Tekniikkakeskustelut > Vetoautot

Mersun akun sijoitus

(1/6) > >>

migel:
Piti tänään laittaa tuontimarsu käyntiin mutta virrat oli kadoksissa! Noin kuukausi sitten käytin lämpimäksi ja lähti hyvin käyntiin vaikka oli seissyt melko kauan!

Noh aukaisin konepellin että saan ladattua, muttei akkua missään! Äkkiä soitto kaverille joka kertoi sen sijaitsevan takapenkin alla! Voi juma, sitten vaan penkki ylös ja siellähän se oli niin kuin vanhoissa Volkkareissa ikään!!!

Tosin konehuoneessa oli myös sitten kannen alla sellainen nappi johonka voi syöttää apuvirtaa, sitäkään en tiennyt! No nyt calira puskee akkuun virtaa! Olinkohan unohtanut jotain päälle kun noin oudosti oli tyhjennyt???  Ihme pelejä nää nyky marsut...

4ntti:
Monessa autossa löytyy akku muualta kuin konehuoneesta, omassa volvossa esim vararenkaan vierestä. En pidä ollenkaan huonona sillä tarvittaessa voi apuvirtaa antaa myös peräkontin kautta, jos on auto esim ajettu sellaiseen paikkaan ettei toista autoa saa viereen/eteen eikä apukaapelit yltä (kuten esim itsellä on kun on autopaikka ja molemmin puolin, sekä edessä autoja.)

migel:
Juu en minäkään huonona pidä mutta vaan ihmettelin, tosin olisi se akku missäpäin autoa tahansa siihen olisi ollut vaikea päästä viereen,perään, eteen vallitsevan lumitilanteen takia...

migel:

--- Lainaus käyttäjältä: 4ntti - 12.03.2011     kello on 18:30 ---Monessa autossa löytyy akku muualta kuin konehuoneesta, omassa volvossa esim vararenkaan vierestä. En pidä ollenkaan huonona sillä tarvittaessa voi apuvirtaa antaa myös peräkontin kautta, jos on auto esim ajettu sellaiseen paikkaan ettei toista autoa saa viereen/eteen eikä apukaapelit yltä (kuten esim itsellä on kun on autopaikka ja molemmin puolin, sekä edessä autoja.)

--- Lainaus päättyy ---


Tuli vaan mieleen että missä se vararengas sitten sijaitsee??? ;D

Dorotea:

--- Lainaus käyttäjältä: migel - 12.03.2011     kello on 18:49 ---
Tuli vaan mieleen että missä se vararengas sitten sijaitsee??? ;D

--- Lainaus päättyy ---

Takakontissa lattialla se Volvossa on. Ja konehuoneessa on nasta johon voi lisävirtaa antaa, jos on tarve.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View