Tekniikkakeskustelut > Retkeilyautot

Kesärenkaat retkipakuun

(1/3) > >>

Peugeotboxeri:
Terve kaikki! Etsin sopivia renkaita omavalmisteiseen Peugeot Boxer retkipakuun. Onko teillä antaa suosituksia hyvistä kesärenkaista, jos löytyisi hieman edullisempia? Oon noita michelinin ja continentalin camping renkaita katellut, mutta kaikessa yritän säästää.

mattikoo:

--- Lainaus käyttäjältä: Peugeotboxeri - 21.03.2024     kello on 21:26 ---Terve kaikki! Etsin sopivia renkaita omavalmisteiseen Peugeot Boxer retkipakuun. Onko teillä antaa suosituksia hyvistä kesärenkaista, jos löytyisi hieman edullisempia? Oon noita michelinin ja continentalin camping renkaita katellut, mutta kaikessa yritän säästää.
--- Lainaus päättyy ---

Hyvistä on jokaisella oma käsitys, siihen en vastaa, mutta tämmöiset Sailunin 4seasonit hankin just omaan Boxeriin.
Odottavat vielä tallissa, joten kokemusta ei ole. Suomen talveahan noilla ei voi ajella, mutta 3seasons ja ehkä pitävät paremmin liukkaalla pinnalla, nurtsilla, jne. kuin perus kesärengas.

https://www.eurovanne.fi/vanteet/verkkokauppa/sailun-commercio-4seasons-225-70-15-s/


Kosmic:
72 db on kyllä äänekäs.

Arska:
Katselin renkaita matkailuautoon niin melkein kaikissa oli tuo 72db,continentalin renkuloissa jossain mallissa oli 71 muut 72, Nokian Renkaat taso oli 70. Pienin minkä löysin hetken selailtuani oli nexxen 69db

Karabiilisti:
Tuntuu pieneltä erolta tuo 69-72 mutta todellisuus on julma nexen on 3 kertaa hiljaisempi kuin 72dB rengas tai käänteisesti 72dB rengas on 3 kertaa meluisempi.
10dB on äänen kymmenkertaistumine n.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View