Kasnäsissä käytiin ja voi suositella. Yhden täyden päivän viihtyi paikallakin, kun kaikki muualla oli kiinni.
Aamupäivä kävelyä lähimaastossa, kaupasta evästä ja lounas, iltapäivä kylpylässä ja illalla ravintolaan syömään. Tammisaareen ehti sunnuntaina.
Keväistä oli, täällä ei.
Kasnäs oli hyvin vaatimaton satama alkuvuodesta 1971. ÖRÖN linnakkeella palvelin, yhteysalus lähti jäiden lähdettyä Kasnäsin satamasta. Talvella Lomamatkat Öröön joko käveltiin jäätä pitkin armeijan tyyliin johdetusti, hevosen vetämän reen perässä tai sopivissa oloissa erikoisvalmisteisel
la jäälläajoon modifioidulla taksilla, pikkubussilla. Helposti irrotettava katto jos jää pettää. Vielä oli mahdollisuus tilata lentotaksi lentokoulu TEOsta Turusta. Se kuljetti ÖRÖstä lomalle lähteviä ensin kuorman Öröstä Kasnäsiin ja toinen kuorma pääsi suoraan Turkuun. Ne joilla ei ollut rahaa lentoon, käveli jäätä pitkin hevosen perässä. Pyysin lentäjää tekemään kunniakierroksen kävelijöiden ympäri, kyllähän saapas painoi 10km matkalla loskaisen jään pintaa kävellellessä, niin pitihän heitä piristää. Lomille lähtö jäätä pitkin kävellen oli perjantaina klo 12.
Sumuisina päivinä piti miettiä lähteäkö kävelemään jäätä pitkin mantreelle klo12, vaiko ottaa riski, mikäli sumu ei hälvenny ja tilattu lentotaksi ei sumun vuoksi pääsekään tulemaan klo 15 mennessä lomat oli ohi siltä kerralta kolmeksi viikoksi. ...
...Kasnäs oli hyvin luonnonvarainen tuolloin, yksinkertainen laituri ja komeat silopintaiset rantakalliot, satamassa oli muutamia pieniä kalastajien varastorakennuksia ja muutama venepaikka. Rannan tuntumassa tyypillinen maaseudun sekatavarakauppa, kauppiaana Luis Sandell. Keskiolutta sai, tietenkin kun se tuli ruokakauppoihin 1969 alussa.