rekisteriseloste


Vastaa

Varoitus - sillä aikaa kun luit aihetta, 6 uutta viestiä lähetettiin siihen. Haluat varmaan lukea nekin tuolta alempaa.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Liite:
(Poista liite)
(lisää liitteitä)
Sallitut tiedostomuodot: gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, pdf, png, odf, kmz, gz, ov2, bmp, ods, zip
Rajoitukset: korkeintaan 10 liitettä, yhteiskoko korkeintaan 2000KB, yksittäisen liitteen koko korkeintaan 500KB
Huomaa, että liitetiedostot vaativat valvojan hyväksynnän.
Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Saunassa käytetty vasta on toiselta nimeltään?:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Lähettämällä viestin hyväksyt kirjoitussäännöt


Yhteenveto

Kirjoittanut: palokurki
« : 26.12.2023 kello on 19:00 »

Täällä Kuopion suunnalla jos hyllystä haluaa jotain tarviketta, niin taitaa paikka olla oikeastaan ainoa nykyään olipa palvelu sitten millaista tahansa.

Mikä lie sille Best Caravanille tullut, kun nykyinen paikka ei tarjoa enää oikein mitään? Valittivat ABC:n vieressä olevan niin kova vuokra, ettei siinä kannata olla. Savolaiseen ajattelutapaan kuuluu, että kiinteistö on ollut tyhjillään pari vuotta. Sehän se vasta kannattaakin...
Kirjoittanut: 0yxxy0
« : 22.12.2023 kello on 13:34 »

Minulla kans yksi kokemus. Odottelen viellä gramer:ista reklamaation palautetta. Kolme sähköpostia lähettänyt n puolenvuoden sisään mitään ei ole kuulunut takaisin. Oisko pitkät vastausajat vai ruuhkaa käsittelyssä, tiiä häntä.
Kirjoittanut: hemppat
« : 22.12.2023 kello on 09:17 »

Yksi kokemus, tosin vuosien takaa. Lieden lasi rähähti tiedustelut osoittivat Siilin karavaaniin. Sieltä löytyi hyä.llys8tä muita edullisemmin ja kun olimme lähellä haimme sen. Vanha puhelias mies ja kaupankäynti sujui mukavasti.
Kirjoittanut: palokurki
« : 22.04.2023 kello on 10:38 »

Mies on asiallinen, mutta kuitenkin sen oloinen, että enpä haluaisi lähteä reklamoimaan mistään sen kanssa. Kerran myymälässä ollessani kuulin, kun se hoiti asioita Matkahuollon kanssa ja sai virkailija runtua ihan huolella.  :laugh:
Kirjoittanut: Turhan Höpöttäjä
« : 21.04.2023 kello on 13:52 »

Hyvän, hieman erilaisen palvelun olen saanut.  Thumb
Kirjoittanut: elwari
« : 20.04.2023 kello on 06:05 »

Ihan mukava vanhempi herra, avasi liikkeen ja kaivoi mulle jääkaapin varaosat vielä vartin sulkemisajan jälkeen.
Kirjoittanut: arska100
« : 18.07.2020 kello on 09:24 »

Itse siellä paljonkin asioineena niin olen saannut aina palvelu, joko vähän myrtsisti tai hyvin. Aina kuitenkin olen palvelua saannut.
Kirjoittanut: Pohjanperän pappa
« : 18.07.2020 kello on 06:48 »

Olen ainakin kolme kertaa käynyt siellä ja hyvin on homma pelannut. Sieltä löytyy yleensä osat mitä ei muualta löydy tai homma saadaan siellä kuntoon.Kerran minulta reissussa lähti kattoluukku lentoon ja sieltä löytyi vanhaan vehkeeseen suoraan varastosta uusi.  Vuosi pari sitten heitti truma 6000 toimimasta ja kyselin siihen osia ja vaikka tai uutta vastaavaa muualta, no eihän sitä löytynyt, kun valmistus lopetettu.  Mutta Siilin caravaanistapa löytyi uusi kokonainen suoraan varastosta ja omistajan poika näppäsi sen paikoilleen reilussa tunnissa, kun olin entisen pääosin irroitellut.  Itse kauppias porisi kovasti ja muisteli menneitten aikojen caravankauppoja. Tarjosia kahvitkin.  Oma ehtoisesti pudottu sovittua asennushintaa, kun meni noin vähän aikaa.  Kauppias vanhan kansan kauppias ja häneltä ei kannata tingata,,, Mutta heillä on varastossa monenlaisia osia joita ei muualta löydy. Suosittelen!
Kirjoittanut: "Masi"
« : 17.07.2020 kello on 22:58 »

Se kauppias syttyy hommiin sitä paremmin mitä vaikeampaa asiaa siltä kysyy,
ei sitä wc neste tai pesuneste kiinnosta ;)
Kirjoittanut: Vaeltaja
« : 17.07.2020 kello on 22:34 »

Kaksi kertaa olen siellä käynyt. Ensinmäinen käynti oli vuonna 2008, kun tarvitsin pakkoraossa kemssanestettä nopeasti. Hintaa oli silloinkin hulppeasti yli normaalin hintatason. Nyt kesäkuun alussa poikkesin vitostieltä Kasurilaan Siilin Caravaniin. Kyselin sellaista kaasuletkua, mitä ei enää ole mistään muista caravan kaupoista saatavilla. Isäntä selvitteli kyllä asian perin pohjin, mutta joutui totemaan, että ei sitä letkua hänen kanavien kauttakaan saa mistään. Sellainen kokonais fiilis jäi minulle, että muistui mieleen Speden rautakauppa sketsi.
https://www.youtube.com/watch?v=lGL1fR2tXRg

En kummallakaan käyntikerralla nähnyt muita asiakkaita. tällä viimeisinmällä käynnillä näin jonkinmoisen läjän lähteviä paketteja odottamassa postiin menoa. Taitaa verkkokauppa elättää liikettä tällä hetkellä parhaiten.