Karavaanarin keskustelut > Karavaanarin olohuone

Karavaanari.org tarrat, onko kiinnostusta?

(1/23) > >>

Fenix:
Kävin kysymässä tarjousta laadukkaasta ja säänkestävästä laminoidusta tarrasta tuolla sivn ylälaidassa olevalla karavaanari.org painatuksella. Ihan pientä erää niitä ei kannata tehdä, koska yksittäisten/muutaman kappaleen hinta on melkoisen kova, esim yksittäinen 400×100mm tarra maksaisi noin 18€. Järkevä minimitilaus olisi 100kpl, jolloin 400×100mm tarran hinnaksi tulisi nelisen euroa ja 200×50mm tarralle noin euron vähemmän.

Eli jos painattaisin noita jompaa kumpaa tai molempia kokoja, niin kuinka moni olisi kiinnostunut niitä minulta ostamaan?

Hinta kotiin postitettuna olisi 400×100mm 6€ tai 200×50mm 5€.

Nämä hinnat siis vaativat isomman kertatilauksen tekemistä. Jos kiinnostuneita on vain muutamia, niin tilausta ei kannata tehdä, tai en niitä ainakaan näillä hinnoilla voi porukalle postitella. Tarkoituksenani ei ole tehdä bisnestä, vaan saada edes suunnilleen omat pois.

Tuotteiden toimittajana olisi Vaasan Leimasinkeskus oy www.leimasinkeskus. com


EDIT: Myöhemmin ketjussa ilmenee, että relluttelija on juurikin tilannut läjän tarroja,  Thumb  joten kaupataanhan ne ensin pois. Teetän näitä sitten, mikäli tarvetta vielä on.

Haapaniemen Paroni:
Toi pienempi kiinnostaisi ;) Tai siis kaksi noita pienempiä ;)

eura665:
Me olemme kiinnostuneita, voisimme vaikka lunastaa molemmat tarrat.

Humoristi:

--- Lainaus käyttäjältä: Risto66 - 28.06.2013     kello on 18:36 ---Toi pienempi kiinnostaisi ;)

--- Lainaus päättyy ---

 Thumb samaa mieltä pienempi kiinnostaisi

EDIT: pitäsköhän niitä olla kaks eessä ja takana?  :-\

mjo33400:
Laita minut listalle. Kaksi isoa ja kaksi pienempää. Jos saat sopivan määrän tilaajia niin hyvä. Olen mukana vaikka aikaa menisi. Thumb Jos määrän kanssa on ongelmia niin voin myös nostaa määrääni.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View