Tekniikkakeskustelut > Kalusteet ja sisustus

Ohjaamo järjestelyt.

<< < (2/2)

Karabiilisti:
mites se tuulilasi....?
lienee yksinkertainen aina.

Siis se lasi siinä traban tyylisen muovikeulan päällä....

Turhan Höpöttäjä:

--- Lainaus käyttäjältä: "Masi" -  4.11.2023     kello on 16:03 ---Yksi metri patteria ohjaamoon aldessa  auttaa paljon ja truma vekottimessa kun johtaa yhden putken ohjaamon lämmitysputkistoon niin ongelma on selätetty.
Ja säästyy loimet hevosille ;)

--- Lainaus päättyy ---

Ei ole järkevää lämmittää eristämätöntä kylmää peltiohjaamoa. Mutta ennen liikkeelle lähtöä voi lämmittää ohjaamon puhaltamalla sinne järjestelmästä lämmitä.

"Masi":

--- Lainaus käyttäjältä: tsahkali -  4.11.2023     kello on 16:53 ---Suomessa asiat on toisin.
Tietysti, jos pitää koko ajan +26....

--- Lainaus päättyy ---
No edellisellä pärjäsi talvella siinä naapuri kylällä puskaparkissa alle - 20 ja sisällä +21,
nykyselläkin on se raja mennyt rikki eli se siitä kylmästä.

"Masi":

--- Lainaus käyttäjältä: Turhan Höpöttäjä -  4.11.2023     kello on 18:20 ---Ei ole järkevää lämmittää eristämätöntä kylmää peltiohjaamoa. Mutta ennen liikkeelle lähtöä voi lämmittää ohjaamon puhaltamalla sinne järjestelmästä lämmitä.

--- Lainaus päättyy ---

Ensimmäinen matkamökki oli ranskan ihme Chausson Flach 03.
Eberin ilmalämmitin oli, 4 kw airtronic, josta vedin yhden putken kuskinpenkin viereen puhaltamaan. hyvin pysyi päivä-aikaan ohjaamo levin parkkipaikalla talvilomalla lämpöisenä eikä tarvinnut pimeässä kopissa istuksia ikkuna ummessa.

88k5:
Varmaan kiinni siitä monetko keuhkot on kopissa kosteutta tekemässä. 4 ihmistä ja 3 koiraa, niin ei varmasti ole ikkunat kirkkaat, jos niistä voi muita stalkata. Ja jos on hyvä ilmanvaihto kondenssin muodostumisen välttämiseksi, lämpö loppuu varmasti pakkasilla - komsii, komsaa..

Loimet laseihin, niin koko airue voi olla paremman lämmönerityksen takia vailla kosteuden tiivistymistä laseihin. Tilanne muuttuu täysin, jos päivän istuu autossa kun muut ovat lumiurheilemassa. Parempi ettei koirat kyttää ulos  8)
Minulle loimittaminen ei koskaan ollut häpeänpaikka. Mieluummin talvi-iltasella sukkasillaa ohjaamossa osana olohuonetta vaikka leppoisasti yökkärissä kuin talvikengät jalassa täysissä pukeissa, lämmittimen päällä istumassa selkä ulkoyleisöön..

Mutta kukin tavallaan. Viimeksi eräällä matkaparkilla kattelin tällaista naapurin erilaisuutta. Ulkonuttu päällä sisällä, ryysti purkkikaupalla öhkyä (näkyi ulos myös purkkirivi), ja vartin välien oli hehku suussa puskakus*lla. Eri syistä taidettiin olla paikalla..

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View