Tekniikkakeskustelut > Vetoautot

Neonkeltainen läiskä

<< < (2/4) > >>

mjo33400:

--- Lainaus käyttäjältä: iso-juuso -  4.03.2011     kello on 19:34 ---Joo paitsi että meitin autossa ei ole ilmastointilaitetta :D Ja se jäähyneste mun autossa on vihreää.

Toisaalta jo kuulin, että vaihdelaatikkoöljyä on kuulemma keltaisen värisenä, voisikohan läiskä olla sitä? (Se ei kyllä ollut vaihdelaatikon kohdalla se läiskä, vaan auton keskilinjan kohdalla, suunnilleen tulipellin tasalla.) Onkohan ohjaustehostimen/jarrujen/kytkimen hydrauliikkaneste keltaista?

--- Lainaus päättyy ---

Ettei vaan ole hydrauliikka nestettä.?

iso-juuso:

--- Lainaus käyttäjältä: mjo33400 -  4.03.2011     kello on 19:39 ---Ettei vaan ole hydrauliikka nestettä.?

--- Lainaus päättyy ---

Kun tietäis :)

Moottorin alusta käytiin silmämääräisesti läpi, eikä siellä näy mitään märkää/valuvaa. Siksi tässä nyt kyselen, että mikä moottorissa oleva neste edes voisi olla neonkeltaista.

Paikka, jossa neonkeltaisen läiskän havaitsin oli Ranualla, jossa auto oli parkkeerattu tuoreen puuterilumikerrokse n päälle, joten siinä ei ollut näkyvissä mitään aiempia läiskiä.

Siksipä mysteeri tämä on. Nyt mietin, että ehkä se neonkeltainen läikkä on jostain paikalla aiemmin olleesta ajoneuvosta, ja läikkä tuli näkyviin kun moottorin säteilylämpö sulatti päällimmäisen puuterilumen pois. Mene ja tiedä.

aaoulusta:
sitähän on tuulilasinpesuneste ttä myös neonkeltaisena....v oiskohan olla ???

pjarvenpaa:
Tarkista nyt se ohjaustehostimen säiliö, onko tarpeeksi nestettä? Tätä on kans monen värisenä myös keltaisena. Maistamalla selviää ainakin, että onko jäähdytysnestettä (makeaa, mutta vain sormenpäästä, koska myrkillistä!)

Weicco:
taitaaa jäähdytysnesteitä

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View