut ***** tänään kello 01:10 »
Vessaki meni paikalleen, samoin keittiötä kasailin. Vielä paljon maalattavaa ja vesisäiliön puhdistus. Takasänkyjä seuraavaksi ajattelin kasailla.
2
Matkailu kotimaassa / Mistä vettä reissussa?
« Uusin viesti kirjoittanut ***** eilen kello 23:47 »
Sori jos on UKK mutta haulla en löytänyt aiheeseen liittyvää. Saako Suomessa tien päällä täytettyä vesisäiliöt miten helposti jos ei tykkää harrastaa leirintäalueita? Eli löytyykö vesihanoja huoltoasemilta, ostoskeskuksista tms? Yksi tapa on tietty kulkea kanisterin kanssa yleisissä vessoissa mutta vähän helpompaa saisi olla.
3
Maainfoa ja leiriytymistietoa / Vs: RANSKA
« Uusin viesti kirjoittanut ***** eilen kello 23:26 »
Hieman epämääräinen tieto, mutta Nizzan ja Cannesin väliä tuli mentyä junalla ja matkalla näkyi aivan meren äärellä iso hiekkakenttä jossa matkailuautoja parkissa. Eli jos ei kaipaa palveluita niin maisemat olivat ainakin hienot.
4
Retkeilyautot / Mistä kaksoislasi-ikkunoita
« Uusin viesti kirjoittanut ***** eilen kello 23:19 »
Tarkoitus olisi hommata tavallinen uudehko Ducato paku jossa ei vakiona ole ikkunoita tavaratilassa. Tästä sitten muokata asuntoauto. Olisiko kellään tietoa tai kokemusta mistä saisi matkailuautokäyttöö n sopivia kaksoislasi-ikkunoita joko Ducatolle tai yleisesti pakuihin? Ikkunoiden asentaja löytyy jo. Eli siis ikkunat joissa kaksi lasia (ei mielellään muovia) ja eristekaasu välissä.
5
Matkailu kotimaassa / Vs: Lappiin matkalla.
« Uusin viesti kirjoittanut ***** eilen kello 22:53 »
6
Matkailu kotimaassa / Vs: Lappiin matkalla.
« Uusin viesti kirjoittanut ***** eilen kello 22:49 »
Se on yleensä aina huonossa kunnossa.
7
Karavaanarin olohuone / Vs: Orgin baari
« Uusin viesti kirjoittanut ***** eilen kello 22:46 »
Toi ouzo on todella petollinen juoma helteellä!
8
Karavaanarin olohuone / Vs: Orgin baari
« Uusin viesti kirjoittanut ***** eilen kello 22:26 »
Ja ruuan päälle Jacop's Creek, chardonay maustettuna kesän maulla. Nautitaan silleen
pikkurilli ( pink ) sieväsi kippurassa😉


9
Matkailu ulkomailla / Vs: Reissusuunnitelmia kesälle 2022...?
« Uusin viesti kirjoittanut ***** eilen kello 19:45 »
Muutama postaus tuli tehtyä reissun päältä. Koko reissu löytyy tarinoineen ja kuvineen sivuilta.

https://circleset.net/eurotour-2022/

Koronarajoitteet aiheutti parin vuoden tauon, joten oli tätä reissua odotettu. Meinasi mennä ehkä jopa vähän ylilatauksen puolelle...

Reissussa oltiin tehokkaasti koko loma eli pe 1.7.2022 – su 31.7.2022. Meno-paluu tapahtui Finnlinesilla Vuosaaresta Travemündeen ja takaisin. Kilsoja veturiin tuli yhteensä 5300km mistä vaunu perässä 3100km.

Yhteensä 6 maata. Saksassa 10 yötä, Italiassa 7, Ranskassa 4, Sveitsissä 3, Itävallassa 2 ja Luxemburgissa 1 sekä laivalla pakolliset 3 yötä.

Reitti yöpymiskohteittain Travemünde (D), Goslar (D), Würzburg (D), Augsburg (D), Ehrwald (A), Lazise (I), Lauterbrunnen (CH), Cernay (F), Obernai (F), Luxemburg (L), Ediger-Eller (D), Travemünde (D).

Nähtävyyksiä olivat mm. Goslar ja Rammelsbergin kaivosmuseo, Würzburgin linna puutarhoineen ja Festung Marienberg, Dachaun keskitysleiri, Augsburgissa Fuggerei ja Botanical Garden, Zugspitze huiputettiin ja Partnachin rotkolla käytiin, Gardalla mm.  Santuario Madonna della Corona, Castle of Malcesine ja Peschiera del Garda, shoppailtiin Franciacorta Villagessa, käytiin Modenan Ferrari museossa ja koeajettiin McLaren 720 Maranellossa,  Sveitsiin ajettiin Sustenpassin kautta ja siellä käytiin Lauterbrunnenista käsin putouksilla (Staubbachfall & Trümmelbachfall), Grindewaldissa, Wengenissä ja Harder Kulmissa, Ranskassa Alsacen alueella kylissä ja huikeissa museoissa Cite du Train ja Le Musee National de l’Automobile, huvipuistoissa Gardalla Movielandissa ja Saksassa Europa-Parkissa, Moselin jokilaaksossa linnoilla Burg Eltz ja Cochem sekä useammassa kylässä kuten Bernkastel-Kuezissa.

Yhteensä kävimme kahdeksalla eri viinitilalla. Saksassa kahdella, Ranskassa kahdella ja Italiassa neljällä tilalla. Tuliaisina tuli yhteensä 55 pulloa tastingissa hyväksi havaittua. Onneksi Fendtissä on hyvä kantavuus  ;D

Hieno reissu pitkästä aikaa! Ensimmäisen kerran oli mukana koiramme Ronja, jonka kanssa reissu meni myös loistavasti  :)

Kiitokset kaikille vinkkejä antaneille  Thumb

Jos luoja suo ja maailman tilanne mahdollistaa, niin ensi kesänä taas  Thumb

Maailma on nykyään vaan niin hullu, että varmaksi ei voi luvata. Onko koronan seuraava vouhotusaalto menossa, apinarokko valloillaan, WWIII alkanut tai polttoainetta metsästetään Madmax-tyyliin...

Ensi kesänä ei vielä ole meidän perheessä ripareita ja tuskin kesätöitäkään junioreilla, joten sen puolesta vielä selkeää. Pääkohdemaa voisi olla Ranska. Täytyy kaivaa täältä wanha ketju kesän 2020 reissusuunnitelmist a ja päivittää sitä  ;D
10
Karavaanarin olohuone / Vs: Orgin baari
« Uusin viesti kirjoittanut ***** eilen kello 19:28 »
Aperatiiviksi ginitonic ;)


Sivuja: [1] 2 3 ... 10 [Seuraavalle sivulle]
Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux