Tekniikkakeskustelut > Lämmitys ja ilmastointi

Kokemuksia Autoterm/planar diesel lämmittimestä

(1/2) > >>

Peugeotboxeri:
Olen etsimässä uutta diesellämmitintä retkipakuuni (2010 peugeot boxer). Oli asennettuna vevorin halpa kiinalämmitin, joka meni rikki. Olen lukenut paljon näistä autotermin/planarin lämmittimestä. Onko kenelläkään tällaisesta kokemusta? Onko esimerkiksi miten äänekäs?

Kömppääjä:
Muunmuassa youtubesta löytyy ja paljon kiinalämppäreiden käyttötestejä ja kokemuksia. Tarkoitus olisi moinen asentaa keväällä vaunuun.

Janos:
Planar 44D lämmittänyt mun Boxeria reilu 1,5 vuotta. Tehokas ja toimii ongelmitta. Virtaa toki vie aika paljon. Ei ollut pahan hintainen. Trumaticiin tottuneelle ääni on hirveä, vaikka asennettu koteloon, on äänenvaimentimet, jne.
Jos nyt olisin asentamassa, valitsisin luultavasti vaikka Wallaksen mielummin.

Masa matkailija:
Planar 22 oli edellisessä retkipakussa, vw multivan, orkkispaikalla matkustamon vasen takanurkka sisällä. Ei juurikaan haitannut, kuului toki. Oli 3 vuotta siinä ha siirtyi pojan rintteriin, ollut ainakin 5 käyttövuptta, saattaa olla enemmänkin, ei ole tarvinnut nuohota tai muutakaan vain pitää ja päästää. Kaksi binariä käytössä, toinen autossa ja toinen vaunussa, vesikierrossa, toimii moitteetta. Retki rintterissä on webasto at 3900 evo, ehkä hieman hiljaisempi, joutui nuohoamaan nyt talvella, on varmaan ollut joltisenkin käytössä aiemmin ambulanssina nyt kolme vuotta mulla. Termostaatti on rikki siittä ja osat kalliita. Suosittelen planaria ja osta kmt exportiltä, Kimmo mullekin kaikki myynyt, on Haminassa verkkokauppa ja luotettava, saa tukeakin.

Aakku:

--- Lainaus käyttäjältä: Masa matkailija -  8.03.2024     kello on 16:41 --- Suosittelen planaria ja osta kmt exportiltä, Kimmo mullekin kaikki myynyt, on Haminassa verkkokauppa ja luotettava, saa tukeakin.

--- Lainaus päättyy ---
Samat kokemukset KMT-Exportista...

Itsellä Planar 2D ja on toiminut hyvin. Siihen Confort Control ohjauspaneeli jatkeeksi, niin saa lämmön ja tuuletuksen hyvin säädettettyä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View