Tekniikkakeskustelut > Sekalaiset

minkälaisia anteeneja on orgilaisilla millä näkyis töllö hyvin reissus ?

(1/14) > >>

sipu:
oltais anteeni hommaamas ,mut minkälainen ois hyvä ,nyt on sisällä jonkun moinen häkkyrä , mut se ei kaikkialla kunnolla näy ,jot joku ulkoanteeni ehkä sit ois paikallaan ...?

Alan:
Triax Ufo.

Toimii ilman kyyneleitä, yleensä ei tarvitse nostaa mastoakaan ylös. Kannatti ostaa heti hyvä.

Ja kohta alkaa haravamiesten tilitys...   ;D

moon:
Tai naisten  ;D
Meillä on siis harava kävin vakoilemassa caravankauppa.comis sa minkä sieltä aikoinaan tilasin ja antenni on LOG Perioidinen UHF/DVB-T Aktiiviantenni (sisäinen vahvistin). Ko. kauppaa en suosittele kylläkään, antennin ja läpivientiputkisett ihässäkän (Gebo Europa) kesti monta kuukautta.

Meillä on harava noiden kummallisten parkkiemme ja hinnan vuoksi. Joskus toimii nostamatta tuokin...

sipu:
miten tuo ufo toimis ,jos sen kiinnittäis pyörätelineeseen ...isäntä kun ei malttais laittaa reikää kattoon ja suunnittelee perutuskameraakin siihen kiinnittää ...en ole missään ikinä nähnyt tuollaisii pyöräteline virityksii mitä hän suunnitelee ...mut ootteko te ja mahtaax siinä mikään toimia ...minnuu arveluttaa aika paljonkin moiset hökötykset ...en kyl tiedä miten ne sit kiinnitetään ...mut siltikin  :o  ???

ihaa:
Ja kai se nyt jotain tuo ulkonäkökin ratkaisee, häkkyrä ei sovi matkailuauton katolle siten kuin kausipaikalla seisovaan vaunuun se saattaa sopiakin. Ja ainakin meillä lapset haluaa tauollakin pikku kakkosen jos ollaan pysäkillä siihen aikaan ja osittain juuri tuon vaivattomuuden takia meillä on autossa kiinteä Triax Ufo, ei ole pelkoa että antenni olisi jäänyt ylös.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View