Tekniikkakeskustelut > Matkailuvaunut

Pienen kolhun korjaus

(1/1)

tumps:
Lujitemuovisesta (poksi) asuntovaunusta löytyi alahelmasta muutaman kahden euron kolikon kokoinen  kolhu josta pinta rapistunut. Milläköhön tuota kannattaisi korjata että saisi siistin, vai onkohan kuinka kallis ammattlilisella hoitaa?
Materiaali kaiketi lujitemuovia tms.

jamseil:
Ei tuon korjaus lasikuituveneen korjauksesta eroa. Se rapistunut osuus täytyy hioa pois että löytyy kiinteä laminaatti uuden topcoatin alle.
https://kevra.fi/ohjeet/pintanaarmujen-korjaus/

Topcoat (väripasta+polyesterihartsi+parafiini) on oikea aine pintaan.
Sitä saa pienimmillään 1kg purkissa. Luonnonvalkoista löytyy mm. puuilo ja motonet, mutta boxin väri taitaa olla lähempänä puhtaan valkoista.
https://www.kevytrakentajanverkkokauppa.fi/tuote/topcoat-valkoinen-1-kg/
http://lamipro.fi/tuotteet/gel-ja-topcoatit/
https://kauppa.pakcem.fi/epages/pakcem.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20131016-11092-264134-1/Products/%22Top/valkoinen%22/SubProducts/%22Top/valkoinen-0005%22

Jos tiedät jonkun lasikuituveneen korjaajan, niin kysäise tarjous korjauksesta tai desin satsista topcoatia. Aineet löytyy varmaan hyllystä.

Mahdolliseen täyttöön voi käyttää lasikuitu- tai polyesterikittiä, jos vaurio olisi läpi asti niin pitää laminoida vähän uutta mattoa alle.

Jos topcoatin väri täsmää vanhaan, niin osaava saa paikasta lähes huomaamattoman. Lopuksi uusi topcoat hiotaan ja kiillotetaan samaan tasoon vanhan pinnan kanssa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View