Forum > Valaistus

Päiväajovalot

(1/2) > >>

tapani pokkinen:
Tuli hankittua halpa päivävalosarja, kun Jyskylän varastovalinnassa oli tarjouksessa, mutta en onnistunut niitä oikein kytkemään. Alussa vain pakkauksen sivussa oleva ohje oli aivan simppelin oloinen vaan ohjeen mukaan kytkettäessä valot olivatkin kokoajan päällä, eivätkä sammuneet edes ajovalot kykettyinä.

Noh muutaman "sähkömiehen" ihmettelyn jälkeen kävin tänään ostamassa vedettävän kykimen, josta nyt päivävalot päälle ja joka painetaan ajovalojen kytkemisen jälkeen alas. Näin valojen toimivuus on ainakin pomminvarmaa, vaan tiedä onko laillinen kytkentä.
Nuo päiväajovalot näyttävät tulevan pakollisiksi uusiin autoihin v2012.

seppoko:
Mielestäni niitten on sammuttava kun ajovalot sytytetään.

Minulla on sellainen kytkentä., että kun viiksi on nollassa, niin vain päiväajovalot toimivat. Ykkösasennossa tulee lisäksi parkit. Ja sitten ajovaloasennossa tulee, tietenkin, ajovalot ja päiväajovalot sammuvat.

Hyvin toimii.

ihaa:
Nuo on erinomainen tapa tuunata autoaan, matkailuautoissa tosin olisi toivottavaa kytkeä ne parkkien kanssa jotta takavalot/äärivalot olisi aina päällä. Nuo ledit tulevat vielä Adriaankin jossain vaiheessa, pikkuhiljaa vuosi kerrallaan kun laittaa jotain uutta niin auto tuntuu/näyttää aina uudelta.  :D

88k5:
Kolmessa nykyisessä autossa DLR:t - kaikissa sammutus parkkien (+)piuhasta; tämä "uskontokysymys"  ;D

Tässä matkakikkareessa Hellan 6W halogen DRL:t  ;)

Ossi66:
Kytkennän pitäisi olla helppo eli virta paikasta josta tulee aina kun autossa virta/lataus päällä. jos haluaa niiden palaavan vain itsekseen, ohjaus sammutusreleelle parkeilta ja jos haluaa että sammuvat ajovalojen syttyessä, sammutusrele kytketään lyhyen ja pitkän ajovalon väliin.... Paitsi tämä ei muuten toimi semmoisissa nykyautoissa, joissa lyhyet palaa aina pitkien kanssa yhtäaikaa...

Miten sammutus ajovaloilla tehdäänkään autossa jossa molemmat voi olla palamassa samaan aikaan ???

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View