Tekniikkakeskustelut > Käyttö- ja jätevesi

Altaaseen kääntyvä keittiön hana

(1/1)

nenniina:

Vanhasta -87 LMC:stä hajosi liitteessä oleva alas altaaseen kääntyvä keittiön hana. Mikrokytkin lakkas toimimasta. Liikkeistä ja vaunupurkamoista tarjotaan ei oota, myös venetarvikkeista kyselty  ::)  Löytyiskö tätä kautta tietoa tai peräti jonkun purkama tarpeeton toimiva samanlainen?
En haluais alkaa veistelemään teräsaltaaseen toisenmallista reikää erilaiselle hanalle, ja se on tärkeää että hana kääntyy alas, koska päällä on toisinaan työtaso... Eli ihan samanlaista olen etsimässä..


Yrjö:
   Naapuri saittilla oli mikrokytkimen korjausohje. Valitettavasti ohjeen antaja ei ole enää aktiivisesti mukana, eikä ainakkaan minun koneella linkki toiminut.
   Ellet muuta keksi, voihan laittaa erillisen kytkimen jolla pumpun käynnistää. Meillä oli se systeemi, eikä parempaa kaivannutkaan.

nenniina:
Ihan ok vinkki tuo erillinen pumppu, mutta toiveissa olisi kyllä ihan entisenlainen ja identtisesti toimiva
vesihana  ::)
Ja jos mitään ei mistään löydy, niin aion kyllä tehdä hanalle avauksen ja elvytysyrityksen  ;D

-------:
Et ole soittanut kaikkia vielä läpi.. Soita tonne: http://www.prcaravan.fi/ Hyllyssä on uusia ja useampi kysyin puolestasi, hintaa en häppäsvärkille kysynyt, mutta eiköhän alle miljoonalla lähde..  ;D ;)

Haapaniemen Paroni:

--- Lainaus käyttäjältä: nenniina -  8.04.2013     kello on 18:47 ---Ihan ok vinkki tuo erillinen pumppu, mutta toiveissa olisi kyllä ihan entisenlainen ja identtisesti toimiva
vesihana  ::)
Ja jos mitään ei mistään löydy, niin aion kyllä tehdä hanalle avauksen ja elvytysyrityksen  ;D

--- Lainaus päättyy ---
Toivotaan,että löytyy se hana ;)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View