Tekniikkakeskustelut > Etuteltat ja markiisit

Teltta korkeaan matkailuautoon?

(1/1)

ArcticKen:
Onko kellään ideaa mikä olisi hyvä etuteltta talvikäyttöön ja sopisi korkeaan matkailuautoon? Hankkimani Carthago on 345 cm korkea
ja ovi yltää suunnilleen 300 cm korkeuteen. Jos ei saa kiinni autoon, voisi olla myös vapaasti seisova. Svenska Tältetin Lapplandia olisi
muuten hyvä, mutta vaatinee kiinnityksen ja auto liian korkea. Kiitos!

mobileman:
Minä ratkaisin ongelman kuormalavoilla ja lavojen päälle laiton terassilautaa. Ratkaisu toimi hyvin Thumb -ja jos korkeutta tarvitsee enemmälti niin laittaa toisen kierroksen lavoja lautojen alle.

Valmistajan ilmoittama max korkeus teltalle(maasta omilla säädettävillä jaloillaan) muistaakseni 270cm.

Katon yli tulevan liepeen rullasin riman ympärille ja nostin teltan katolle, eli telttan pystyi jättämään paikalleen ja lähtemään autolla reissuun jos siltä tuntui, ilman mitään naru sulkeisia, pyöräytti liepeen auki ja vetäsi vetoketjut kiinni.
Tuon liepeen saisi kyllä katollekkin ja kiinnitysnarut niin halutessaan kuskin puolelle maahan kiinni, mutta aika värkkäilyksi mennee sillon.

Teltta mallia svenska tält matkailuautoteltta 240 ja auto bürstner 747-2

Teltta on tällä hetkellä itse asiassa joutilaana ja voisin sen vaikka myydäkkin järkevään hintaan. Mukaan saa ekstraputkia talvikäyttöä ajatelellen

ArcticKen:
Kiitos ehdotuksesta. Toimisi varmasti muuten hyvin, mutta en ole varma löydänkö sopivia lavoja ja terassilautoja Kaukasus-vuorilla Georgiassa jonne menossa tammikuussa. Siitä tuli kuitenkin mieleen, että lumitöillä voisi ehkä nostaa lumitasoa oven edessä sen verran että tuollainen teltta voisi käydä.

tsahkali:

--- Lainaus käyttäjältä: ArcticKen - 27.11.2023     kello on 00:25 --- Siitä tuli kuitenkin mieleen, että lumitöillä voisi ehkä nostaa lumitasoa oven edessä sen verran että tuollainen teltta voisi käydä.

--- Lainaus päättyy ---

Ompele helmaan lisää pituutta.
Ja putkiin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View