Forum > 12 voltin järjestelmä

Kylmälaukku

(1/9) > >>

joo o:
Waeco CoolFreeze CDF-11 kylmälaukku
445.00€Kompakti kylmäboxi joka on helppo ottaa matkalle mukaan ja pienikokoisena se mahtuu melkein minin tahansa. Tilavuus on 10,5 litraa ja lämpötila säädettävissä +10 asteesta aina pakastuslämpötilaan -18 C asti. Sisäinen alijännitesuoja suojelee akkua liialta purkautumiselta. Käyttöjännite 12V/24V. Tehontarve 30 W. Kulutus 0,36 kWh/vrk. Materiaali Runka ja kansi PP. Väri vaalean-/tummanharmaa. Paino 8,8 kg. Elektroninen lämpötilansäätö digitaalinäytöllä, Led sisävalo, säädettävä kantohihna, päällä kätevät upotukset kahdelle juomapurkille.

Kuinka kauan toi hyrisee 120 ampeerin akulla, siis että ei ladata välillä. Joku arvio tunteja / vuorokautta, olettaen että se kävisi jatkuvasti. Onko kenellä kokemusta, onko hintansa veroinen.
(En ole näiden laskukaavojen kanssa joutunut askarteleen)

Turhan Höpöttäjä:
Ihmettelin tuota virran kulutusta, miten pieni. Laukku on pieni ja kallis.  10,5:n litran laukkuun kun laittaa eväitään, sinne jää myös ilmatilaa, joten jääpaloille hyvä, no sitten pitäis olla myös juomaa. :o

kimi:
30w = 2,5 a  120/ 2,5 tekisi 48 tuntia.

Tekstin mukaan tehontarve olisi 0,36 kWh / vrk ja akkusikapasiteetti (teoreettinen) 1,440 kWh tämä tekisi teoriassa 4 vrk keston akulle. Käytännössä varmasti 3 vrk paikkeilla jos akku toimii.

migel:
Aika kallis minustakin! Mulla on samoilla, no ei nyt aivan mutta kaljat kyllä kylmenee ja voi pysyy jähmeänä ja varmaan isompi, sellaisen noku kylmälaukun kokoinen ja muistelisin että maksoi jotain 79 eskoo!!!

joo o:
Kiitos vastauksista :) Jos ajtellaan käytännössä niin kesäkuumalla tuo käy varmaankin ainakin puolet eli 12 tuntia vuorokaudessa, niin silloinhan ihan hyvin pärjäisi kun kerranpäivässä muutenkin lataa akkuja agregatilla (sähköttömissä oloissa). Kallis ja pieni se on? On niitä montaa eri mallia ja kokoa, esim. tuolla http://www.vapaa-aika.com/kalusteita/kylmalaitteet.html.
Harrastukset makssaa ;D ajatelin vain tuon asuntovaunun jääkaapin lisäksi ::) (sinnehän sopii konjakit ja sillit)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View