Tekniikkakeskustelut > Sekalaiset

Pystyykö korjaamaan helposti?

<< < (3/3)

Mulli:

--- Lainaus käyttäjältä: 99 - 18.08.2013     kello on 12:21 ---Miten tämmöisen saisi helposti ja edukkaasti korjattua siten ettei ainakaan pahemmaksi pääse?

--- Lainaus päättyy ---

Jos edukkaasti tarkoitti samaa, kuin lähes ilmaiseksi, on olemassa elastista pikaliimaa ( http://www.motonet.fi/motonet/tuotteet/606115/0 ). Sellaisella todistettavasti liimaa renkaan puhki hiertämän nahkaisen moottoripyörän satulalaukun sellaiseen paikkaukseen, että kesti vetoketjun hajoamiseen saakka (toiselle kesälle siis). Satula voi toki olla toisenlaisella kuormituksella ja myös materiaali voi olla ties mitä keinon nahkaa. Omat paikkaukset siis omalla vastuulla, eikä Mullin laskuun  ;D

Sanalla helppo tarkoitetaan yleensä ongelman siirtoa toiselle, jossa yhteydessä liityn kööriin verhoilijan puolesta. Verhoilija kuitenkin elää työllään, eikä tuon kunnollinen korjaaminen (todennäköisimmin irroitetaan koko satulaverhous, että päästään ompelemaan tuo sauma uudelleen umpeen ja sitten kootaan satula uudelleen) ole edukasta sanan aikaisemmin pohdiskellussa tarkoituksessa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View