rekisteriseloste

Kirjoittaja Aihe: Weinsberg Carabus oven yläpuolella olevan led valon korjaus  (Luettu 7886 kertaa)

 • Vieras
 • Hei ostin viime vuonna 2021 vuoden Weinsberg Carabus 540:sin rintajoupilta ja vasta pari viikkoa myöhemmin huomasin että se ledivalo joka on oven yläpuolella ei toimi. Se välähtää kun konsolista koittaa laittaa sen päälle, mutta ei jää palamaan. Nyt ajattelin että ennen kevään reissuja laittaisin sen kuntoon, mutta olen saanut pari eri arviota viasta ja en ole varma mistä aloittaa. Yksi kaveri epäili että se itse valo on ehjä ja pitäisi vaihtaa se koko kontrollipaneeli sisällä koska siitä joku juttu olis rikki, tämä on varmaan melko kallis toimi. Toinen ehdotti että se itse ledputki on rikki ja se tulee vaihtaa, kolmas että se on piuha siinä välillä sökönä.

  Onko kenelläkään tullut vastaan tai osaako joku tulkita mitä tälläinen välähdys tarkoittaa että missä olis vika? Mietin että syö miestä jos ostan siihen konsolin ja/tai uuden valon ja se ei tulekkaan sillä kuntoon.

  *****
  • Karavaanari
  • Viimeksi paikalla:eilen kello 09:14
  Vs: Weinsberg Carabus oven yläpuolella olevan led valon korjaus
  « Vastaus #1 : 22.04.2024 kello on 15:56 »
  Ite vaihdoin kaverille, samalla tavalla oli rikki. Vaihdettiin ledi uuteen ja lähti toimimaan. Tuli kokonaisena pakettina kuori ja ledi.

  *****
  • Kaikkien kaveri Sr.
  • Viimeksi paikalla:tänään kello 15:21
  Vs: Weinsberg Carabus oven yläpuolella olevan led valon korjaus
  « Vastaus #2 : 22.04.2024 kello on 19:38 »
  monesti ledit esim ulkovalaisimet hajoaa noin....kytkettäess ä välähtää mutta ei jää palamaan.