Forum > Sähkölaitteet

kwh-mittarin paikka.

(1/2) > >>

pp:
Mihin asennetaan kilowattimittari? Jos itse laittaa mittarin seinään/mihin? ja antaa sähkömiehen hoitaa kytkennän.

Roksis:
Ei kai sillä ole väliä. Mieluusti kuitenkin niin, että on helppo lukea. Minä laitatin niin, että sen pystyy lukemaan takaikkunasta. Jos jossain alueella haluavaat tarkistaa niin ei tarvi mennä sisälle.

Jomppu:
Minulla se on vaatekaapissa, ja siellä missä sitä on voinut käyttää on sanaan uskottu :) Tosin jokaisen käytön jälkeen tarvii lukema kirjata koska ei näy muuten kuin verkkovirtaan kytkettynä :(

0yxxy0:

--- Lainaus käyttäjältä: retsasung52 - 29.08.2012     kello on 06:15 ---Minulla se on vaatekaapissa, ja siellä missä sitä on voinut käyttää on sanaan uskottu :) Tosin jokaisen käytön jälkeen tarvii lukema kirjata koska ei näy muuten kuin verkkovirtaan kytkettynä :(

--- Lainaus päättyy ---

Sama täällä. Yleisin paikka lienee vaatekaappi jälkiasennetuille mittareille. Yleensä minun reissuilla ei kysyttykoska valosähkö kuuluu edulliseen hintaan, ja missä on kysynyt niin sana on riittänyt. Valokuva kännykkään tai soitto mittarin lukemaan niin jää muistiin.

Roksis:

--- Lainaus käyttäjältä: retsasung52 - 29.08.2012     kello on 06:15 --- siellä missä sitä on voinut käyttää on sanaan uskottu :)
--- Lainaus päättyy ---
Ei minullakaan ole kysytty, mutta JOS.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View