rekisteriseloste

Tuoreita viestejä

Sivuja: [1] 2 3 ... 10 [Seuraavalle sivulle]
1
Karavaanarin olohuone / Vs: Biojätteen keräys
« Uusin viesti kirjoittanut ***** tänään kello 16:12 »
Suurin jäteongelma muodostuu pakkausjätteistä.  Niissä styrox ongelmallinen.  Esim. meillä Vantaan pohjoispuolinen jätekollegia ei osaa kertoa netti-infossaan kuinka styrox hävitetään.

Ollaanko sitten etelämpänä hiukan viisaampia, näin kertoo HSY Sortti-asemien hinnastossaan :)

https://julkaisu.hsy.fi/jatehuollon-hinnasto-2022-1.html#c8Yhnphvj2
Lainaus
Styroksi tai PVC eivät käy muovinkeräykseen, vaan ne lajitellaan sekajätteeseen
2
Karavaanarin olohuone / Vs: Biojätteen keräys
« Uusin viesti kirjoittanut ***** tänään kello 16:05 »
Suurin jäteongelma muodostuu pakkausjätteistä.  Niissä styrox ongelmallinen.  Esim. meillä Vantaan pohjoispuolinen jätekollegia ei osaa kertoa netti-infossaan kuinka styrox hävitetään.
3
Karavaanarin olohuone / Vs: Biojätteen keräys
« Uusin viesti kirjoittanut ***** tänään kello 16:01 »
 ^-^Todellakaan ei ole loppuu ajateltu , kannatettava ajatus ?Toimii vain isoissa keskuksessa.  Meiltä tulee kompostoitavaa talousjätettä vain litroja viikossa.  Nykyään sekin hyödynnetään sähkön- ja kaukolämmön tekoon sekajätteen mukana..
Kesäaikaan vilkkaana ruohonkasvuaikana kertaleikkuulla lämpökompostoriin ei mahdu yhden kerran leikkuujätteet kun leikkuupintaa on vain 1500 neliötä.  Ei ehdi parissa viikossakaan kompostoitua.   Pakko kai alkaa ruohonpurijaksi.  Tarttuukohan siitä muut sairaat viherajatukset?
4
Myydään / Vs: Primus hehkutulppa uusi
« Uusin viesti kirjoittanut ***** tänään kello 15:52 »
Eikä taida olla paikkaa mihin sopisi? Joppaamalla siitä sais muutaman kympin.
5
Karavaanarin olohuone / Vs: Sähkösaha
« Uusin viesti kirjoittanut ***** tänään kello 15:32 »
Kesällä hankin Ryobin. Syy Ryobi merkkiseen oli, koska akkuja ennestään kotona 2kpl. Niin ja tähän saa varaketjun ostettua erikseen. Hyvin on toiminut huonokuntoisia kuormalavoja sahatessa takkapuiksi.
6
Karavaanarin olohuone / Vs: Viimeisin hankinta
« Uusin viesti kirjoittanut ***** tänään kello 15:15 »
U-Boat Classico U-47 47mm AS1 8105 lähti tänään tilaukseen Kulta-Centeristä. Ovh 1850€ ja puhelinkeskustelull a myyntihinta minulle 1450€.Ominaisuudet:

Tuotenumero   8105
Brändi   U-BOAT
Takuu   24kk
Kenelle   Miehille
Tuoteryhmä   Rannekello
Materiaali   Ruostumaton teräs
Koneisto   Automaatti
Rannekkeen materiaali   Nahka
Rannekkeen väri   Ruskea
Kellotaulun väri   Musta
Kuoren halkaisija   47mm
Kuoren muoto   Pyöreä
Kuoren väri   Harmaa
Lasi   Safiirilasi
Vesitiiviys   100M
7
Karavaanarin olohuone / Vs: Biojätteen keräys
« Uusin viesti kirjoittanut ***** tänään kello 14:57 »
Meillekin Hki:ssä tuo bio-pakko tuli ja kompostoriksi ei enää riittänytkään tavallinen, kunhan oli ns. suljettu ja siten elintarvikekelpoine n pitäen tuholaiset loitolla. Ei kun nyt pitää olla ympärivuotinen lämpökompostori, joten sellainen piti sitten hommata kun ei sen uuden biojäteastiankaan tilaaminen juuri houkutellut. No nyt on sitten 3x kompostorit tuolla pihalla, yksi avomallinen perinteikäs lehtikompostori, toinen (ex. elintarvikekomposto ri) kasvijätteille mitä tuosta puutarhasta nyt tulee (leikattu nurmikko meillä möyhennetään silpuksi kasvavan nurmikon sekaan) ja nyt sitten tämä uusi lämpökompostori tuolle keittiöstä tulevalle tavaralle. Tosin protskut on silti tarkoitus pitää tuosta uudestakin poissa, tuollainen rotan pe...le kun kaivaa sen reiän kompostoriin varsin hätäseen jos sieltä jonkun piffinkin jäännökset haistaa :-\

Sekajätepönttö meillä tyhejnnetään joka 2. vko ja tod.näk. pidetään väli yhä samana, ellei nyt talveksi jälleen puoliteta. Olisihan sekin rikkana rokassa säästöä jolla maksella esim. kohonneita sähkölaskuja :-\
8
Myydään / Vs: Primus hehkutulppa uusi
« Uusin viesti kirjoittanut ***** tänään kello 14:52 »
Ei ole asiallinen tarjous, vastaan asiallisesti että alueesi sosiaalihuolto voi auttaa sinua kun olet noin vähissä.
9
Karavaanarin tietotekniikka / Vs: Nettinopeus
« Uusin viesti kirjoittanut ***** tänään kello 14:47 »
Voi kun silloin aikanaan kun lapset oli nuoria ja tuli ladattua kaiken moista mm.Pirate Bay, ym. olisi ollut tuollaiset nopeudet käytössä. Silloin kun illalla laitto pelin lataukseen niin saattoi olla aamulla ladattu.

Saati miten se bitti viuhtoikaan muinoiseen BBS-aikaan. Itsekin kun kyllästyin roikkumaan puh.linjoilla lataamassa noita pelejä yms. niin laitoin oman BBS:n pystyyn, jonka jälkeen porukka tunki niitä mun koneelle, ite tarttenut enää alkaa etsimään mistään. Sen kuin poimi vain ne parhaat helmet joukosta ;D
10
Karavaanarin olohuone / Vs: Biojätteen keräys
« Uusin viesti kirjoittanut ***** tänään kello 14:44 »
Thumbd6On toki niitäkin täällä, tosin toimittavat jäteasemalle muovisäkissä. Tuo jäteastia tyhjennyksen harventaminenhan on pelkkää säästöä jota ei ole mahdollista saada jos ei ole kompostoria.

Äiteellä on ollut jo hyvän aikaa tuo systeemi, maksut yli puolittuivat sekajätteen tyhjennyksen kertojen harventumisen ansiosta.

Ja täällä on kotoa haettavia jo seka-, komposti-, paperi/pahvi- ja pakkausjäte ( kaikki muovit, maito- ja mehupurkit sekä peltipakkaukset.).
Ainoa joka pitää itse viedä pois on lasi ja sekin keräysastia on tuossa 200m päässä.

Puutarhajätettä saa viedä kunnan keräyspisteeseen ilmaiseksi 500 kg vuodessa, samoin kaikki vaaralliset aineet, maalipurkit, akut, sähkölaitteet sun muut semmoiset.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10 [Seuraavalle sivulle]