Tekniikkakeskustelut > Matkailuvaunut

2 hengen + 2 koiran vaunu hakusassa

<< < (2/3) > >>

MRi:
Tuon ulkosuihkun saa varmaa kohtuullisen helposti jälkiasennettua.

Meillä reissut kesäaikaan joten senkään takia ei juuri lämmitystä tarvitse. Mutta meillä koira ei edes tykkää lattialämmityksestä . Meillä lattialämmitys on sähköinen mikä tietty toimiakseen vaatii että on piuhan päässä. Vesikiertoinen toimii puskissakin.

Koiran kanssa must varuste on hyvä imuri  :)

megaman:
Se on toi akkukäyttöinen pikku Kärcheri kätevä laite moneen hommaan ja siihen on oma lemmikin pesusetti saatavilla lisävarusteena. 🙂


Ossi66:
Jos veturin alusta on kunnossa, toista akselia ei kyllä tarvii vakauden vuoksi - toinen akseli vaan turhaa painoa ja kitkaa, jos yhdenkin kantavuus riittää.

Joskus puskassa pestiin koira suihkulla siten että suihku vessan ikkunasta ulos. Ilman jatkoletkua piti ottaa pienelle koiralle porras korokkeeksi. Pääasiassa käytettiin ladattavaa retkisuihkua ja kastelukannuun valmis lämmin vesi joko alueelta tai vaunun suihkusta. Pystyy valihteen pesupaikan vapaasti.

Hesus kirjoitti hyviä pointteja, ensin pitää miettiä tosiaan haluaako ison jääkaapin isolla pakastimella ja nukutaanko vierekkäin vai erikseen. Nuo ratkaisee pohjan pääasiat.
Sitten tosiaan se, käytetäänkö vaunussa suihkua, jos suihkutellaan, vessanpöntöstä erotettu suihkukoppi ainoa vaihtoehto.

Kartanon asukki:
Kaben Royal-sarjasta ylöspäin taitaa olla ulkosuihku vakiona. XL tarkoittaa Kaben malleissa vaunun takaosassa sängyn vieressä olevaa vessaa. Lyhenne KS tarkoittaa täysleveää vaunua.

Vanhemmissa Royaleissa ei ole lattialämmitykselle omaa sunttia. Meidän vaunu on vuodelta 2010 ja siinä on suntti, eli mahdollisuus säätää lattiassa kiertävän veden lämpöä.

0yxxy0:

--- Lainaus käyttäjältä: Kartanon asukki - 24.09.2023     kello on 18:06 --- XL tarkoittaa Kaben malleissa vaunun takaosassa sängyn vieressä olevaa vessaa. Lyhenne KS tarkoittaa täysleveää vaunua.

--- Lainaus päättyy ---
Hyvä kun oikaisit tuon minun väärän arvauksen mallikoodista.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View