Tekniikkakeskustelut > Vetoautot

Sähkölukko tasauspyörästöön

<< < (2/3) > >>

RR:
Ambulansseissa (ainakin sprinttereissä) olen nähnyt sähköisesti kytkettävän lukkoperän. En ole käytännössä kokeillut, kun ei tekemäni tarjous riitänyt.

kimi:
Transiteissa ja Sprinttereissä sähkölukon olen kokenut. Omassa Asautossa ei valitettavasti ole, vaimolla aikoinaan Transiitissa ja toimiva oli.
Etuvetoisessa ei ole tullut vastaan tuollaista.

seppoko:

--- Lainaus käyttäjältä: kimi - 29.01.2011     kello on 22:28 ---Transiteissa ja Sprinttereissä sähkölukon olen kokenut. Omassa Asautossa ei valitettavasti ole, vaimolla aikoinaan Transiitissa ja toimiva oli.
Etuvetoisessa ei ole tullut vastaan tuollaista.

--- Lainaus päättyy ---

Eikä taida hetikään tulla vastaan. Minkähänlaiset voimat siellä alla vaikuttakaan, kun pyörät ovat vähän enemmän linkussa. Taka-akselilla ovat aika pieniä siihen verrattuna.

No, etuakselilla jos pyörät samalla lukitaan vain suoraan asentoon.

Yrjö:
  Rajoitettu luistoisia lukkoja , luullakseni valmistetaan kilpakäyttöön edelleenkin. Jäykät lukot kun aikoinaan oli kielletty muista kun jokkis luokan autoista.Nyky säännöistä ei hajuakaan. 

tapani pokkinen:

--- Lainaus käyttäjältä: JeanS - 29.01.2011     kello on 20:01 ---Miten autojen valmistajien ainoa ratkaisu harvoin tarvittavaan lisäpitoon on tehdä neliveto auto?
Itselläkin tuota työmatka ajoa tulee niin paljon, ettei oikein kiinnosta se nelivedon tuoma ylimääräinen kulutus.

--- Lainaus päättyy ---

Tiedä kuinka hirveästi se neliveto nyt kulutusta lisää, ainakaan dieselissä?
Niinkuin jotkut varmasti muistaa, meiltä paloi Mersedes noin tasan vuosi sitten ja tilalle tuli vanha 2005 Golf TDI Motion, eikä ole ollut muutoin pienintäkään vikaa, vaimon työmatka-autona ja ajanut nyt 26 000.
Niin ja se kulutus= keskikulutus tänä aikana 6,1l

Joskus aikoinaan oli perhekärrynä Caravelle syngro 2,1 jetoritic ja se vei melko tasan tarkkaan sen 10l 98E, vaan olihan se toki ihan eri kokoluokan kärrykin.

Edit: lainaus korjattu, Ylläpito

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View