Tekniikkakeskustelut > Vetoautot

Henkilöautot joiden vetokyky on 1800 kg tai yli

<< < (19/20) > >>

megaman:
"To Infinity and Beyond!"

https://youtu.be/2NzyLNpkGSI

Jakelfin:
XC90 -03 T6 ja vetopaino on 2250kg, samoissa luokissa muissakin gen1 xc90 volleissa. Hyvä veturi jos bensaa jaksaa ostaa ja laatikkoa muistaa säästellä. Muissa malleissa paremmat laatikot kuin tuossa T6 mallissa(GM 4v laatikko ,jenkkien iloksi). Uudemmissa gen 2 malleissa ei ilmeisesti laatikoiden kanssa ole vastustanut. Teslassakin on koukku, vaan siinä ei ole vetopainoa, vain "aisapaino" max 80kg, eli pyörätelineille sopiva. Vaunun veto tuskin mikään ongelma olisi, useasti vain saisi latureille taitella. Koukussa on saksalainen tuv hyväksyntä 1800kg vetopainolle, mutta se ei käy suomiviranomaiselle kun tesla ei itse ole tyypittänyt S malleihin koukkua. Muihin malleihin sen saa suoraan kun tehdas on sen tyyppihyväksyttänyt niihin. Järkyttävän hyvä olisi vetää sähköisellä voimalinjalla, päätettiinki jo tulevaisuudessa seuraava auto katsoa sopivalla vetopainolla ja isommalla akulla tai sopivalla hybridillä.
--- Lainaus käyttäjältä: megaman - 29.07.2022     kello on 09:26 ---"To Infinity and Beyond!"

https://youtu.be/2NzyLNpkGSI

--- Lainaus päättyy ---

Tämä tulee mieleen aina kun parikymmentä vuotta sitten loppui silloisesta nissanista kytkin ihan totaalisesti, onneksi juuri ennen erästä isompaa mäkeä päätin pysähtyä, eikä auto enää suostunutkaan siitä liikkumaan. Olin sen kelannut jonkinmoiseen vauhtiin, mutta en sitten ajanutkaan siihen mäkeen, onneksi. Toki siinä jarrut toimi eikä vaunua ollut perässä että videon skenaario tuskin olisi tapahtunut, mutta jotenkin sen aina tuosta muistaa. ;D

Ruuteri:

--- Lainaus käyttäjältä: Ruuteri - 14.10.2021     kello on 22:07 ---Äkkiä ko selasin niin ei näkyny Hondan Crv.tä. Otteessa lukkee jarrullinen 2000kg. Ainakin -07 mallissa..

--- Lainaus päättyy ---
Siis naftaversio minulla.. Eikait kukkaa bensa hontalla vetele.. Itelä oli aiemmin bensa crv ja mualiman ohkasin vääntö alakierroksilla.. Tosin verrokkina pyhäsaappi jossa vääntöä riittää.. ;)

JariL:
-07 Jeep Grand Cherokeessa 3500kg

Masa matkailija:
Skoda Karoq, 2021 2,0 dsg 200 hp 4x4. 2000 kg saa vetää, ja kulkee kevyesti kohtuu kulutuksella

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View