Matkailukeskustelut > Matkailu kotimaassa

Talvi-puskaparkkeja Joutsan lähistöllä

(1/3) > >>

Tietis:
Haussa olisi talvella aurattu puskaparkki nelostien varrelta arviolta Joutsan seudulta. Onko ehdotuksia? Puskaparkkikarttaa ja park4nightia osaan kyllä käyttää, mutta niistä ei käy ilmi, mihin pääsee näin talvella.

Kyse on vain pikaisesta stopista yön yli. Palveluilla tai paikan viihtyisyydellä ja maisemilla ei ole mitään väliä, mutta rauhallisuus olisi suotavaa. Lisätoiveena on mahdollisuus reiluun koiranulkoituslenkk iin jossain muualla kuin vilkkaasti liikennöidyn tien varrella.

99:
Leivonmäen kasallispuiston parkkipaikka? Puistojen parkit on yleensä aurattu talvelllakin.

seppoko:
ABC Joutsa, Oravakivensalmi.

tsahkali:
Koirien ulkoilutus on talvella aina hankalaa, kun pikkutiet ja polut on ummessa.
Puiston polkuja saattaa olla auki, vähän sivussa pelkkää yöpymistä varten.
Oravakiveltä voi kävellä kirkolle ja takaisin.
ABC:tä vastapäätä ei rekat tule ihan viereen, nelostie ei juurikaan häiritse.

Tietis:

--- Lainaus käyttäjältä: 99 - 18.03.2024     kello on 09:13 ---Leivonmäen kasallispuiston parkkipaikka? Puistojen parkit on yleensä aurattu talvelllakin.

--- Lainaus päättyy ---
Hyvä idea, tuota en itse tullut ajatelleeksi. Mutta kuten tsahkali tuossa edellä kommentoi, on hieman sivussa ajoreitiltä. Siedettävä poikkeama kuitenkin, jos jää lähimmille parkkiksille. Mutta riippuen siitä, miten ripeästi päästään perjantaina työpäivän jälkeen liikkeelle, saattaa olla jo niillä rajoilla, halutaanko ihan tuonne asti ajaa. Koirien ulkoitus taitaisi talvella rajoittua tien varteen, jos ei ole tallattuja polkuja tarjolla. Mutta tokkopa tuolla paljoa liikennettä on.


--- Lainaus käyttäjältä: seppoko - 18.03.2024     kello on 09:29 ---ABC Joutsa, Oravakivensalmi.

--- Lainaus päättyy ---
Hmmm... Onhan tuolla ihan matkaparkki, mutta Google Streetview:sta katsottuna näyttää olevan ihan rekkaparkin vieressä. Voi olla vähän levotonta yöllä. Mutta koirien ulkoitus näyttäisi kartan perusteella onnistuvan hyvin, ja aamiainenkin hoituisi näppärästi ABC:llä. Puolensa tässäkin paikassa.


--- Lainaus käyttäjältä: tsahkali - 18.03.2024     kello on 10:54 ---ABC:tä vastapäätä ei rekat tule ihan viereen, nelostie ei juurikaan häiritse.

--- Lainaus päättyy ---
Tarkoititko sitä kääntöpaikkaa tms. lenkkiä, mikä kartassa näkyy ihan nelostien toisella puolella?


Onko kenelläkään havaintoa, onko Joutsan keskustan uimarannan parkkipaikka talvella aurattu? Ja kuuluuko nelostie sillalta pahasti sinne rantaan?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View