Tekniikkakeskustelut > Sekalaiset

Oisko tietoo...

(1/2) > >>

JEE:
Tää nyt ei varsinaisesti kuulu tänne,mutta kun olis tämmönen probleemi pohdittavaksi?

Viimesyksynä jäi Huutonetistä käteen  käytetty Honda  G28 moottorilla varustettu vesipumppu,siis tommonen pikku moottoriruisku.  Laite myytiin  viallisena ja siksi sain sen suht edullisesti. Arvelin kuitenkin saavani sen kuntoon ja silloin kun se tuli niin sain sen  käymäänkin enkä olettanut siinä mitään isompaa vikaa olevankaan,mutta nyt kun piti vaihtaa
uudet öljyt koneeseen ,niin vanhaa öljyä poistaessani huomasin öljyn seassa olevan reilusti bensaa.
Näytin sitä eräälle kaverillekin ,joka toimii huoltotehtävissä paikallisella essolla ja sanoi ,että oikeen muuta ei voi olla kuin männänrenkaat poikki. mitä hiukan kuitenkin epäilen koska puristukset ovat kuin uudessa koneessa ja paljon kovemmat mitä tuossa samankokosessa kiinalaisessa.
Sylinteri on tässä mallissa vaakasuorassa ja kaasuttaja on sylinterin sivussa .
Voiskohan olla  muuta mahdollisuutta ,mistä bensaa on päässy kampikammioon?

K.E.V:
Koho jumissa ja on päästänyt yläpuolella olevasta tankista bensat tulvimaan kampikammioon. Mikäli männänrenkaat jumissa olisi rutistukset kateissa.

JEE:
Juu,tollasta ittekki mietin ja avasinkin jo kohokammion ja  otin sen koho neulan pois, mutta en löytäny sieltä reiästä minkäänlaista kumia. yleensähän noissa on  pieni o-renkaan  tapainen kumi jota vasten neulan kärki painuu kun kammio täyttyy,mutta tässä näyttää olevan vaan metalli päin metallia.

88k5:
Minkälainen bensapumppu on? Kampikammion paineella, niin kuin ajoleikkureissa vai kalvo kaasarissa (imusarjan alip.).

Joissan B&S malleissa kampikammion tuuletus on suoralla putkella kaasarin ryyppyläpän etupuolelle. Sitä kautta tulviva kaasari sitten ohentaa öljyt..

perho-ukko:
 Se on juuri tuo!! Sama on,kun putsaa ruohon leikkuria,jos kääntää syrjälleen,vaikea saada sen jälkeen käyntiin,puristukset on kovat,sylinteri täynnä tavaraa !!! ;D

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View