Sekalaiset > karavaanari.org tiedottaa

Saitin toiminnallisuutta paranneltu

(1/1)

Ylläpito:
Tänään on tehty hieman parannuksia(?) saitin toimintaan, lähinnä videoiden katsomiseen liittyviä sekä kuvien esittämiseen. Sekä lisätty ns "mouseover" viestilistaan, eli pitämällä hiirtä viestin otsikon päällä tulee näkyviin pienipätkä ekasta viestistä (katso kuva).
Lisäksi vierailijoita on poistettu näkyvistä jäsenten avatar kuvat sekä tapahtumatietoja (pienentää kaistankäyttöä, sekä tietoturva paranee hieman).
Myöskin sivustolle on asennettu eräs ohjelma joka mm. estää spammaajia ja roskapostittajia skannaamasta sähköpostiosoitteit a sivustolta.

Jos huomaatte jotain toimintaongelmia niin laittakaa viestiä, joko palautealueelle tai yksityisviestiä.

Parannusehdotuksiak in voi laitella ;)

sipu:
joo tuo on hyvä ...arvaas vaan kun luulin jo tyhmän punapääplontin et tää mun läppäri on tullut superhyper viisaax ..mut ei ny sentään ...se viisaus kyl nyt kuuluu ihan sinulle superhyper hyvä ylläpitäjämme ...loistavaa   , hyvää on myöskin se ,et pidät  huolta meitin turvallisuudesta ...todella loistavaa työtä ...voisin kyl suositella sinul palkankorotust ,jos vaan se ois mahdollist :) :)

Jgahpir:
Hienosti hoidat tätä hommaa.!!
Onkos tuo mouseover ollut jo aikaisemmin kokeilussa kuin tänään, kun törmäsin siihen vahingossa joskus, oli vaan aika lyhyen aikaa päällä kerrallaan.
Erinomainen pikkulisä, esim täällä hitaalla mokkulayhteydellä ei tarvitse kaikkia viestejä avata tsekkaukseen.
Jaksamista, ja avaa se ylläpidon konjakkitili heti, että päästään tukemaan toimintaa. ;D

99:

--- Lainaus käyttäjältä: Gahpir -  2.02.2011     kello on 00:26 ---Jaksamista, ja avaa se ylläpidon konjakkitili heti, että päästään tukemaan toimintaa. ;D

--- Lainaus päättyy ---

Kiitos, ja en minä tarvitse muuta kun virtuaaliset kippikset :D

Mutta jos joku haluaa todella antaa jotain konkreettista, niin minua parempi kohde on esimerkiksi avustaa tämän ohjelmiston tekijöitä, ilman heitä kun ei tätäkään foorumia olisi.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View