Forum > Sähkölaitteet

Electrolux+1500W invertteri+100Ah akku

(1/3) > >>

JPVäisänen:
Morjens.Kertokaapa kokeneemmat mikä on laskennallinen akun (100Ah) kesto kun sen perässä on 1500W siniaaltoinvertteri jonka perässä vanhahko Electrolux jääkaappi jota käytetään 220VAC:lla.
Suurinpiirtein arvo riittää. Jääkaapille on ilmoitettu teho n. 220V/215W.

Stara:
Jos akku on täydessä iskussa, eli antaa ulos täydet wattitunnit, niin arvioisin, että ilmoittamallasi kulutuksella ja oletetulla hyötysuhteella, akku on lähes tyhjä 3,5 ... 4 tunnin kuluessa.

Edit; onko kyseessä kompressori vai vastuskaappi ... tilanne on melko erilainen ..oletin vastuskaappi?

kimi:
Karkeasti kulutus on 20 amppeeria.  Akku ei siedä purkausta sen 100ah ja kone ei käy koko ajan, eli ei tuolla kovinkaan pitkään puskassa kannata oleilla. Kaapin kulutus on 18A ja invertterin n. 10% kulutuksesta.

Jos tuohon liittää ajastimen jolla jaksottaa kaapin käyntiaikoja voi pidentää käyttöaikaa, mutta kaappi ei välttämättä kylmene tarpeeksi/ pysy tarpeeksi kylmänä elintarvikkeiden säilyttämiseen.

 

JPVäisänen:
Just. Mulla oli toissapäivänä (aurinkoinen päivä) kaappi päivän päällä.Akkua syötti aurinkokennot (180W) ja hyvin pelitti. Eli yöksi vaan kaasulle suosiolla kaappi.

Stara:
Noi sinun kennot ovat sen verran tuottavia, että pohjolan pitkän valoisan ajn johdosta voit pärjätä hyvinkin koko yön! Alkutekstissä et maininnut lankaan kennojen olemassaoloa?
Ja vielä, jos kyseessä on kompressorikaappi, niin no problem (yö yli, tarkoitan).

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View