rekisteriseloste


Vastaa

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Liite:
(Poista liite)
(lisää liitteitä)
Sallitut tiedostomuodot: gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, pdf, png, odf, kmz, gz, ov2, bmp, ods, zip
Rajoitukset: korkeintaan 10 liitettä, yhteiskoko korkeintaan 2000KB, yksittäisen liitteen koko korkeintaan 500KB
Huomaa, että liitetiedostot vaativat valvojan hyväksynnän.
Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Suomen pressan (Sale) sukunimi:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Lähettämällä viestin hyväksyt kirjoitussäännöt


Yhteenveto

Kirjoittanut: Reissaaja80
« : 17.10.2022 kello on 21:27 »

Omakin " vääntö " on käynnissä erään liikkeen kanssa, mutta tässä tällä hetkellä viivyttää enemmän tuotteen toimitusaika. Katotaan sitten mikä on lopputulos.

Nyt tuli tämä homma maaliin. Uusi jääkaappi asennettu ja myyjäliike maksoi kaiken.
Kirjoittanut: Jysky
« : 11.09.2022 kello on 09:25 »

En tiedä ollaanko hiven liian tarkkoja...nykyinen Kabe asettaa odotukset aika korkealle.
Itse katselen kalusteiden viimeistelyä ja toimivuutta (lukituset kahva mm) ja vaimolle tärkeää tekstiilien värit ja laatu- ihmettelee "puu"osien väritystä. Molemmille merkitsee säilytyspaikat paljon. Näitä ei oikein nettikuvien ja sovellusten kautta saa kaikkia selville. Kyseessä kuitenkin liki 40 te hankinnasta niin soisi osuvan kohdilleen edes jotenkin.

Eilen ajeltiin 150 km päähän katsomaan Knausia ja oli odotuksia vastaava- lähimpänä vaatimuksiamme ehkä ainakin hintaluokassaan. Tuoltakin löytyi lastulevyn reunaa verhon takaa, johon sormensa saa pyyhkiessä rikottua. Aika paljon tuunausta vaatii- esim roskiksen sijoituspaikka ei keksitty ihan ensikohtaamisella- yksi paikka ehdolla pienelle ja kapealle.

Kentältä löytyi myös melkein samalla pohjalla oleva Tabbert- hintakin yllättävän lähellä knasua, mutta painot sellaiset että seuraavan omistajan löytäminen vaikeaa sähköistyvien veturien myötä. Yllättävän iso ero 10 cm nimellispituuden lisääntymisestä.

Kauppaa myyjä suositteli hieromaan vasta messuilla kun saattaa tulla hyviä tarjouksia. Ja tais olla kiire myymään asuntoautoa toiselle kiertelijälle.
Kirjoittanut: MRi
« : 10.09.2022 kello on 09:09 »

So? Ei ne nyt niin kummallisen erilaisia loppupelissä ole, jotta niiden kanssa ei toimeen tulisi jos uudesta vaunusta on kyse. Ihan täysin sokkona, as.vaunuihin koskaan edes tutustumati mekin tämä nykyinen C´Go 495 QSK Saksasta tuotatettiin ja hyvin on homma toiminut kun yhä sama laite on talossa vielä valmistajan antaman 6v takuun päättymisen jälkeenkin.
Sokkona ostettiin mekin Fendt uutena saksasta eikä ole tarvinnut pettyä. Vaunu on täyttänyt kaikki odotukset. Pohjaratkaisu oli testattu edellisessä vaunussa. Fendt vaununa mutta toki eri mallina käytiin katsomassa Kivisellä. Ja nykyään löytyy virtuaalisia esittelyjä hyvin kaikista merkeistä ja malleista.
Kirjoittanut: HiTec
« : 10.09.2022 kello on 08:34 »

Kun nyt pientä vaunukuumetta ilmassa niin hiven on vaikeutta kun pitäs sokkona ostaa kun ei kalustoa saa nähtäväksi. Saksassa tuntuu myyjien pihat olevan pullollaan.

So? Ei ne nyt niin kummallisen erilaisia loppupelissä ole, jotta niiden kanssa ei toimeen tulisi jos uudesta vaunusta on kyse. Ihan täysin sokkona, as.vaunuihin koskaan edes tutustumati mekin tämä nykyinen C´Go 495 QSK Saksasta tuotatettiin ja hyvin on homma toiminut kun yhä sama laite on talossa vielä valmistajan antaman 6v takuun päättymisen jälkeenkin. Toki meillä oli jo takana muutama kausi as.autolla, joten edes se jonkinlainen aavistus oli olemassa mitä siltä vaunultamme halutaan. Toki elämäntilanteet muuttuu ja toimisiko joku toinen vaunu jo nykyistä paremmin? Tod.näk. kyllä, mutta niin paljoa ei hankaluuksia ole kohdattu jotta se moiseen rahalliseen lisäinvestointiin kannustaisi. Se että joku kaappi saisi olla enempi tai peti vähempi (jep, muksut ovat molemmat jo ns. maailmalla) ei vielä ole niin suuri hankaluus jotta tästä nykyisestä vaunustamme eroon ainakaan vielä haluaisimme 8)
Kirjoittanut: Jysky
« : 10.09.2022 kello on 07:22 »

Kun nyt pientä vaunukuumetta ilmassa niin hiven on vaikeutta kun pitäs sokkona ostaa kun ei kalustoa saa nähtäväksi. Saksassa tuntuu myyjien pihat olevan pullollaan.

Olen kuullut ettei Lahden messuillekaan tule kaikkien merkkien agentit- liikkeet koittavat paikata tilannetta tuomalla omaa kalustoa näytille.
Kirjoittanut: MRi
« : 9.09.2022 kello on 21:05 »

Taitaa olla vähän kiinni myyjästä eli henkilöstä eikä kaikissa tapauksissa voi liikkeestä vetää lopullisia johtopäätöksiä.

Ekan vaunun ostin 7 vuotta sitten Kempeleeltä Rinta-Joupilta. Kontakti syntyi Turun messuilla. Naispuoleinen myyjä joka osasi asiansa kaikin puolin. Ei ole enää hetkeen ollut tuolla töissä ja vaihtanut alaakin (tieto linkedinin kautta)

Toinen ja nykyinen vaunu tulikin ostettu Saksasta Burmeister Caravan Centeriltä ja positiivinen oli sekin kokemus. Molemmat vaunut ovat olleet uusia.

K&K Kivinen on tullut vaunun huollon kautta tutuksi ja onpa tuolta tullut ostettu kaksi venetraileria ja yksi peräkärry. Karo on huipputyyppi ja osunut pari kertaa euroreissuillakin vastaan. Viime kesänä tultiin samalla laivalla takaisin. Kivisellä seniorilta saattaa saada kuulemma persoonallisempaa palvelua  :laugh:

Faija taas on asioinut Helsinki Caravanilla jo yli 30 vuotta eikä ole kuin positiivista sanottavaa toisen käden tietona ja jokunen kerta on tullut tuolla itsekin käytyä vaikka vaunua ei ole tullut ostettuakaan.
Kirjoittanut: mjo33400
« : 9.09.2022 kello on 21:02 »

 Thumb
Tähän mennessä ainoa uusia vaunuja myyvä liike, jota ihan oikeasti kaupanteko tuntui kiinnostavan, oli Nummelan Pro-Caravan.

Kirjoittanut: Erkki
« : 9.09.2022 kello on 20:12 »

^^^ Jos erinomaista palvelua haluat ja mieleisiä kauppoja, niin suosittelen olemaan yhteydessä KK Kivinen Tuusula. Palvelu ja myyntityö asiakasnäkökannalta on erinomaista. Kolme uutta asuntovaunua olen Karolta ostanut, eikä kertaakaan ole pahamaku kaupoista jäänyt. Henkilöt, jotka Karon tuntevat, ovat varmaankin kanssani samaa mieltä.

Suosittelen olemaan yhteydessä:

MYYNTI: Karo Kivinen 0400 439 579
Caravan ja perävaunumyynti

https://www.kkkivinen.fi/
Kirjoittanut: Hauho
« : 9.09.2022 kello on 20:11 »

Olen yli 40 vuoden aikana ostanut matkailuajoneuvoja  ainakin kuudesta eri firmasta.  Helsinki Caravan Oy on viimeisistä noin viidestä kaupasta hoitanut velvoitteensa erinomaisesti.
Kirjoittanut: 99
« : 9.09.2022 kello on 20:05 »

Suosittelen Helsinki caravania, on kanssa hyvä liike ostaa vaunuja. Itsekin pari vaunua sieltä ostanut.