Tekniikkakeskustelut > 230 voltin järjestelmä

Sähkötolpan pistorasia

<< < (4/4)

ose:

--- Lainaus käyttäjältä: 88k5 -  6.02.2011     kello on 18:32 ---Sinäänsä erikoinen lohkon piuha; kulmamallin sukotulppa  ???

Onko johto tullut aina irroitettua tolpasta vai onko ollut usean lämmityskerran niillä sijoillaan (auton päästä vain irroitettu)? Tuli mieleen tuosta sinestävästä hapettumasta..

Sinään tuo kulmamalli taitaa aina mennä samoin päin - eli huonolla kontaktilla alkanut lämpiäminen aina kiusaa pahentuen samaa piikkiä  8)

Mulla kerran kävi jatkojohdon kanssa samoin - oli vaan niin hitsautunut, että tulpan piikki jäikin kiinni pistorasiaan. Menivät tulppa ja pistorasia vaihtoon..

--- Lainaus päättyy ---
Mulla on kumpikin uudempi vihreä defan johto kulmamallia, useimpiin pistorasioihin väärässä kulmassa..Voi sen laittaa toiseenkin suuntaan roikkumaan.

Laulaja:

--- Lainaus käyttäjältä: 88k5 -  6.02.2011     kello on 18:32 ---Onko johto tullut aina irroitettua tolpasta vai onko ollut usean lämmityskerran niillä sijoillaan (auton päästä vain irroitettu)? Tuli mieleen tuosta sinestävästä hapettumasta..

--- Lainaus päättyy ---
Aiheellinen kysymys!  Näkee aivan liian monissa sähkötolpissa kiinni roikkuvia johtimia.  Sehän on uteliaille pikkulapsille mitä huokuttelevin väline.  Reikiin on kiva työntää esineitä!!!!  On myös olemassa vaara, että lumenluoja tai vastaava työntää välineellään sen johtimen poikki.  Onko siitä pistokkeesta varmasti virta katkaistuna.  Keräähän se johdonpää myös kosteutta.  On myös niitä laiskuseita, jotka kietovat autossa kiinni olevan johdon esim ulkopeilin varteen.  Siinähän se kerää sopivasti esim tiesuolaa ja saattaa aiheuttaa oikosulun.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View