Forum > Matkailuvaunut

Vaunun vakuutukset

(1/13) > >>

99:

--- Lainaus käyttäjältä: pamaus - 15.01.2012     kello on 18:42 ---Mutta kesäksi ottaisin kaskon, jos kesällä tulee reissattua paljonkin.

Kaskon saa alkamaan koska tahtoo ja lopetettua koska tahtoo, vaikka viikoksi. Mulla on yleensä kasko toukokuusta- syyskuulle.

--- Lainaus päättyy ---

Itsellä on enemmän ollut hyötyä kaskosta talvella, kun vaunu on talvehtimassa kausipaikalla.

Kuva kertonee olennaisen ;)

pamaus:

--- Lainaus käyttäjältä: seppoko - 15.01.2012     kello on 20:23 ---Tuosta tuli mieleen, että jos tuolla systeemillä aikoo vakuuttaa kaskolla, niin kannattanee pitää sen verran voimassa, että  tulee bonuksia. Niissä ajoissa  taitaa olla eri yhtiöillä eri mittaisia aikoja.

Talvisäilytyksestä sen verran, että tuuletus on kaikkein tärkein. Katolla olevat venttiilit puhtaana lumesta.

--- Lainaus päättyy ---

Näin on muuten, bonukset kertyy ainakin Fenniassa kun vaunun on kaskossa vähintään 120 vrk vuodessa.

Ossi66:

--- Lainaus käyttäjältä: pamaus - 15.01.2012     kello on 20:37 ---Näin on muuten, bonukset kertyy ainakin Fenniassa kun vaunun on kaskossa vähintään 120 vrk vuodessa.

--- Lainaus päättyy ---

Mikä on yleensä bonuksellisen kaskon hintataso vaunussa?
Tapiola ei edes tarjonnut bonuksellista kaskoa vaunuun - liekkö on edes tapiolassa semmosta tarjolla.

Bonukseton kasko maksaa mulle noin 150eur/vuosi, josta saa palautusta 40-50 euroa talviseisonnan ajalta.

Vesseli:
Kävin tänään muissa asioissa Tapiolassa ja rupesivat siellä väkisin myymään vakuutuksia kotiin ja kulkuvälineisiin. Vakuutukset sinänsä on aika kimurantti juttu, kun jokaisella yhtiöllä on oma termistönsä erilainen tapa jaotella. Kaikki muut vakuutukset olivat oikealla hehtaarilla paitsi matkailuauton Kasko.  Perusmaksu 300 € yli nykyisen ja bonus max 60 % vs. 70 %. Lasi- ja keskeytysvakuutukse t olivat täysin metsässä. Lasivakuutus 84 % yli nykyisen ja keskeytys 394 %. Keskeytysvakuutukse essa lisäksi omavastuu 3 päivää ja korvaus 50 €/d, kun nykyisessä omavastuu 0 ja korvaus 75 €/d

seppoko:

--- Lainaus käyttäjältä: Susjraja - 16.01.2012     kello on 23:25 ---Kävin tänään muissa asioissa Tapiolassa ja rupesivat siellä väkisin myymään vakuutuksia kotiin ja kulkuvälineisiin. Vakuutukset sinänsä on aika kimurantti juttu, kun jokaisella yhtiöllä on oma termistönsä erilainen tapa jaotella. Kaikki muut vakuutukset olivat oikealla hehtaarilla paitsi matkailuauton Kasko.  Perusmaksu 300 € yli nykyisen ja bonus max 60 % vs. 70 %. Lasi- ja keskeytysvakuutukse t olivat täysin metsässä. Lasivakuutus 84 % yli nykyisen ja keskeytys 394 %. Keskeytysvakuutukse essa lisäksi omavastuu 3 päivää ja korvaus 50 €/d, kun nykyisessä omavastuu 0 ja korvaus 75 €/d

--- Lainaus päättyy ---

Tapiolassa pitää olla varovainen. Aikanaan kun kyselin tieliikennemönkijää ni liikennevakuutusta, niin Tapiolan edustaja käytti sanontaa:" Sieltä minäkin ottaisin". Olin kuullut heidän hintansa ja kertonut kilpailijan hinnan ja yhdessä todenneet, että Tapiolan hinta oli noin kaksinkertainen.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View