Forum > SFC-alueet

SFC Leporanta

(1/9) > >>

pamaus:
 SFC-Leporanta Liedosta on valittu Vuoden 2012 Caravan-alueiksi
Karavaanarit ovat valinneet  Liedossa sijaitsevan SFC-Leporannan Suomen parhaiksi leirintäalueiksi. Huomionosoitus on tunnustus pitkäaikaisesta ja tuloksekkaasta työstä karavaanareiden parhaaksi.

SFC-Leporanta on ollut karavaanareitten suosima leirintäalue lähes kolmen vuosikymmenen ajan. Leporantaa luonnehditaan yleisimmin sanoilla ”suojaisa, rauhallinen, kaunis, viihtyisä ja turvallisuutta hehkuva”. Aluetta on rakennettu SF-Caravan Liedon seutu ry:n pyyteettömällä talkootyöllä vähitellen laajentaen. Alueen palvelukonseptiin kuuluu, että matkailija ohjataan alueella portilta omalle leirintäpaikalleen saakka. Alue tunnetaan erityisen hyvästä palveluasenteestaan ja korkeasta turvallisuustasosta an. Liedossa sijaitseva Leporanta on ”Varsinais-Suomen tuntematon matkailuhelmi.”

http://www.karavaanarit.fi/leirintamatkailu/leirinta-suomessa/vuoden-caravan-alueet/

http://www.sfclieto.net/yhdistyksemme/leporanta-vain-sfc-jasenille/

99:

--- Lainaus käyttäjältä: pamaus - 20.01.2013     kello on 17:22 --- SFC-Leporanta Liedosta on valittu Vuoden 2012 Caravan-alueiksi
Karavaanarit ovat valinneet  Liedossa sijaitsevan SFC-Leporannan Suomen parhaiksi leirintäalueiksi. Huomionosoitus on tunnustus pitkäaikaisesta ja tuloksekkaasta työstä karavaanareiden parhaaksi.

--- Lainaus päättyy ---

Eräänkin kerran tuolla käynyt, ja talven 2008/2009 siellä pitänyt kausipaikkaa. Erinomainen alue hyvillä ulkoilumahdollisuuk silla, ja hyvällä saunalla (vaikkakin erikoinen). Ainoa miinus on tuo louhoksen ääni, mutta sekään ei häiritse viikonloppuisin.

vippe:

--- Lainaus käyttäjältä: 99 - 20.01.2013     kello on 17:29 ---Eräänkin kerran tuolla käynyt, ja talven 2008/2009 siellä pitänyt kausipaikkaa. Erinomainen alue hyvillä ulkoilumahdollisuuk silla, ja hyvällä saunalla (vaikkakin erikoinen). Ainoa miinus on tuo louhoksen ääni, mutta sekään ei häiritse viikonloppuisin.

--- Lainaus päättyy ---
Kerran käytiin jossain bileissä..on liian lähellä  ;D

Arska:
Oikea valinta,ihana paikka. Jos lähellekkään reittiä sattuu niin sinne mennään. Sauna on tosin meluisa kun poltin tohottaakokoajan.

ipe:
Täälä ollaan mukavan tuntunen rauhallinen paikka, mukula pääsee uimaan ja touhuilemaan. Isäntä esitteli paikat ja opasti meitä noviiseja

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View