Tekniikkakeskustelut > Sekalaiset

Siirrettävä nuotiopohja

<< < (6/6)

Ducaatti:

--- Lainaus käyttäjältä: Ossi66 -  8.09.2023     kello on 10:55 ---Ja pallogrilli pelastaa tilanteen?

--- Lainaus päättyy ---

Suosittelen sähkö- tai kaasugrilliä  ;)

"Masi":

--- Lainaus käyttäjältä: Ducaatti -  8.09.2023     kello on 11:11 ---Suosittelen sähkö- tai kaasugrilliä  ;)

--- Lainaus päättyy ---

En ole vielä nähnyt tähän ikään sähkö- tai kaasugrilliä, toisella ei saa tarpeeksi lämpöä ja toinen keittää ruuan, ei grillaa.
Eli suosittelen, jos jotain asiasta ymmärtää, hiiligrilliä, . Siinähän voi myös polttaa sitä tulta, sillä se ei ole avotuli ;)

Ossi66:

--- Lainaus käyttäjältä: "Masi" -  8.09.2023     kello on 11:59 ---En ole vielä nähnyt tähän ikään sähkö- tai kaasugrilliä, toisella ei saa tarpeeksi lämpöä ja toinen keittää ruuan, ei grillaa.
Eli suosittelen, jos jotain asiasta ymmärtää, hiiligrilliä, . Siinähän voi myös polttaa sitä tulta, sillä se ei ole avotuli ;)

--- Lainaus päättyy ---

Hiiligrilliä voinee käyttää myös luonnossa, vai kuinka?  Ilman maanomistajan lupaa.

Miten se pallogrilli eroaa siitä tynnyrinpohjasta tehdystä omatekoisesta "hiiligrillistä"?

Yrjö:
   Mitä tästä opimme, älä tee nuotioo "puskassa".
   Jos kuitenkin teet, tee se mahdollisimman piilos. Tee omalle metalli pohjalle. Käytä vähän savuavia puita, jotka ei kipinöi. Tee vasta kun on tyyntä. Ellei ole hiekka pohja, kastele kunnolla iso alue. Varaa sammutus vettä+ alkusammutin lähelle. Ole näköetäisyydellä koko ajan tulen palaessa.  Älä ota "kuperkeikka öljyä" liikaa, jotta toimintakykysi säilyy. Myös mahdollisesti paikalle kutsutut viranomaiset arvostavat sammutuskalustoasi ja tulimestarin hyvää kuntoa?? Polta puut hyvin loppuun ja tee tuhkasta velliä ennen kun viet sen metsän lannoitukseen.
  Ite oon nuorempana syyllistynyt avotulentekoon rikollisesti useita kertoja. Vaunussa vain kerran oli klapit mukana yhtenä Juhannuksena, polttamattomina ne jäi eräälle viralliselle tulipaikalle, ainoiksi puiksi.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View