Tekniikkakeskustelut > Matkailuvaunut

Rengas rikko.

(1/26) > >>

Weicco:
Tähän se päättyi Hobbyn tarina meidän osalta. Tai ei ihan vedettiihän sitä pikakorjauksen jälkeen vielä.

Tapahtuipa keskellä Iso-Beltin siltaa jotta rengas paukahti. Ei huomannut mitään huojuntaa/ ääntä, vaan toisella kaistalla ajava tyyppi huitomisellaan kiinnittämään huomion vaunuun. Vänkärinpuolen peilistä näky lepattavia sähköjohtoja sekä savua. Puotatin vauhtia, ajoin aivan kaiteen viereen ja siitä sitten hätävilkut päällä kävelyvauhtia sillan loppuun, siihen saarelle missä kohtaa sijaitsee puomit josta pääsee rautatietunnelin huoltopaikalle.

Tässä ensinmäinen näkymä.On siinä johto poikineen. Aika hullussa paikassa kulkee kun pyöränkotelon päällä  :o


Lattiasta lähti palanen.


Näkymä pyöränkoteloon


Pikku vikoja, helppo korjata  :D

"Masi":
Aika selvästi on veto-auto liian tehokas noin pienen vaunun vetoon. ;)
Onneks ei lähtenyt sillan huipulla pyörimään.

K.E.V:
Nyt mää ymmärrän. Weicco meni ostamaan roudarinteippiä ym ehjäystarviketta siihen Cabby kauppaan. Ei myyneet vaan myi uuden vaunun  8)
Mulal kerran Loiren laaksossa pamahti vähän samaan tyyliin. Ei mennyt kyllä noin pahasti Astro 7000 oli vaununa. Kudokset oli poikki ja rengas tuhannen päreinä.  Siitoon kauan  ;)

Weicco:
Ei siinä muuta remppaa tekemään. Ensiksi Nyborgiin ja siellä Euromasteriin ostamaan uusi vanne ja rengas, siitä sitten takas silta alueelle. Kun oli uus rengas paikoillaan ja piuhat silleen saatu nippuun että pystyi ajamaan ei muuta kuin Hanaa :D ja Nyborgin camping alueelle tekemään lisää remppaa ettei matka katkea.
Aloitin aluksi sähkötöillä. Kaikki piuhat revin pois ja selvittelin mitkä on vielä käytettävissä uudestaan, onneksi oli mittari mukana  8)
Kun sain piuhat selviteltyä ja kytkettyä uudestaan keskukselle sekä vaunun sisälle rasioihin ym muualle mitä olivat repeytyneet irti niin alkoi sisälokarin takominen  :D
Paikalliseen Byggmaan kun ei muuta ollut sillä kylällä, oli heikko valikoima ei juurikaan mitään mistä voisi tehdä uuden suojan. Lopuksi löytyi muovisia eteiseen tarkoitettuja kenkien alus laatikoita, niitä muutama mukaan ja pullo kaivonrengas uretaania.Ruuveja oli omastatakaa vaunussa. Ei kun askartelemaan  :DSähköhommia  :D


Lokasuoja värkkiä  :o


Siitä se pikkuhiljaa alkaa valmistumaan.


Hyvähän siitä korjauksesta tuli. Reissu tehtiin eikä vettä tullut pisaraakaan sisään.

Reissun jälkeen käytiin kysymässä Best Caravanista korjaus hommaa, asentaja sanoi suoraan että ei kannata. Pitää purkaa koko vaunu että voi lattian vaihtaa, tulee liian kalliiksi. Siitä lähti asentajan lausunto vakuutus yhtiöön mistä tuli sitten lunastus päätös  :o

0yxxy0:
Vanteesta päätellen rengas mennyt sutissa palanmatkaa. Eipä oo hääviä katseltavaa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta