Tekniikkakeskustelut > Retkeilyautot

Carado Takakaapisto narina/rutina

(1/2) > >>

Siiroi:
Terve,
Onko kukaan nähnyt vastaavaa ongelmaa kaapistojen kanssa? Laitan linkin youtubeen, mutta myös selitys mistä on kyse.

Takakaapin ja katon kulmasta kuuluu melko kova natina/rutina, mutta erikoisinta tässä on se, mikä myös videosta näkyy että tuohon ei tarvitse laittaa kauheasti painetta, jotta ääni kuuluu. Käytännössä mikään ei liiku ainakaan paljon ja tuo narina/nitinä kuuluu jatkuvasti kun auto liikkeessä. Toki myös kuinka pienellä voimalla tuon äänen saa kuulumaan varmasti kertautuu liikkeessä, jolloin voimat ovat paljon suurempia tuohon kaapistoon. Vaikuttaisi myös, että tuo ääni tulee enemmänkin "paineesta" kuin liikkeestä, kuten videolta näkyy kaappi ei käytännössä liiku, vaan kaapistoon kohdistetaan "painetta".


https://www.youtube.com/shorts/CcjWXHrwCLg

Karabiilisti:
Katon ja kaapin väliin ohkanen muovikiila tai vaikka kaljatölkin suikale....ja katoaako narina?

Ovat onnistuneet luomaan Caradoon Bemarien jousituksen äänen.  Thumb

Siiroi:
Tuli testattua tuo mutta ei vaikutusta. Tuntuu olevan katossa tuo ongelma. Sormen kun laittaa tuohon kaapin kulmalle niin siinä tuntuu pientä väreilyä tuon äänen mukana. Ei kyllä mitään hajua miten korjata tuo, mutta vaikuttaisi että tuo katon vaneri on joko vaurioitunut tai koko kaapisto painaa jännitettä siihen ja sitä kautta rutisee.

Siiroi:
Sen verran vielä lisäyksenä, että kovaan sateen jälkeen tästä samasta kulmasta valui hieman vettä, en tiedä pääseekö tuolta kosteutta peltikaton ja vaneerin väliin. Josko siitä turvonnut ja nyt kiristää kaapistoa

Karabiilisti:
ei vettä kyllä sisälle saisi päästä ellei kyse ole kondenssista.
Kannattaa tutkia ja korjata nopsaan ettei vaurio etene jos vesi sisään pääsee.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View