Tekniikkakeskustelut > Säilytys

Matkailuauton/vaunun talvisäilytysvaihtoehtoja.

<< < (2/9) > >>

Pate:
Ennen kuin kukaan muistuttaa niin kerron että ilmanvaihdosta on huolehdittu.


MRi:
Alusta alkaen eli vuodesta 2015 alkaen on vaunu talvehtinut tuolla lämpimässä hallissa. Ainoa miinus että joutuu ajamaan pääkaupunkiseudulta Turkuun. Hyvin on vaunu säilynyt kun ei ole lunta eikä jäätä nähnyt. Talvikäyttöä kun ei ole eli tuolla lokakuun alusta huhtikuun loppuun.

https://www.huiskulatilavuokraus.fi/ajoneuvojen-kausisailytys/

Kanavaari:
Paljaaltaan pihassa, ei nurmella. Vedet pois sun muut jäätyvät. Lumenpoisto katolta tarpeen mukaan. Pakkasille lämpöpatteri sisään ja ajastinkellolla pari tuntia yössä kevyttä lämmitystä, samalla pysyvät akut tikissä. Vielä on kestänyt kuivana vanhus.

Kömppääjä:

--- Lainaus käyttäjältä: Kanavaari -  7.10.2023     kello on 09:17 ---Paljaaltaan pihassa, ei nurmella. Vedet pois sun muut jäätyvät. Lumenpoisto katolta tarpeen mukaan. Pakkasille lämpöpatteri sisään ja ajastinkellolla pari tuntia yössä kevyttä lämmitystä, samalla pysyvät akut tikissä. Vielä on kestänyt kuivana vanhus.

--- Lainaus päättyy ---

Eikö tuossa ole vaarana kosteuden kondensoituminen rakenteisiin tietyllä kelillä? Olisko peräti parempi jättää lämmitys kokonaan pois tai sitten pitää kokoajan peruslämpöä yllä  :'(

Kanavaari:
Tiedä häntä, itse ajattelin sen kiihottavan ilmanvaihtoa ja siten edistävän kosteuden poistumista. 1,5-2h 1000W öljytäytteinen patteri, kun sellainen sattui nurkissa lojumaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View