Karavaanarin keskustelut > Karavaanarin olohuone

Pää pystyyn eläkelläiset.

(1/19) > >>

Turhan Höpöttäjä:
Hei, se ei olekkaan meidän tavallisten eläke ikäisten syy että Suomessa ei rahat riitä.  :D   Valtakunnassa on 270000 työkyvyttömyys eläkkeellä, heistä nuoria jäi eläkkeelle 2007,  2000 henkeä, ja nyt lisää tulee 4000:n vuosivauhdilla alle 30 vuotiasta nisun syöjä ikäluokkaista, heistä suurin osa on niitä silmät ristissä (masentuneita) kulkijoita.   ???       ...Se joka kuritta kasvaa....

kimi:
Nyt en ymmärrä mihin pyrit kirjoituksellasi.

Meillä jokaisella on vastuu jälkikasvumme kasvatuksesta ja jokaisen käyttäytymismallit heijastuu nuorempiin. Yhteiskunta koostuu väestöstä ja sen toimiminen väestön toiveitten mukaan. Itse olen vaikuttanut yhteiskuntaan yli 30 vuotta äänestämällä niissä vaaleissa joissa minulla on ollut äänioikeus.

Kuka ne nisut on syöttänyt mainitsemallesi nisun syöjä ikäluokalle??

Turha syyttää tai vapauttaa ketään valtakunnan nykytilasta.

Alan:
Höpöttäjän havainto nuorista eläkeläisistä lienee kuitenkin oikea, vaikken minäkään ymmärrä muuta juttua lainkaan.

Noihin määriin kun tietäisi syyn, kaikki nimittäin ei ole siihen jokaisen tietämään "perinteiseen nuorten eläkeläisten ryhmään" kuuluvia. Omien havaintojeni mukaan kysymys on pitkälle periytyvästä syrjäytymisestä ja mielenterveysongelm ien taustalla on usein monipuolinen päihdeongelmia. Toimeentulotuella roikkuu lisäksi melkoinen määrä väkeä, jolla ei ole mitään mahdollisuutta työllistyä.

Edit: Noilla nuorilla eläkeläisillä siis tarkoitin Höpöttäjän alle kolmikymppisiä nisunsyöjiä.

tapani pokkinen:
Toiset sanovat, että tulee aika kun yhteiskunnassa asenteet kovenevat, Mutta miten niin Tulee. Se mihin se johtaa, sen aika näyttää...

Aippe:
Omakohtaisesti on tullut koettua se kun epäonnistuneen jalkaleikkauksen vuoksi ei kykene jalkojen päällä tehtävään työhön, niin kyllä eläkevakuutusyhtiö koittaa kaikin käytettävissä olevin keinoin saada asiakkaansa tuonne työttömyyskortiston riveihin, jotta pääsisi eläkkeen maksu velvoitteestaan. Kyllä tällisen pian 55 työllistyminen sen kautta tiedetään. Jos sama energia ja rahamäärä käytettäisiin nuorten työllistämiseen niin aikakin omasta mielestä siinä olisi enemmän järkeä ja todennäköisesti siitä olisi kansantaloudellises ti enemmän hyötyä.

Nimimerkillä, Taas työkokeilussa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View