Forum > Aurinkosähkö

Aurinkokennot.

(1/532) > >>

Turhan Höpöttäjä:
Kävin taas mökillä kuntoilemassa (lumitöissä). Pariin viikkoon oli tullut 30cm lunta. Kennot oli keräännyt myös itseensä kunnon lumikerroksen. Sää oli pilvinen, kennojen harjauksen jälkeen, lataus parhaillaan 0,5A. Sillä ei oikein akut täyty, kun valokennon perässä olevat "varasvalot" ottaa oman osansa. Pyöritin agria pari tuntia ja latasin akkuja 30A:lla. Kohta aurinko sulattaa sataneen lumen kennoilta ja alkaa oikeasti lataus.  ::)

88k5:

--- Lainaus käyttäjältä: Turhan Höpöttäjä - 22.01.2011     kello on 15:22 ---...
Pyöritin agria pari tuntia ja latasin akkuja 30A:lla...

--- Lainaus päättyy ---

En haluaisi olla pilkun-*piip*  :-[ , mutta millaisesta aggresta saa tuollaisia virtoja 12VDC:llä? Noissa kiskottavissa tai salkuissa on yleensä 8-8.3A ulostulo.. 2h x 8A = 16Ah.

230VAC puolelta, jos ottaa akkulaturin kautta ei kait tilanne olen sen hääppöisempi..  ::)

perho-ukko:
  Meikäläisen kulkimessa ei näytä nyt tulevan poveria,(tosin lunta kennojen päällä), mutta kyllä aurinko on vielä liian matalalla,odotetaan kevät ilmoja,laitan sitten lisää kennoja katolle  !!! ;) ;) Pari kappaletta vielä mahtuu,silloin pääsen teoriassa 240W,hyvin tuo virta riitti viimekesänä,mutta laitan kuitenkin lisää!!! ;) ;) ;)

Turhan Höpöttäjä:

--- Lainaus käyttäjältä: 88k5 - 22.01.2011     kello on 20:57 ---En haluaisi olla pilkun-*piip*  :-[ , mutta millaisesta aggresta saa tuollaisia virtoja 12VDC:llä? Noissa kiskottavissa tai salkuissa on yleensä 8-8.3A ulostulo.. 2h x 8A = 16Ah.

230VAC puolelta, jos ottaa akkulaturin kautta ei kait tilanne olen sen hääppöisempi..  ::)

--- Lainaus päättyy ---

Hondan koneella oleva 2500W:n agri on kiinteänä asennnuksena vajassa. Laturin rakenteli kaveri vanhoista roippeista. Käsinamiskukkelilla säädetään latausta. Jos laittaa latauksen suurelle (yli 30A), niin tasasuuntaaja (50A) ei oikein kestä, vaikka siihen asensin jäähdytys puhaltimen. Kovalla pakkasella (-20) kun akut on kylmät, niin latausta on pudotettava kun ne ei ota kunnolla evästä itteensä.  ::)

Turhan Höpöttäjä:

--- Lainaus käyttäjältä: perho-ukko - 22.01.2011     kello on 21:12 ---  Meikäläisen kulkimessa ei näytä nyt tulevan poveria,(tosin lunta kennojen päällä), mutta kyllä aurinko on vielä liian matalalla,odotetaan kevät ilmoja,laitan sitten lisää kennoja katolle  !!! ;) ;) Pari kappaletta vielä mahtuu,silloin pääsen teoriassa 240W,hyvin tuo virta riitti viimekesänä,mutta laitan kuitenkin lisää!!! ;) ;) ;)

--- Lainaus päättyy ---
Näin tuolla parkissa auton, johon kaveri oli asentanut kennot seinään, kahta puolen auton.  :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View