Tekniikkakeskustelut > Terassit ja pihat

Terassin rakentamista

<< < (11/11)

TeeJii:
Tiedän, että hiukan kulunut tästä otsikon edellisestä viestistä, mutta haluaisin kysellä, että onko yleisesti kausipaikoilla jotakin määräyksiä näistä terassien koosta, kun täällä Sarapistossa näkee sellaisia helvetinmoisia terasseja, mutta ihmettelen siksi tätä kokoa?

Haapaniemen Paroni:

--- Lainaus käyttäjältä: TeeJii - 18.07.2021     kello on 21:13 ---Tiedän, että hiukan kulunut tästä otsikon edellisestä viestistä, mutta haluaisin kysellä, että onko yleisesti kausipaikoilla jotakin määräyksiä näistä terassien koosta, kun täällä Sarapistossa näkee sellaisia helvetinmoisia terasseja, mutta ihmettelen siksi tätä kokoa?

--- Lainaus päättyy ---
Sama SFC-Hietasaari

TeeJii:
Sain tällaisen vastauksen kysymykseeni:


--- Lainaus ---Hei,

kausipaikkasopimkse ssa kohdassa 9 sanotaan seuraavalla tavalla terassin rakentamisesta.

9. Etuteltan tai – katoksen käyttö on sallittu omalla vastuulla. Rakenteiden on oltava helposti poistettavia, eivätkä ne saa olla kiinteitä. Rakenteiden tekemien ei saa rajoittaa paikalle tulemista tai siitä poistumista. Se ei saa myöskään estää muiden kulkemista. Terassi saa olla vaunun pituinen, terassin leveys on sama kuin teltan leveys eikä se rajoita toista paikkaa. Terassin rakennuslupa pyydetään hallituksen valtuuttamalta turvallisuuspäällik öltä. StandBy- teltan pystytykseen tarvitaan aina hallituksen lupa.

Pekka Lindroos on meidän alueen tämänhetkinen turvallisuuspäällik kö.

Yst.
Annica Sandberg
Puheenjohtaja
--- Lainaus päättyy ---

No niin selvisi siis jonkin verran, jos osaan lukea oikein.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View